Şimdi Ara

I2C,SSP VE SPP HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben PIC16F877 kullanmaya yeni başladım ve bu özellikler nelerdir bilmiyorum bu seri senkron port,slave paralel port, I2C nedir bunlarla ne yapılabilir ve bunları kontrol eden yazmaçlar varmıdır örnekle vererek açıklarsanız sevinirim birde 877 de uart 2 tane mi var ben öle duydum sanki acil lütfen...

• biraz araştır arkadaşım eminim bulacaksın
  • biraz araştırma yaptım ve bu formu buldum maşallah çok güzel yardımcı oluyorsunuz forma biraz göz attım adam akllı cevap veren bir PanDa var birde HYP nickli bir arkadaş PanDa nickli kişiye mail attım daha cevap gelmedi bilmiyorsanız cevap yazmayın abi ne o şimdi araştır biraz burda herkez dilediğini soruyor ben araştırdım anlamadım belki bir arkadaş çıkar anlatır daha iyi anladım dedim ama seninn gibi bir arkadaş denk geldi neyse sağlık olsun umarım yardımcı olan biri çıkar
  • ingilizce sorunun yoksa aradığın herşey PIC16F877 datasheetinde var. Application notlarınıda indirirsen nasıl kullanıldıklarınıda bulabilirsin.

adres şu:www.microchip.com

yalnızca I2C nedir bu konuda bilgi yok. I2C Inter-IC nin kısa formudur, 1980 lerde Philips Semiconductors tarafından IC lerin birbirleri ile bağlantı kurması amacıyla dizayn edilmiştir. I2C bir multi-master bus tır anlamı birçok chip in aynı bus sayesinde birbirleri ile veri alışverişinde bulunmasıdır. bir çok üründe özelliklede video ürünlerinde çok kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2d2droids -- 22 Ocak 2005, 14:21:51 >
  • teşekkürler arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STM32 ÇEŞİTLERİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    MT3608 ve LM2596 Hakkında ..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.