Şimdi Ara

i20 yi satıp focus dizel almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 2012 model yeni kasa dizel hyundai i20 var.31500 tl ye satıp c segmenti daha sağlam olan ford focus almak istiyorum. bulunduğum yerin yolları biraz bozuk olduğundan değiştirip 2006-2007- 2008 model dizel focus almak istiyorum. mantıklı bi karar olur mu acaba.
    31000 tl ye temiz focus bulunabilir mi tabi orasını da bilmiyorum

• Focus temizse doğru bir karar. Hem de çok doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar eski alma, üste biraz daha koy temizinden 2010-2011 al, eski araba olmadık sıkıntılar getirir,birde kilometrenin orijinal olmasına dikkat et,muhakkak yetkili serviste bilgisayara sok,kilometre düşürtülse bile aracın beyninde orijinal kilometre görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 22 Eylül 2013; 19:22:41 >
  • 31 bine focus 2 bulabilirsiniz ancak. Biraz daha koyup focus 2.5 almak daha mantıklı
  • Mantıklı karar olur ama o paraya olmaz. Leşi çıkmış Focus alırsınız o paralara.

• Bütçeyi yükseltip daha temiz bulabilirseniz gayet mantıklı olur
  • Bence gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Mantıklı karar olur ama o paraya olmaz. Leşi çıkmış Focus alırsınız o paralara.

arkadaş 31000 e 2007-2008 model focus dizel arabanın nasıl leşi çıkmış olur. internette bakıyorum gayet temizleri var 31000 tl ye focus 2.
    ha birde bu focuslar 2008 yılında mı makyajlandı da focus 2.5 oldu.
  • Elindeki aracı satıp, 4-5 yıl eski araba almak bence hata olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Elindeki aracı satıp, 4-5 yıl eski araba almak bence hata olur.

Bütçe artırmadan segment yükseltmek için tek seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

pek mantıklı değil biliyorum ama durumumu anlattım bulunduğum yerde i20 kullanmak mantıklı değil. ha arabamdan çok çok memnunım yakıtı olsun kullanımı olsun yol tutuşu çekişi olsun çok iyi maşşallah canavar gibi ama çalıştığım yerde kullanamam. onun için biraz daha sağlam bi araba istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esat_emin

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

pek mantıklı değil biliyorum ama durumumu anlattım bulunduğum yerde i20 kullanmak mantıklı değil. ha arabamdan çok çok memnunım yakıtı olsun kullanımı olsun yol tutuşu çekişi olsun çok iyi maşşallah canavar gibi ama çalıştığım yerde kullanamam. onun için biraz daha sağlam bi araba istiyorum.

Temizini bulup alın.

• eğer üzerine eklemeden düşünüyorsanız gerek yok, aracınız yeni 4-5 yaşında 100 küsür binlerde bir araç için değmez, ancak bildiğiniz, temiz bir araç vardır o zaman tamam
  • ha birde 2011model benzinli astra classic hb 3 var tabi benzinlileri onlarında piyasası 31000 tl civarında ama yakıt olarak beni zorlar muhakkak tüp taktırmak lazım ancak sağlamlık olarak nasıldır bilmiyorum bozuk yollarda özellikle dağılır mı ?
  • quote:

ha birde 2011model benzinli astra classic hb 3 var tabi benzinlileri onlarında piyasası 31000 tl civarında ama yakıt olarak beni zorlar muhakkak tüp taktırmak lazım ancak sağlamlık olarak nasıldır bilmiyorum bozuk yollarda özellikle dağılır mı ?

Sanmam dağılacağını. Lpg şart ama.

• quote:

Daha sağlamını istiyorsanız, Japon alacaksınız. Konfor istiyorsanız alman alacaksınız, donanım istiyorsanız fransız, tasarım istiyorsanız italyan alacaksınız. Gerçi italyanlarda hepsinden biraz var.

Yolların bozuk olduğu bölgelerde ya parçası ucuz ve/veya yan sanayisi de olan markalar alınır, ya da sağlam araçlar. Honda Civic, bu üç kıstasın hepsine birden uyan tek model.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.