Şimdi Ara

i20 yi kaça satmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alacak karşılığı aldığım 1,2 motor 78hp 2010 model hyundai i20 aracı kaça satsam normal satmış olurum anlayamadım. Araçta 2 parça değişen var, lpg takılı, 50 000 km de. Yol bilgisayarı, direksiyondan kumandalı usb girişli müzik sistemi, elektrikli aynalar abs, elektroservo direksiyon, soğutmalı torpido gibi özellikler var. Sanırım team olarak geçiyor. Sahibinden e baktım pertine 22 isteyen de var normaline 22 diyen de var. Nedir bu aracın hakkı sizce?

Saygılar

• Şuanki liste fiyatından 4-5 bin aşağısını yaz
  • şimdi baktım 30 000 tl görünüyor sitelerinde 25 mi yazmalıyım sizce?
  • 25 bin normal bence LPG takıp masraf etmişsin
  • bence 50 bin kmde 2 parça değişeni olan İ20 yi 25 bin tlye satamazsın.23 bin yada maksimum 24 bin ye gider gibi geliyor bana.24.750 falan yazarım ben olsam 23.500 e kadar düşerim.baktım olmadı en son 23 e bırakırım.tahminimce sen bu aracı 25 bin tl civarına almışsındır.50 bin km kullanıp 23 e satmak çokta zarar ettirmiş olmaz.üstelik değişende var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 20 Şubat 2012; 13:35:04 >
  • Ben aracı alacak karşılığı aldım. Aracı 0 olarak alan kişi 27 000 tl ye almıştı.
  • 2 parça değişen var da kaç parça boya var ?

Durumuna göre 22-23 eder diye düşünüyorum, hayırlı alışverişler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 kaça satmalıyım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 parça haricinde birde ön tampon boyanmış. Ama değişen parçalardan çamurluk 2 kez değişmiş
  • 23 iyi fiyat zaten sıfırının liste fiyatı 30 diyosa 27-28 e verirler. zaten 2010 da sıfırını 23 bine veriyolardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.