Şimdi Ara

i-River Pmp120 mi? H320 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bu 2 alet arasında seçim yapamıyorum. Diyeceğim şu. Alacağım H320 ikinci el bir alet ama garantili. Pmp120 ise amerikadan gelmiş ve sıfır fakat garantisiz. Mesela diyelim ki aletin pili bitti sona erdi kime götürtüp değiştirebilirim Tr'de. Ya da arızalandı, parasıyla kime yaptırabilirim. i-river'ın Tr'de teknik servisi vs var mı?

Bir de Pmp120 nin pili çok mu çabuk bitiyor? Kullanım süresi ne kadar?

Siz hangisini tavsiye edersiniz? (boyut sorun değil)

• PMP120 BENCE
    sıfırı 399$ kdv taksit yapıyorlar. Bence garantili olanı al. Kont bakıyor normalde teknik servisine ama garantisiz olunca ve bir arıza olunca müdahale etmiyorlar ücretli de olsa. Ama pilleri oradan temin edebilirsin
  • Pillerini ordan temin edebilirim, hımm. Ama parasıyla bile taminire bakmazlar diyorsun. Arkadaşım kaçak Psp aldım bundan 2 sene önce. Hala sorunsuz kullanıyor. Pmp120 lere bir bakayım.
  • Arkadaşlar ürünü eternalin sitesinden almayı düşünüyorum. En azından 2 sene garantisi var. Bir sorun oldu mu sorun olmaz. Fakat karar veremiyorum. Almaya değer bir alet mi? Yardımcı olursanız çok memnun kalıcam.
  • Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz. Almaya değer mi? Ses kalitesi nasıldır? Diğer iriver modellerinden iyi midir?
  • ekran buyuk olduğu için pil çabuk biter
    h320 konusunda yorum yapmıyıcam çünkü ona sahıbım
    tarafsız bı yorum olmaz
  • Mp3 dinlerken ekranın ışığını kapatarak bu sorunu bir nebze olsun çözebiliriz sanırım. Ses kalitesi H320'ye göre nasıldır? H320'nin ekranı çok mu küçük? H320 deneyimlerinden bahsedebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 2 Eylül 2006; 17:50:44 >
  • H320'nin sesi güzeldir, ekranı kullanışsız. Çünkü 15fps'de bir şey izlenmez, kare kare atladığı belli olur. İlla video izleyeceğim diyorsan Pmp daha iyi bence. Seste fark olur mu bilmem ama , iRiver H320'yi denedim, çok iyi sesi var. Pmp de farklı değilse ondan da memnun kalırsın...PMP de büyük gelir diyorsan Zen Vision:M'e bak video için...

PMP olarak daha iyi aletler de var aslında video için, Cowon gibi. Neden iRiver'ı tercih ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 2 Eylül 2006; 18:13:18 >
  • Cowon Türkiye'de olmadığı için. H320'nin sesi çok övülüyor. Yazılımsız mp3 atma, mp3 playerlar ve dijital fotoğraf makinelerine direk bağlanabilme falan bence müthiş. O yüzden I-River düşündüm ki Cowon Türkiye'de yok. Zaten H320'yi de bulamıyorum. Bulsam şimdi alacağım.

Zen Vision'u çok istiyorum. Hem sesi hem de videosu için fakat Türkiye fiyatı nerdeyse 1 milyar.
  • pmp cok arastirdim abd den 200 dolar arti kargo ile alicaktim son anda H10 u 130 dolara gorunce vazgectim

pmp 120 gercekten iyi alet
    divx mpeg bir suru destegi var

8-9 sa yada 10 sa mp3

4-5 sa video izleyebilirsin...abd de yedek bataryasi 20 dolara satiliyordu

okudugum kadariyla insanlar alirken yedek batarya ile aliyorlar ve sorun olmuyor

200 dolara alinabilenecek en mukemmel alet ama dedigim gibi nakitim yoktu ve 130 dolara sifir H10 20 gb gorunce salla videoyu dedim ve H10 aldim..Hala kullanamadik o da ayri mesele!!Kutuda bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

H320'nin sesi güzeldir, ekranı kullanışsız. Çünkü 15fps'de bir şey izlenmez, kare kare atladığı belli olur. İlla video izleyeceğim diyorsan Pmp daha iyi bence. Seste fark olur mu bilmem ama , iRiver H320'yi denedim, çok iyi sesi var. Pmp de farklı değilse ondan da memnun kalırsın...PMP de büyük gelir diyorsan Zen Vision:M'e bak video için...

PMP olarak daha iyi aletler de var aslında video için, Cowon gibi. Neden iRiver'ı tercih ettin?

cevirdiğin videonun kalitesıne bağlı olarak değişir
    hiçbir zaman öle kare kare atlama olmadı bende
    zaten pocketdivx encoderda cevirirken video kalitesını üst sevıyeye alırsan 20 fps falan yapıyo

amam tabıkı bı pmp kadar vıdeo deneyimi yaşatmaz
    amam bı pmp yı cebınızden cıkarıp film seyredemezsınız

zen vision m video konusunda h320den daha ıyıdır format falan fazla
    hem 3 sene sonra cıkmıs bı alet
    ama videoda pili 4 saat gidiyomuş
    h320de 6 saat gidiyo

ses konusunda ise youm yapmıyım herkesın dediği gibi
    kaliteli kulaklık olması lazım
    yanında verılen mx400ler ne kadar berrak ve temız bass sesleri verırse versın
    yınede iyi bı kulaklıkla cok daha ıyısını keşfedebılırsın
    se konusunda ayrım yapmak istiyosan şu veya bu demem
    ıyı bır kulaklık alıcaksan ondan sonra ses kaltesını düşünmen gerekır
    yoksa yanında verılen kulaklıklarla ıkısının sses kalitesı arasındakı farkı anlayamazsınnede olsa ikiside ırıver

son söylıyıcegım zen vıson m güzel alet ama pahalı geldi bana

• quote:

cevirdiğin videonun kalitesıne bağlı olarak değişir
    hiçbir zaman öle kare kare atlama olmadı bende
    zaten pocketdivx encoderda cevirirken video kalitesını üst sevıyeye alırsan 20 fps falan yapıyo
    hmm ben limiti 15fps diye biliyordum, yani 30fpslik bir videoda denemedim ama yüklesek 30fps'ye çıkabilir mi H320?

quote:

zen vision m video konusunda h320den daha ıyıdır format falan fazla
    hem 3 sene sonra cıkmıs bı alet
    ama videoda pili 4 saat gidiyomuş
    h320de 6 saat gidiyo
    Tabii doğru, zaman farkı çok fazla arada. Ama gerçekten ekran kalitesinde 3seneye deyecek bir fark olmuş ZV:M ile diğerleri arasında. Video'da 4.5 saat kadar gidiyor dediğin gibi, yine video konusunda en ciddi rakibi gibi gözüken Toshiba ve iPod Video'ya 2 kat fark atıyor. İnanılmaz bir parlaklığı ve video kapasitesi var. Cam gibi bir ekrana sahip, haliyle fazla pil yiyor H320 veya X5L'e göre. Ama ekran olarak da ciddi anlamda fark var, görenlerin genelde ağzının suyu akıyor

Tabii kaliteli kulaklık olmalı. Almayı düşünen arkadaş tam bir IEM istiyor diğer topiclerde yazdığına bakılırsa, yani ses farkı önemli belli ki. H320 de kaliteli kulaklığın gerçekten hakkını veren aletlerden birisi. H320'den Creative veya iPod gibi ekstra bass efekti olmayan mp3 playerlara geçenler zorluk yaşıyor normalde, ses çok cılız geliyor. Zen Vision:M bu konuda da çığır açtı aslında, "bass boost" ile iRiver'ın dolgun bassına bayılanları bile tatmin edebilecek bir özellik koymuşlar. Hem akustik hem de bass ağırlıklı sesi çok iyi verebiliyor geliştirmeleri sayesinde. Ama senin de dediğin gibi, uçsa bile Türkiye'deki 1milyar'ı haketmiyor. Çok çok pahalı malesef...İmkanı olanı da yıllarca götürür, aynen H320 gibi.

• dediğin doğrudur
    zen vsin m h320 den kat kay ıyıdır
    amam ben h320 yi satıyım m alıyım desem desem ölü fiyatına gider
    ben bayağıdır kulaklık arıyodum para bırıktırıyorum
    web siteleri falan yapmaya başladık
    bkaç ay sonra kısmetse h320 nın ynına um1 düşünüyorum
    daha um1 hakkında araştırma yapmama gerek yok
    eğer satmazsa cıvılcıvıl abıdenden um2 yı alabılırım
    dua edelımde şu adsense ıyı para getırsın
  • Doğru, satmaya kalksan hakedeceği fiyata satılmayacağı kesin. Yıl farkından dolayı soğuk bakılır sırf, ama daha kimlere taş çıkarır zaten H320UM1'i de şiddetle tavsiye ederim bütçen varsa, özellikle basslar konusunda tam bir uzman, adamı zıplatacak kadar bass veriyorUM2'yi de kapabilirsen işi bitirirsin

Edit:

Ayrıca Odysey arkadaşımızın da A3000'i hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 5 Eylül 2006; 13:41:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.