Şimdi Ara

i-pod nano 1gb aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 250YTL ye aldım peşin ilk şarjı yapacam ama kaç ssat olamlı bilginiz varsa yardımcı olurmuusnuz??
    bu arada sorularınız varsa ynıtlayabilirim..

• Garantili mi aldın?
  • ses kalitesi olarak karşılaştırısan iriver dan iyi mi?
  • hayırlı olsun arkdaşım iyi bi tercih yapmışsın. İlk kullanımda 4 saatlik şarzda bırakman lazım zaten kullanma kılavuzunu okursan daha ayrıntılı bilgi alabilrsin.
  • hayırlı olsun benim sorum kaç saat şarjı gidiyor bu aletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: almancı

ses kalitesi olarak karşılaştırısan iriver dan iyi mi?

dostum garantili aldım daha önce iriver h10 dinledim açıkçası h10 ile ses kalitesi arasında pek fark yok sadece h10 da son ses daha yüksek onun dışında gayet memnunum
    çok hoş bir alet özellikle siyahı..
    teknosa dan aldım çengelköyden biraz pazarlık sonucu..
    ya bende ipod hakkında yapılan eleştiriler biraz daha somut olmalı .. yani ses çok kötü vs. vs.. yok o daha iyi bu daha iyi falan iriver,creative,sony vs. çok iyi olabilir ama ipod yabana atılcak bişey değil..
    şahsen ben ipodu telefonlarda nokia neyse bunuda öyle görüyorum

• h10 un eq ayarlari yapili deildi heralde yoksa daitir h10 nanoyu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi kulaklıkla dinlediniz h10 ve nano'yu
  • quote:

Orjinalden alıntı: amr-diab

quote:

Orjinalden alıntı: almancı

ses kalitesi olarak karşılaştırısan iriver dan iyi mi?

dostum garantili aldım daha önce iriver h10 dinledim açıkçası h10 ile ses kalitesi arasında pek fark yok sadece h10 da son ses daha yüksek onun dışında gayet memnunum
    çok hoş bir alet özellikle siyahı..
    teknosa dan aldım çengelköyden biraz pazarlık sonucu..
    ya bende ipod hakkında yapılan eleştiriler biraz daha somut olmalı .. yani ses çok kötü vs. vs.. yok o daha iyi bu daha iyi falan iriver,creative,sony vs. çok iyi olabilir ama ipod yabana atılcak bişey değil..
    şahsen ben ipodu telefonlarda nokia neyse bunuda öyle görüyorum
    arkdaşım ipodun kalitesi zaten tartışılmaz ses konusuna gelince orjinal kulaklıkları pek yüksek ses vermiyo kulaklığıda sony yada philipsten alırsan daha yükesek ses alabilrsin ama ben değiştirmedim bende ipod nano 2 gb kullanıyorum çokta memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyldrm86 -- 19 Nisan 2006; 17:38:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.