arkadaslar şuanda elimde emanet bi i pod var.. içinde çok hoşuma giden şarkılar var bunları bilgisayara nasıl alıcam usb den bağlayınca sadece resimleri ve notları görüyo.. varmı bi programı..?
yok mu kullanan yaw?
acaba mp3 ler ayrı bir klasör içindemi veya klasörleri gösterirken sadece jpeg leri gosteren bir kısıtlamamı var?(tüm dosya biçimleri göster gibi)ipod takılıyken içindeki mp3ler boyut olarak gözüküyormu ipodun toplam hafızasında?ipod değil ama creative ve muzio kullandım normalde bazen boyle sorunlar olabiliyor.
photo klasörü var orda resimler mevcut. notes da txt noylar. ama müziklerle ilgili bişe görünmüyor kısıtlanmış. kapasiteye bakınca müziklerin kapladıı yer görünüyo ama... ne fayda.. kendileri yok
ahanad gördü walla:):) tamamdır arkadaslar. yaşasın çok mutluyum::):)