Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım telefonunun modelini felan belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aka35

arkadaşlar sizden bi yardım talebinde bulunmak istiyorum ben bu sitede yayımlanan program ve temaların hiçbirini telefonuma yükleyemiyorumher seferınde sertifika hatası felan diyo üklenmiyo ne yapmam gerek bana bi yardimci olsaniza rica etsem

Telefon modelini yazmamışsın ama N73 de şöyle oluyor :

Menü>Araçlar>Uygulama yöneticisi>Seçenek>Ayarlar a gelip
    "yazılım yükleme" yi "tümü"
    "Çev.içi sert. kontrolu" nu "kapalı" yap. Problemin büyük olasılıkla hallolacaktır.

Saygılarımla.
  • ya bu temelar N80 çalışıyomu ve çalışıyosa biri bana bu tamları nasıl indiriceğimi anlatabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceannn
    ya bu temelar N80 çalışıyomu ve çalışıyosa biri bana bu tamları nasıl indiriceğimi anlatabilirmi

bu temalar nokia n80 ile uyumlu ancak upload yaptigimiz site sorun cikardigindan ilk siralardaki tema paketlerini indiremiyorsunuz. ancak asagidan baslayarak orta kisima kadar indirme sansiniz var. yakin zamanda hepsi duzenlenerek, yeni tema paketleri eklenecektir.
  • Değerli çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Çok güzel temalar var. Gayet güzel yararlandım. ellerinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş...
  • muRTah arkadaşım; öncellikle size de emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ancak bazı linkler ölmüş herhalde, örnek:

rapid share.tc/321365 dosyası için şunu söylüyor. "Hatalı Link veya Silinmiş Bir Dosyaya Ulaşmaya Çalışıyorsunuz. Kurallarımıza aykırı tüm dosyalar silinmektedir."

Diğer bazı mytempdir sitesindeki dosyalardan da "This file temporary is unavailable" diye bir ikaz verdi. Linkleri bir güncelleme yapabilmenize imkan varmı acaba? Şimdiden çok teşekkürler, gerçekten çok emek harcanmış. TEŞEKKÜRLER!!!
  • tcuneytb biz tesekkur ederiz. soylediginiz sorunlarin farkindayiz ve hepsini bir duzene koyacagiz.
  • @tcuneytb arkadaşım : Rica ederim. Kendi adıma, büyük keyif alarak zaman geçirdim.
    Sonucunda siz değerli forum arkadaşlarıma faydalı birşeyler çıkacağını bilmek yeterince tatmin edici ve keyifli. Ancak bir türlü doğrudürüst bir upload sitesi bulamadık. "hemen pay laş" kapandı, "My tempdir" dosyaları kaybetti, "rapid sha re.tc" bazen daha ben dosyayı upload ederken sizin söylediğiniz mesajı verdi.

Emeğin büyüğünü @[cLone]:: üstadım harcadı. Emeğine sağlık. İnşallah bu sefer boşa gitmez de
    forum arkadaşlarımızın kesintisiz faydalanabileceği bir topic oluştururuz.

@[cLone]:: üstadım : Bu arada "Pearl Black-fire edition" teması için teşekkür edememiştim.
    Çok teşekkürler. Buraya koyduğun gün yükledim. O gün bu gündür de değiştirmedim. Ekranda mükemmel görünüyor. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

Saygılarımla.

• Çok teşekkürler dostum süper çalışma olmuş fazlasıyla işime yaradı temeların tekrar saol ...
  • muRTah arkadasim bende herkesin huzurunda sana birkez daha tesekkur etmek istiyorum.
    evet belki ben bu temalari toplamak icin emek harcadim ama daha sonrasinda kullanicilari mahrum etmemek icin sen emek harcadin.
    senin emeginde gecti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaKıN
    Çok teşekkürler dostum süper çalışma olmuş fazlasıyla işime yaradı temeların tekrar saol ...

biz tesekkur ederiz arkadasim.
    atrica yeinlenmemis linkler haeln mevcut, kisa zamanda onlarida aktif hale getirecegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

muRTah arkadasim bende herkesin huzurunda sana birkez daha tesekkur etmek istiyorum.
    evet belki ben bu temalari toplamak icin emek harcadim ama daha sonrasinda kullanicilari mahrum etmemek icin sen emek harcadin.
    senin emeginde gecti.

Üstadım sağolasın. Rica ederim. Dediğim gibi " büyük keyifle yaptım", rapid share.tc çöksün, başka siteye yine upload ederim. Çökmeyecek bir site bulana kadar devam...

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
    Üstadım sağolasın. Rica ederim. Dediğim gibi " büyük keyifle yaptım", rapid share.tc çöksün, başka siteye yine upload ederim. Çökmeyecek bir site bulana kadar devam...

Saygılarımla.

hakkini ben dahil kimse odeyemez. bende binlerce olan tesekkurlerimle sana olan borcumu odemeye calisiyorum.
    tesekkurler.
  • baya iş gördü bunlar saolun
  • ya bu tema nasıl indiliyo fikri olan varmı"şimdiden sa olun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

bunu 6630 da da kullanabilirmyim?

hayır kardeş kullanamazsın bendede 7610 var ona olmuyosa 6630 ada olmaz bunlar 9.1 symbian işletim sistemli telefonlar için
  • clone kardeş bunların hepsibi bir pakette toplasanda bizde ayrı ayrı indirmekten kurtulsak nasıl olur böyle çok uzun sürüyo yardımcı olursan sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci
    clone kardeş bunların hepsibi bir pakette toplasanda bizde ayrı ayrı indirmekten kurtulsak nasıl olur böyle çok uzun sürüyo yardımcı olursan sevinirm

oylesi hem sizin icin hemde bizim icin cok zor olur. icinde 5 adet temanin oldugu paketi indirmek varken begenmedigi onlarca temayi tek seferde indirmek istemeyenler olacaktir. boyle daha iyi diye dusunuyorum.
  • sorun halloldumu acaba? şimdi bir paket indireyim dedim yine not available dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

clone kardeş bunların hepsibi bir pakette toplasanda bizde ayrı ayrı indirmekten kurtulsak nasıl olur böyle çok uzun sürüyo yardımcı olursan sevinirm

Hepsini bir pakete toplarsak ~850 MB oluyor (demin hesapladım) Toplayalım istersen de 850 MB lık tek dosyayı upload edebileceğimiz delikanlı bir site tanıyan, bilen ,gören var mı ?

@[cLone]:: üstadım hakkat sesin soluğun çıkmıyor. Yaramaz bir durum yok inşallah ?
    Ben de bu arada accayip şık temalar (screenshotları ile) biriktirdim. Onları da bir ara paketleyip yollayacağım
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.