Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raulug

ya pardon nasıl indirecem ben bunları ya

kardeşim önce linki oradan kopyalayıp adres cubuguna yapıstırıyorsun rapid share.tc/41361558 daha sonra arada gördüğün bolugu silmen lazım "rapid" ile "share" arasındaki boslugu daha sonra da eksik olan kısmı yani kopyalayıp yapıstırdıgın yerin basına http://www. bu kelimeyi ekle noktasıyla beraber enter'a bastıgında sayfa acılacaktır acılan sayfada bi dakika bekleyip sonra dosyayı yüklüyorsun ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545
    bu kadar temayı kastediyorum ya nasıl nerden buluyorsun artık emegine saglık valla hakkını ödeyemeyiz devamı gelecek mi bi de seyi sorayım bende E50 var buna uygun klasör şifreleme programı biliyonmu bizimkilerin görmesini istemediğim resimler videolar ve dosyalar var onları şifrelemek istiyorum ya da gizleyebilen bir program

piyasada bircok site var ve bende onlarca tema arasindan kaliteli diyebilecegimiz turden olanlari seciyorum ve burada sizlere sunuyorum. elbetteki devami gelecek, tabi birileri tema yapmaya devam ederse.

klasor sifreleme programi v9.1 icin henuz cikmadi diye biliyorum. en iyisi sen fexplorer tarzi bir dosya yoneticisi programi yukle ve galeride gorunmesini istemedigin resim, video.. dosyalarini bu program sayesinde sisteme girerek bir klasorun icerisine kopyala. boylece yerini senden baska bilmeye bulamaz.

• quote:

quote:

kardeşim önce linki oradan kopyalayıp adres cubuguna yapıstırıyorsun rapid share.tc/41361558 daha sonra arada gördüğün bolugu silmen lazım "rapid" ile "share" arasındaki boslugu daha sonra da eksik olan kısmı yani kopyalayıp yapıstırdıgın yerin basına http://www. bu kelimeyi ekle noktasıyla beraber enter'a bastıgında sayfa acılacaktır acılan sayfada bi dakika bekleyip sonra dosyayı yüklüyorsun ok

bunlara hic gerek yok;
    linki kopyala >> adres cubuguna yapistir >> rapid share arasindaki boslugu kaldir >> enter

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

quote:

bunlara hic gerek yok;
    linki kopyala >> adres cubuguna yapistir >> rapid share arasindaki boslugu kaldir >> enter

ben biraz daha acık olsun diye öyle anlatmıstım seninki daha güzel olmus neyse arkadas faydalansında geriasi önemli değil
    fexplorer mevcutmu elinde bi link atsan

• eyvallah... şimdi oldu...
    ssssüüüüüpppeeeeerrrr....
    ellerine sağlık....
  • quote:

eyvallah... şimdi oldu...
    ssssüüüüüpppeeeeerrrr....
    ellerine sağlık....

tesekkur ederi arkadasim, iyi gunlerde kullan.
  • quote:

ben biraz daha acık olsun diye öyle anlatmıstım seninki daha güzel olmus neyse arkadas faydalansında geriasi önemli değil
    fexplorer mevcutmu elinde bi link atsan

p.m attim.
  • fexplorer için mi pm attın anlamadım...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 31 Ocak 2007; 21:46:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY
    fexplorer için mi link pm attın anlamadım...!

yok yok, fexplorer cikmadi biliyorum. y-brovser icin link attim.
  • quote:

fexplorer için mi pm attın anlamadım...!

anlamadıgımı nerden cıkardın onu da ben anlamadım sağolasın indiriyorum şimdi
  • quote:

quote:

walla neyi anlamadığını anlamadım...!
  • quote:

quote:

quote:

walla neyi anlamadığını anlamadım...!

hatlar karıstı iyice yav clone bana y-browser programının linkini p.m attı olay bu fexplorer cıkmamıs piyasaya

• birazcik karisti gibi ama, onemli degil, link yerine ulastiysa sorun yok.
  • quote:

birazcik karisti gibi ama, onemli degil, link yerine ulastiysa sorun yok.

ulaştı ulaştı tele yükledim bile incelicem simdi cok sağolasın
  • quote:

rica ederim, kolay gelsin.
  • quote:

quote:

rica ederim, kolay gelsin.

yav clone kardeş ben bu programdan bişi anlamadım karıstırdım marıstırdım ama bişi yapamadım bu y-browser da telefonu 4 de böldü c-d-e-f diye işte ama bi türlü klasör saklamayı beceremedim biliyorsan biraz yardımcı olabilecenmi
  • quote:

yav clone kardeş ben bu programdan bişi anlamadım karıstırdım marıstırdım ama bişi yapamadım bu y-browser da telefonu 4 de böldü c-d-e-f diye işte ama bi türlü klasör saklamayı beceremedim biliyorsan biraz yardımcı olabilecenmi

klasoru saklamayacaksin. aslinda oraya ne koyarsan koy gorunecektir ama tam olarak yerini bilirsen girip bakacaksin. galeride zaten gozukmeyecek ve dolayisiyle telefonunu karistiran neyin nerde oldugunu bilmeyecek. sende bir bakima gizledigin dosyalarini bu program ile nereye koyduysan oraya gidip oradan bakacaksin.
    ornegin c veya d nin icine ayri bir klasor olustur. ve istediklerini oraya kopyala.
  • quote:

quote:

klasoru saklamayacaksin. aslinda oraya ne koyarsan koy gorunecektir ama tam olarak yerini bilirsen girip bakacaksin. galeride zaten gozukmeyecek ve dolayisiyle telefonunu karistiran neyin nerde oldugunu bilmeyecek. sende bir bakima gizledigin dosyalarini bu program ile nereye koyduysan oraya gidip oradan bakacaksin.
    ornegin c veya d nin icine ayri bir klasor olustur. ve istediklerini oraya kopyala.

anladım galiba deneyeyim bi bakalım

• quote:

anladım galiba deneyeyim bi bakalım

sen dene olmazsa yine sorabilirsin.
  • arkadaşım linki göremiyorum lütfen yardımcı olurmusun ???
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.