Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni temalarda ikonar gözükmüyor ama.kaç tane indirdim hala yok.açıp kapatıorum teli yine gözükmüyor..3250 ye uyumsuzluk varsa nası bileceğizki?
  • arkadaslar 1. sayfadaki çoğu temayı indiremiyorum."Download" yazması gereken yerde"The file is temporary unavailable, please try again later" yazıo...
  • ya arkadaşlar ben bi tema yüklemiş bulundum da n80 in yazı fontu bi acayip oldu nasıl düzelir bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oooguz -- 21 Aralık 2006; 12:20:16 >
  • sexplover ile font dosyasını silemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oooguz -- 21 Aralık 2006; 12:18:10 >
  • bende indiremiyorum hala dosyalara ulaşılamıyor demekki..deneyim dedim yenilerden ama nasip olmucak
  • own skin türkçe olmuş ya..şaşırdım..ii olmuş ama
  • BU TEMALARI N90 DA ÇALIŞTIRAMADIM BENDEMİ PROBLEM VAR.N90 A YGUN OLANINI GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ?
  • arkadaslar bana fenerbahcenin temasini bulmak icin yardimci olurmusunuz telefon Nokia N91.Yada sis dosyalarini nasil yükliyebilirim?yüklerken telfonunuz desteklemiyor diyor neyapmam gerkir yardimci olursaniz tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpertungahan55
    arkadaslar bana fenerbahcenin temasini bulmak icin yardimci olurmusunuz telefon Nokia N91.Yada sis dosyalarini nasil yükliyebilirim?yüklerken telfonunuz desteklemiyor diyor neyapmam gerkir yardimci olursaniz tesekkürler

www.ownskin.com adresinde fenerbahce olarak aratiesan bulabilirsin.
    ayrica yukleyememenin nedeni indirdigin temalarin telefonunla uyumsuz olmasidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

arkadaslar 1. sayfadaki çoğu temayı indiremiyorum."Download" yazması gereken yerde"The file is temporary unavailable, please try again later" yazıo...

ewt bende aynı durumdayım ilgilelere bu linkler ölmüş lften yenilensin....!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DJ_
    quote:

arkadaslar 1. sayfadaki çoğu temayı indiremiyorum."Download" yazması gereken yerde"The file is temporary unavailable, please try again later" yazıo...

arkadaslarim sizlere hak veriyorum, indiremiyorsunuz, bu benide rahatsiz ediyor. zaten ne geldiyse basimiza rapid belasina bulasmamak icin geldi. hangi siteye upload ettiysek sitede arizalar meydana geldi.
    sizlerde hak verin bizlere, cunku oyle kolay degil bukadar temayi bir araya getirip upload etmek. her seferinde sifirdan basliyoruz, her seferinde de bir aksilik cikiyor.
    ben simdi olsa yine yaparim, ki yapmak da istiyorum, ama malesef zerre kadar zamanim olmuyor.
    elbetteki bir caresini bulacagiz, ama umutsuzluk gibi olmasin, biraz zor gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: _DJ_
    quote:

arkadaslarim sizlere hak veriyorum, indiremiyorsunuz, bu benide rahatsiz ediyor. zaten ne geldiyse basimiza rapid belasina bulasmamak icin geldi. hangi siteye upload ettiysek sitede arizalar meydana geldi.
    sizlerde hak verin bizlere, cunku oyle kolay degil bukadar temayi bir araya getirip upload etmek. her seferinde sifirdan basliyoruz, her seferinde de bir aksilik cikiyor.
    ben simdi olsa yine yaparim, ki yapmak da istiyorum, ama malesef zerre kadar zamanim olmuyor.
    elbetteki bir caresini bulacagiz, ama umutsuzluk gibi olmasin, biraz zor gibi.

tabiki hak veriyoruz arkadasım,açıklama yaptığın için teşekkürlernapalım biras daa beklicess

• www.ownskin.com arkadaşlar bir türlü kayıt olamıyorum siteye. tüm bilgileri giriyorum hem aynı ekrana dönüyo
  • linklerin yenilenmesi icin paketler tekrar toparlaniyor.
    bu isi yine muRTah arkadasimiz ustlendi.
    yakin zamanda bastan sona yeni linkler ve yeni temalarla devam edecegiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

linklerin yenilenmesi icin paketler tekrar toparlaniyor.
    bu isi yine muRTah arkadasimiz ustlendi.
    yakin zamanda bastan sona yeni linkler ve yeni temalarla devam edecegiz.

teşekkürler,bekiyoruz
  • Pearl Black v2.7
     »» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR..

indir:// http://rapidshare.com/files/9576575/080808.rar.html

Pearl Black ~Fire Edition~ v1.0
     »» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR..

indir:// http://rapidshare.com/files/9577033/090909.rar.html

• saolun elinize saglik
  • n90 symbian 9.1 olmadığı için buradaki temalar uymaz hocam
    bu arada kaliteli bir temasitesi: www.babinokia.com
    quote:

Orjinalden alıntı: hayrican

BU TEMALARI N90 DA ÇALIŞTIRAMADIM BENDEMİ PROBLEM VAR.N90 A YGUN OLANINI GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ?
  • http://www.ownskin.com/theme_detail?t=5pY2ZV0F

N73 ile uymlu Atatürk teması...
    Ben n73 ümde bunu kullanıyorum yüklerken uyumlu değil uyarısı geliyor ama sorun yok kendim düzenledim,gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...
  • arkadaşlar sizden bi yardım talebinde bulunmak istiyorum ben bu sitede yayımlanan program ve temaların hiçbirini telefonuma yükleyemiyorumher seferınde sertifika hatası felan diyo üklenmiyo ne yapmam gerek bana bi yardimci olsaniza rica etsem
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.