Adam Kesip cıkarmiş ve dc yemiş roll back olmuş item gittmiş forumda görmüştüm doğru yalan mi bilmiom ama ne kdr kötü ıyyy.
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
hiç birine değişme...
bide ib yi +1 e basanın aklını...
Dupe Zamanında + 0 dupeleyip +1 +2 Yaptılar.Cyhperda çok Var +1 +2 İron ßelt
+3 ü belki +2 yi anlarımda ne gerek war 1 defans artış azıcık da defans için 3 tane ayrı ayrı ib yi heba etmeye..
Aynen katılıyorum ib + 0 halınde satarım 3 tane gene +1 e basmam ayrıca raptor 8 super bi teklif ki ustune de giga wermis +7 superrrr bi teklif oluo hemen human inn e gel de
quote:
Orjinalden alıntı: DReNisH
Adam Kesip cıkarmiş ve dc yemiş roll back olmuş item gittmiş forumda görmüştüm doğru yalan mi bilmiom ama ne kdr kötü ıyyy.
bende forumda gormu$tum..dogrusu $oyle olucak..adam kesip cikarmi$..ardindan banlanmi$
quote:
Orjinalden alıntı: yakup13
xeigenondayım dedin burda 75 lvl warrior war x te
dual roc +8 raptor +8 giga dual we +1 wp +0 glass eksiği in idi
oyunda in ye karşılık +8 raptor +8 giga we +1 + roc ... werdi çünkü bu itemin bulmanın ne kadar çoook zor oldunu biliyodu ayrıca ben nasılsa raaptoru rocu bilmem we yi yine bulurum ama in yi bulamam diodu ama ne oldu
adamlar bu itemlere karşılık in yi wermedi
bu adamda gitti ytl ile in aldı.
umarım burdan bi mesj çıkartmışsındır
walla bi b*k anLamadım çok karışık anlattın
quote:
hiç birine değişme...
Aynen :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
hiç birine değişme...
Dupe Zamanında + 0 dupeleyip +1 +2 Yaptılar.Cyhperda çok Var +1 +2 İron ßelt
+3 ü belki +2 yi anlarımda ne gerek war 1 defans artış azıcık da defans için 3 tane ayrı ayrı ib yi heba etmeye..
Anlamadın ßeni.Demek İstediğim +0 Olarak ßıraksaydı 3 Tane İB Silinecekti.YAni Silinmesin Diye +1 +2 Yapıyorlar.İtem Upgrade Olduğu Zaman İtem Silinmiyor . )Sen 1 İnnHostes +8 Shard DUpeledin Diyelim.Onları İnnHostesinde ßekletirsen Dupe Wipe "de Gelirse Hepsi Silinir.Eğer Onları +9 a ßasarsen Upgrade Olursa İtem Silinmez . )Serverdaki +9 High Class İtemler ßu Sayede Geliyor Zaten
bence raptor +7 gigaya ver
bana kalırsa ya satma yada giga raptoru al
Iron necklace çok değerlidir. Sakın değişme derim. Hele +1 Iron belt ile sakın değişme.
quote:
Orjinalden alıntı: yakup13
xeigenondayım dedin burda 75 lvl warrior war x te
dual roc +8 raptor +8 giga dual we +1 wp +0 glass eksiği in idi
oyunda in ye karşılık +8 raptor +8 giga we +1 + roc ... werdi çünkü bu itemin bulmanın ne kadar çoook zor oldunu biliyodu ayrıca ben nasılsa raaptoru rocu bilmem we yi yine bulurum ama in yi bulamam diodu ama ne oldu
adamlar bu itemlere karşılık in yi wermedi
bu adamda gitti ytl ile in aldı.
umarım burdan bi mesj çıkartmışsındır
aynen
Değişme daha iyi teklifler gelir
bu droplar 1 milyon da bir düşer bence elinde tut kullan cz de
çoğu kişinin de dediği gibi değişme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme