Şimdi Ara

I-Life Zed Air CX3 Nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amaç mkv film izlemek ve nette gezmek. Görünüşe bakılırsa bu şartlar da ufak işler icin alınacak en iyi fp ürünü olarak dusunuyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım kimsenin dikkatini çekmemiş markadan ötürü Celeron fiyatına gidiyor şuanda kesinlikle alınabilir bir fiyat
  • Merhaba bende almak istiyorum ancak ucuz etin yahnisi olur mu bilemediğim için arafta kaldım, cihazı alsak ram vs ekran kartı gibi ufak ilaveler veya değişikliler için ana kart uygun mu araştırdığım hiçbir özellikle bu bilgiye hiçbir forum sitesinde bu detaylara yer bulamadım, bilen anlayan varsa lütfen dönüş yapabilirse duacısı olurum

ekte fotolarda geri iade için kayıt actım.alcıcılardan biri yorumda yukselttiğini yzıyor .bende yukseltilemiyor ram eklemek için slot yokI-Life Zed Air CX3  Nasıldır.I-Life Zed Air CX3  Nasıldır.

• seyyid47 S kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisi açıp yukardan performans sekmesine basın. Soldaki grafiklerden belleğe basın. Sağ altta 'Kullanılan Yuvalar' kısmında kaç tane yuva oldugu ve kaçı kullanıldıgı yazacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran vs sizden inceleme bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Görev yöneticisi açıp yukardan performans sekmesine basın. Soldaki grafiklerden belleğe basın. Sağ altta 'Kullanılan Yuvalar' kısmında kaç tane yuva oldugu ve kaçı kullanıldıgı yazacaktır.
    ram takmak için slot yok .4 gb ram anakarta tümleşik.yukseltemezsin..
    “I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
    ― Thomas A. Edison
  • Kaçmış o zamanki fiyat bilmiyorum ama şu an 2500₺ ama ram yükseltilememesi kötü. Hdd değişebiliyordur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • selamlar bu cihaz için en iyi os windows 8.1 mi windows 10 mu olur ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.