Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de gönülsüz sipariş etmiştim ama şimdi iyiki sipariş etmişim diyorum..

    Ayrıca cihaz usb üzerinden şarj oluyor..

    Bu arada teknik desteği aradım. şarj cihazları ile bir sorun oldu bazı modellerde biz de şarj cihazını kaldırdık ama kutu üzerindeki ibare aynı kaldı dedi. ne kadar doğrudur bilemiyorum.

    2011 yılına kadar ücretsiz güncellemeyi sorudm o da naviextrastaki bir sorun yüzünden şu anda görünmüyor ama ilerleyen günlerde ücretsiz güncelleme yapılacak dedi. biraz azarladım aslında. o zaman bu sorunlar hallolduktan sonra öyle bir ibare koyun dedim. etik değil dedim.

    ama eklemekte fayda var.. 1 yıl boyunca harita güncellemeniz için sadece 19.95 dolar vermeniz yeterli. Ben verdim güncelledim. şu anda 2009. 09 başarsoft haritam var.. cihazı zaten çok ucuza aldım bu özelliklerdeki bir cihaza göre üzerine de 30 lira vermişim çok gelmedi açıkçası... ama isteyen güncellemenin açılmasını bekleyebilir..

    Bu arada deneyimlere devam..

    Ücretsiz bir video converter programı indirdim ve bilgisayarrımdaki filmler 480x272 olarak convert ettim çatır çatır izliyorum

    Pili inanılmaz uzun dayanıyor hayret ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocetin -- 28 Aralık 2009; 15:00:47 >




  • divx lerde altyazı tanıyor mu ??
  • Dokunmatik ekran için kalem varmı? Yoksa dokunmatik ekranda rahat tuşlara basılabiliyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme_kullanıcısı

    Dokunmatik ekran için kalem varmı? Yoksa dokunmatik ekranda rahat tuşlara basılabiliyormu?


    kalem ile ilgili bilgi gözükmüyor .. sanırım yok .. ama benim önceki cihazda (cartel cnp-3500) ekran daha küçük olmasına rağmen kaleme ihtiyacım olmamıştı .. bunda da gerekmez diye düşünüyorum ..
  • bende az önce sipariş verdim,,,geri sayım hızla ilerliyor son 20 cihaz :))))))))))))))))))))))
  • dokunmatik kalemi var ama gerek olmuyor bile. ve arkasına çok güzel gizlenmiş farketmedim bile. teleskobik yapmışlar kalemi.
  • ben siparişi dün vermiştim. bu bilgiler bekleme aşamasında iyi geliyor teşekkürler bocetin. bugün bi arkadaşa tavsiye ettim onada aldık. ürün gelince ben de deneyimlerimi ve takıldığım konuları burada paylaşırım.
  • video conventer görüntüyü bozuyormu???? ve de sesi????? bir de cihazın piksel noktacıkları yeterince küçük mü yani görüntü kalitesi iyi mi????? :) merak işte:)
  • arkadaslar harita da 3 boyut desteği var mı?
  • cingis-han ilginçtir ki hiç bir değişiklik olmadı sadece bitrate değişti ve hızlandı. takılmadan izlemek için convert ettim. ekranda dvd kalitesinde bir çözünürlüğü var. pixelize olmuyor.

    kullandığım program freeware bir program; ismi ise "Any video converter" tavsiye ederim istediğiniz şekilde çıktıyı ayarlayabiliyorsunuz.

    Örneğin ben bilgisayarımda bulunan bir 680x384 çözünürlüğünde bir divx filmi 480x272 olarak convert ettim bitrate i de 512 ye düşürdüm. filmin kalitesinde farkedilir hiç bir değişiklik olmadı kalite bakımından. cihazlarınız geldiğinde siz de zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    amado; 3D desteği navigasyon yazılımı ile alakalı bir durum. bu cihaz da igo8 nav n go yazılımı olduğundan destekliyor.. hatta ben cihazımda bazı modifikasyonlar da yaptım..

    öncelikle şımarık bir kız sesi yükledim.. ismi gözde:) ayyyyy uydu kaybolduuu :( falan diyo :)
    sonra da Bütün benzin istasyonlarının 3D hallerini yükledim.. örneyin shell petrol ofisi gibi bir istasyonun yanından geçerken ekranda 3D olarak görünecek..

    igo nun bir çok özelliği mevcut. bunun cihazla haritayla alakası yok.. çeşitli skinler yükleyebiliyorsunuz.. ama çok dikkatli olmak lazım.. cihazınızı bozabilirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocetin -- 28 Aralık 2009; 20:20:34 >




  • USB'den ya da araç kiti yardımıyla şarj olurken cihaz çalışıyor mu? Yani şarj olurken GPS/film/mp3 gibi özellikler çalışıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_kullanıcısı -- 28 Aralık 2009; 20:44:49 >
  • Cihazı az önce bende sipariş ettim,perşembe günü gibi elimde olur ürünün ve beraberindekilerin fotolarına veya ufak bir inceleme yapabilirim.HB'da son 10 ürün kaldı kampanya bitiminde 253,38 TL + KDV olacakmış bilginize... :)

    Bu arada ürünün kendi sitesinde kutu içeriğinde AC Adaptör yazıyor ama HB neden o yazıyı kaldırdı anlayamadım. !?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon88 -- 28 Aralık 2009; 21:09:18 >
  • eyvallah. bilgiler için tekrar teşekkürler. şimdi converter programını indirecem. ben film atmayı değil de daha çok klip atmayı düşünüyorum cihaza. FM transmit özelliğiylede arabadaki ses sisteminden müzik dinlemek istiyorum. bakalım hayırlısı. YAV ARKADAŞLAR BU FORUM BENİ İKİDE BİR DIŞARI ATIYOR İKİDE BİR FORUMA GİRİŞ YAPIYORUM BU NE İŞDİR BİLEN VARMI???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deamon88

    Cihazı az önce bende sipariş ettim,perşembe günü gibi elimde olur ürünün ve beraberindekilerin fotolarına veya ufak bir inceleme yapabilirim.HB'da son 10 ürün kaldı kampanya bitiminde 253,38 TL + KDV olacakmış bilginize... :)

    Bu arada ürünün kendi sitesinde kutu içeriğinde AC Adaptör yazıyor ama HB neden o yazıyı kaldırdı anlayamadım. !?



    Çünkü ben kutudan adaptör çıkmadığını ve müşterilerini yanılttıkları konusunda bir mesaj attım ve özür diliyip kaldırdılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingis-han

    eyvallah. bilgiler için tekrar teşekkürler. şimdi converter programını indirecem. ben film atmayı değil de daha çok klip atmayı düşünüyorum cihaza. FM transmit özelliğiylede arabadaki ses sisteminden müzik dinlemek istiyorum. bakalım hayırlısı. YAV ARKADAŞLAR BU FORUM BENİ İKİDE BİR DIŞARI ATIYOR İKİDE BİR FORUMA GİRİŞ YAPIYORUM BU NE İŞDİR BİLEN VARMI???



    genelde cookilerden kaynaklanan bir problem nedeniyle olur bu tip şeyler cingiscim
  • son 2 kalmıştı..sonuna yetiştim arkadaşlar..şu andada kampanya bitti...cihazın fiyatı 298 tl oldu..geçmiş olsun...umarım kullanışlı bir cihaz çıkar..herkese hayırlı olsun....
    I FIND 4,3 INC ( BLUET00TH + FM TRANSMITER + VIDEO + MP3 ) NAVİGASYON CİHAZI

    Fiyat 253,38 TL + KDV
    KDV Dahil 298,99 TL
    Havale ile 287,03 TL
  • birde telmaşa bir cihazmış .. Hepimiz bir gazla aldık .. amma bozuluruz ha
  • Arkadaşlar..
    cihazın resimlerini çekip koyabilirmisiniz..
    cam a yapışan vantuz kaliteli mi..
    ve yukarıda bir arkadaş sormuştu ama bende tekrar edeyim..Divx türkçe altyazı gösteriyor mu..
    hepiniz iyi günlerde kullanın..
  • arkadaşlar sipariş edenlerden biride benim.... cihazda video-in girişi var mı
  • az önce GÜNCELLEME YAPMAK İSTEDİM xp cd sini takın bazı dosyalar değiştirilmiş diye bir mesaj aldım ama önemsemedim. tolbox ile güncelleme yapmak istediğimde ise cihaz takılı değil mesajını aldım. ilgilinmeye vaktim olmadığı için yarına bıraktım eğer siz de de aynı sıkıntı varsa haberleşelim.
    yapan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.