Şimdi Ara

İ-Doser Orijinal Doz Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, Quick Happy'nin her yerde 5 dakikalık versiyonu var ama okuduğum yazıda adam hiç bir dozun 5 dakika olmadığını olanın ise orijinal değil onun kısaltılmış hali olduğunu söyledi. Elinde Quick Happy'nin ve ya başka bir dozun orijinal mp3 hali olan var ise indirme linkini verebilir mi ? Telefondan girdiğim için lütfen program halini vermeyin sadece mp3 hali olursa çok iyi olur.

• quick happy hariç, hepsi uzun oluyor quick happy 5 dk

okuduğun yazı yanlış bilgi içeriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binom

quick happy hariç, hepsi uzun oluyor quick happy 5 dk

Peki dozlardan tam verim alabilmek için ne yapılması gerekiyor çoğu kişi işe yaradığını söylerken diğer kısım insanlar ise hiç bir etkisinin olmadığını söylüyor. Bunun için hangi yol izlenmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MQASOL

quote:

Peki dozlardan tam verim alabilmek için ne yapılması gerekiyor çoğu kişi işe yaradığını söylerken diğer kısım insanlar ise hiç bir etkisinin olmadığını söylüyor. Bunun için hangi yol izlenmeli ?

Ben denemiştim. gözümü havluyla kapatıp sese odaklandım. doz 40 dk falandı, ilk yarısında bir şey olmadı ondan sonra böyle dönmeye başladım. Bildiğin böyle dönüyorum ama kafamda dönüyorum, gerçekte duruyorum ama böyle sanki dönüyor gibiyim sonra dönme hızı arttı artık midem falan bulandı bende kapattım.

Yanlış bilmiyorsam hemen en etkili doza geçersen işe yaramaz, yavaş yavaş arttırılarak ilerletilirse sonuç alınıyor.

Bide halisunasyon gördürme ile ilgili olanı yapmak için bir halisunasyon hapı var, onu aldıktan sonra işe yarıyormuş diye duymuştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MQASOL

quote:

Ben denemiştim. gözümü havluyla kapatıp sese odaklandım. doz 40 dk falandı, ilk yarısında bir şey olmadı ondan sonra böyle dönmeye başladım. Bildiğin böyle dönüyorum ama kafamda dönüyorum, gerçekte duruyorum ama böyle sanki dönüyor gibiyim sonra dönme hızı arttı artık midem falan bulandı bende kapattım.

Yanlış bilmiyorsam hemen en etkili doza geçersen işe yaramaz, yavaş yavaş arttırılarak ilerletilirse sonuç alınıyor.

Bide halisunasyon gördürme ile ilgili olanı yapmak için bir halisunasyon hapı var, onu aldıktan sonra işe yarıyormuş diye duymuştum

Ben de bu gece denemeyi düşünüyorum. Evet, okuduğum yazıda en hafifinden başlayarak ör:quick happy gibi 1 hafta hafif dozları deneyerek ilerlemek yani tam verim alıncaya dek sonrasında dozların gücünü arttırmak. İşe yararsa çok iyi olur.

• radyasyon
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunun iyi olmadığını sanal uyuşturucu dendiğini duymuştum sizce ne kadar doğru ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan bu kedini etkisi olacak diye sinirlandirip dusununce onu dinleyince sana oyle gelir
    Yalan dolan isler dinlemeyle muzikle olacak isler degil bunlar
    Cok istiyosan gercek uyusturucu kullan bunlarla zaman harcama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.