Şimdi Ara

I-Doser olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mıdır bu programı enayi gibi deneyen benim gibi?

• ben denedim beyni geliştireni dinledim ;kendimi çok zeki hissettim (galiba psikolojikti)
    quick happy (güya mutlu eden) : dinledim ve paronayaklaştırdı beni )buda psikolojik olabilir)

• Bunlarda bir kaç video :D meraklısına

http://www.youtube.com/watch?v=OK1UzjPdCPE
    http://www.youtube.com/watch?v=2KFKdK1Op7M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonobel -- 2 Temmuz 2011; 9:45:24 >

• Açılıyor bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonobel

Açılıyor bea

o videoları nasıl öyle paylaşıyorsunuz banada öğretin
  • mesaj yazarken panelde "DH Tüp" yazıyor , onunla becereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonobel

mesaj yazarken panelde "DH Tüp" yazıyor , onunla becereceksin.

yetemeşe bin hacı gider

EYVALLAH

• ben de enayi gibi denedim fakat etkili oldu quick happy ve alcohol - gözler bağlı ses falan biraz da tedirgin olmuyorsun değil hani.
  • bide ölüm korkusu verdiği iddia edilen vardı gece yalnız dinledim (tabi biraz ürktüm) ama bi halt olmadı ...
    ama quick happy cidden baş ağrısı ve paronayaklık gibi etkilere yol açtı kesinlikle tavsiye etmem
  • hocam fazla ilgilenirsek deliririz sapıtırız diye düşünüyorum dinlerken harbi korkuyorum ya -
    sen karanlıkta-gözün bağlı en yüksek kalitede dinleyip de sadece ölüm korkusundan ürktün diğerleri bişi yapmadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

hocam fazla ilgilenirsek deliririz sapıtırız diye düşünüyorum dinlerken harbi korkuyorum ya -
    sen karanlıkta-gözün bağlı en yüksek kalitede dinleyip de sadece ölüm korkusundan ürktün diğerleri bişi yapmadı yani

ürkmemin sebebi yalnız olmam gece olması ve birde gözümün bağlı olması . Gate of hadesti yanlış hatırlamıyorsam hiçbirişe yaramadı bende. Bu birazda psikolojik olabilir , ne kadar inanırsan o kadar etkiler .....
  • ben hand of god'ı dinledim. en başlarda karnımda bi kasılma oldu gıdıklanma gibi bişey. sebepsiz yere gülmeye başladım. sonra istemsiz olarak bacaklarım ve kollarım ara ara hareket etmeye başladı. elimi yukarı doğru kaldırdım farkında olmadan. sonra uyumuşum
  • Mazoşist iyiydi arkadaşlar :D
  • birazdan denicem, bakalım nasıl bişeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

ben hand of god'ı dinledim. en başlarda karnımda bi kasılma oldu gıdıklanma gibi bişey. sebepsiz yere gülmeye başladım. sonra istemsiz olarak bacaklarım ve kollarım ara ara hareket etmeye başladı. elimi yukarı doğru kaldırdım farkında olmadan. sonra uyumuşum

Goda gidiyomuşsun sen
  • Mide bulantısı yapmıştı .
  • denediğim şey nitroydu sanırsam.
    yoğunluk ve baş ağrısı dışında hiç bişey hissetmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.