Şimdi Ara

I.Cadde'nin Günlüğü (Bitik bir hayat ve yeniden doğuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I.Cadde ve Okurken şuanki durumunuzdan memnun olacağınız içler acısı bir sayfa..

Evet bahsettiğim günlük bildiğimiz hergün yazılan o gün neler yaşanmış ise salakça kağıt parçasına dökülen ve kağıda yazılırken gelecekte bunu okuyacağım, belki çocuklarımda okur.. diye umutlandığımız ama günlüğün ömrünün maksimum 1 ay veya daha az sürdüğünü gördüğümüz bir anı defteri diyebiliriz. Bu süreyi 1 yıl veya 2 yıl gibi kullanan insanlar genellikle kız kesimi olup derslerinde çok başarılıdır, ve ona adeta bir inek görüntüsü veren vazgeçilmez gözlüğü her zaman takılıdır. Üstte yazılan yazılarda şu kısmı "kağıt parçasına dökülen" değiştirip şöyle yazacağım "donanım haber sayfasına dökülen" umarım anlamışsınızdır.

Konu hakkında kısa bir bilgi vermeden geçmiyim dedim ; Yazdığım yazılar kısım kısım olup yazıların başında geçmişteki saçma sapan olaylarımı ve bitime yakın o gün neler yaşadığımı yazıp noktamı koyacağım. Hergün sadece bir kısım ekleyeceğim.

Serüven Başlasın artık ben bile sıkıldım..

Benim ismim Ozan kısaca "Talihsiz Ozan" diyebilirsiniz.

Kısımlarımdaki kısaltmalar aynen şu şekildedir ; Y.O ; Yeni Ozan. E.O ; Eski Ozan. Budur.

1. Kısım ; Karmaşık günler..

Tam 9 Ay boyunca kız arkadaşım olmadı, neden diye çok düşündüm aslında çok sebebi var.. Mesela bir araba güzel olurdu, arabayı gören kızların benden etkilenme yüzdesi 50 ise 70'lere vurdurabilirdim ama bu sene için bu imkansız, seneye ehliyetimi alıp şöyle bir kızları yoklamak istiyorum, lise daha bitmedi ama son sene.. lise bitince yeni bir ozan doğacak.. şuanki ozan geçmişin verdiği yorgunlukları üzerinden atamamış hayattan çok beklentisi olmayan kız arkadaşı olmayan hatta anti sosyalliğin dibine vurmuş bir ozan, mc'donalds fitness salonu okul bu ozanın sosyal yaşantısı diyebiliriz.. tabi bu günler tam 17 Haziran 2010 2011 Orta Öğretim döneminin bitişi ile bitecek. Yeni bir ozan yeni bir hayat, sosyal yaşam, kız arkadaşlar, ve tadından yenmeyen bir tatil.. biraz gelecek olan yeni ozandan bahsediyim, en büyük etken hiçbir yararı olmayan sabahları güneşin bile doğmadığı saatlerde uyanma derdinin kalkması.. ve bol kızların olduğu bir tatilin gelmesi ve tatilden sonra "yeni ozan" biz buna Y.O diyelim ehliyet alacak olması.. bugün neler yaptın diye sorarsanız okula gittim kestiğim bir kız vardı ismi "Ecem" baya bi bakıştık kıza sadece bakmakla yetindim zaten fazlasını ıstemedim şunu belirtiyim kız fena voleybol oynuyor bizim kadar olmasada ^_^ okuldan sonra eve geldim her zamanki gibi 19.30'daki spora yorgun gitmemek için yattım ve 18.00'da uyandım bu arada okuldan 12.00'da çıktım tahminen 13.00' gibi kafamı yastığa koymuştum.. uyandım ve spor yolunu tuttum sporda tanıştığım bir kız var ismi "Yasemin" ne biçim soy isim diyebilirsiniz ilk gördüğümde bende öyle diyordum.. kızla tanışmamdaki en büyük yardımcı, bacağına yaptırdığı dövmeydi.. bende yaptırmak istiyorum ayağına kızdan bilgi alma amaçlı kızla tanıştım fakat amacım farklıydı tabi ^_^ sonra anladmki bu kızla uğraşılmaz.. :) spordan çıkıp "eski ozan" bunada E.O diyelim, E.O'nun anti sosyal yaşamında 3 sosyal etkenden birisi olan o şanlı mc'donalds'a gittim ve yemek yedikten sonra eve doğru yol aldım, ve şimdi burdayım günlük maceram bugün başladı şuan 17 yaşındayım biraz geç başladı ama serüvenli ve eğlenceli olacağına inanıyorum bugün günlerden "27 Nisan 2011 Çarşamba"

2. Kısım Fiziksel çöküntü

Bir gün gecikmeli bir yazı oldu onun için dün'de neler yaşadığımı anlatacağım, yine her sabah olduğu gibi saat 07.00'da okula gitmek için binbir küfür ederek kalktım ve okul yolunu tuttum okulda kesiştiğim kızı göremedim ve sıkıcı bir okul günüydü ve bitti.. eve geldim yine her zamanki gibi hiçbirşey yapmadan saat 13.00 civarı uyudum ve 17.30'da kalktım Nihat abi bizdeydi "Nihat Alptuğ Altınkaya" Yaprak dökümü Kahramanlar klipler gibi birçok dizi ve kliplerde oynamıştır şuan unutulmaz dizisinde devam etmektedir bizdeydi, babamın çok yakın hatta kardeşi denebilecek kadar yakınıdır, ona Assasin's Creed Brotherhood'u açtım oyunu oynarken bende spor yolunu tuttum spor'da sıkıcı geçti eve geldim Real Madrid - Barca maçına baktım messinin 2 golüyle barca 2-0 aldı maçı ama her zaman ronaldo demeden geçemiyicem :) sonra ezelin 64. bölümüne baktım ve yattım, ve bugün yine 07.00da kalktım okulda kulaklığımın teki bozuldu ve hayatımın en önemli parçalarından birisi kopmuş gibi hissettim yine her zamanki gibi okul sıkıcıydı yüzümde çok büyük sivilce çıktı ve sivilce için kullandığım ilaç dudaklarımı yara bere yaptı milletin yüzüne bakamaz oldum, artık sonumuz ne olur bilemiyorum, şimdi evdeyim ve kahvaltıda sadece bir Nesquik var ve şuan bitmek üzere ve yine 13.00 gibi uyumaya gideceğim bugün günlerden "28 Nisan 2011 Perşembe"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 28 Nisan 2011; 12:55:37 >

• Karanlığında karanlığı bir geceye daha hoşgeldim.. Sigaramın ucu kızarırken küllükte, Sagopa Kajmer-Maskeli Balo parçasıyla eşlik ediyorum karanlığa.. TV'de aptal yemek programlarından biri var, salak salak hareketler.. Seslerini duymayınca ne de anlamsız.. Aynı şeyi dışarda müzik dinlerkende görüyorum. Ve çok hoşuma gidiyor.. Bir süreliğine kimseyi, hiçbirşeyi dinlemeyip sadece bi müziğin hikayesine odaklanmak.. Gün içerisinde neler yaşadığımı anlatmıycam. Her saat değil, her dakika acı çekerek yaşamak.. Acımın nedeninide anlatmıycam.. Belkide hiçkimsenin yaşamadığı ***tan bi hayat yaşıyorum üniversite başladı başlayalı.. Elbet biticek benim dizimde. Belki mutlu sonla belki acı sonla.. Ama hazırım iki seçeneğede.. Çevremde bu koca şehir.. Elimde dumandan ibaret bir zehir.. Öldüreyim şunu son nefesle.. İyi geceler.

"02:47 - 27 Nisan 2011 Çarşamba"
  • Üzülme kardeşim ama bende aynılarını söylüyodum işte 18 olucam ehliyeti alıcam araba altımda olcak karı kız gırla olcak oraya buraya gitçem gezcem dolaşçam. Ama hiçbişey olmuyo ben sana söyliyim. 18 yaşına girmek marifet değil bu yaşa girdikten sonra hayatta zevk alabilceğin şeyleri yapmak ve monotonlaşmamak
  • 2. Kısım Fiziksel çöküntü eklenmiştir.
  • Bir kere "söyle olunca değişecek" kısmını geç hayatını değiştirme kararını verdigin andan itibaren değiştir yoksa çok beklersin.

Not:soyadı verme kızları bulur haber verir bizimkiler(sonrada tanışmaya çalışırlar)

Not: spor salonu üzerine mc e gitme

Kolay gelsin
  • Bir kere "söyle olunca değişecek" kısmını geç hayatını değiştirme kararını verdigin andan itibaren değiştir yoksa çok beklersin.

Not:soyadı verme kızları bulur haber verir bizimkiler(sonrada tanışmaya çalışırlar)

Not: spor salonu üzerine mc e gitme

Kolay gelsin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 28 Nisan 2011; 12:47:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.