Şimdi Ara

İ beat Move M hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim i beat move m var 4 gblik.Ona avi uzantılı bir video yükledim çalıştırmadı.Format biçimi desteklenmiyor dedi.Halbuki trekstorun kendi sitesinde avi uzantılı videoları çalıştırır diyordu yardımcı olabilir misiniz problem nedir acaba?

• Videoları çevirmenb gerekebilir. Avi dosyalarını açar ama binlerce çeşit Avi var; Çözünürlük vs...

Format Factory kullanarak halledebilirsin.
  • Peki hangi aviyi desteklediğini nereden bileceğim.Ayrıca bana önerdiğin programda hiçbir değişiklik yapmadan aviye dönüştürsem problem olmaz değil mi?Daha fazla detay verebilirsen sevinirim.
  • Ekran çözünürlüğüyle aynı yap (Zen'lerde 320X240), 15-25 FPS arası vs... Saniyede kaç resim yenileceğini, ekranın boyutunu falan ayarlaman lazım. Bunun yanında ses örneklemesi ,ses kanalları vs. bir sürü şey var. Ben de tam bilmiyorum.
  • Baya uğraşacağım anlaşılan trekstorun kendi sitesinde de yazmıyor ki....Neyse eyvallah yardımlar için ...
  • Ekranın çözünürlüğünü biliyorsan iş tamamdır. 20FPS'lik akış ayarlarsın, 128Kb'lik de ses örneklemesi tamamdır.
  • Ekranın çözünürlüğü 128*160 buna göre nasıl bir ayarlama yapmam lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.