Şimdi Ara

I AM RIPPER (ANA KONU - TÜRKÇE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıl 1988. Birleşik Krallık'ın kuzey batısındaki küçük bir liman kentinde yapılan adli analizler sonucunda tek bir katilin birden fazla cinayet işlediği görüldü. Oyun boyunca soruşturmanın neticesini değiştirecek kritik kararlarla karşı karşıya kalacaksın. Başkalarının kaderlerini belirleyeceğin içler acısı durumların üstesinden gelmen gerekecek. Kanıtları topla, sırları açığa çıkar ve suçlunun peşinden git.

Deneyim:

• - Dallanıp budaklanan hikâye
    • - Tatmin edici oynanış
    • - Ödüllü bir anlatım

I AM RIPPER, 1980'lerin vahşet dolu ve ekonomik olarak sıkıntılı döneminde geçen bir İngiliz gerilimidir. Sen, Birleşik Krallık tarihinin en azılı suçlarından birine ışık tutmaya çalışan bir adli araştırmacısın.

Çıkış tarihi açıklanmadı. Resmi Türkçe dil desteği olacak.

I AM RIPPER (ANA KONU - TÜRKÇE)store.steampowered.com
    I AM RIPPER on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3218100/I_AM_RIPPER

I AM RIPPER (ANA KONU - TÜRKÇE)IGNyoutube
    Take a look at the Announcement Trailer for I Am Ripper, a British mystery thriller game developed by White Paper Games. Players will enter a small north-western dock town in 1988 Britain, where multiple victims have been killed by a single murderer. Begin the investigation into an ongoing massacre by confronting challenges, using forensic skills, and making critical decisions to reveal the one at fault. The Ripper is coming soon to PC (Steam).
    https://www.youtube.com/watch?v=fYIRC5QrPCQ

Sistem Gereksinimleri

• Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
    • İşlemci: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) or equivalent / AMD
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 660 ( 2048 MB) / Radeon RX 560X (4096 MB)
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • Önerilen:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
    • İşlemci: Intel Core i5-5675C (4 * 3100) or equivalent / AMD Ryzen 5 1600 (6 * 3200) or equivalent
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: Geforce RTX 1060 (6144 MB) / Radeon RX 570 (8192 MB)
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 18 Mayıs 2025; 12:43:56 >

• Sitesinde origami figürü var.. Heavyraincı firma sanırım ona benzer bir oyun deneyim sunacak sanırım birde oyun sadece pc mi konsollara gelicek mi ?

• Şu ekran görüntülerine göre büyük ihtimal araştırma yaptığımız bir yürüme simülatörü olacak. Şu parçayı bul onla olayları öğren ve bazı yerlerde bulduklarının ne olduğuna sen karar verip farklı kişileri suçlu bul vs. tarzı olacak. Silahlı aksiyon oyunu değil. Sitesini bile Türkçe yapmış adamlar. Sitesinde sadece pc platformları var. Konsollara çıkmaz.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Grafikleri beğendim Türkçe dil desteğinin olmasıda ayrı güzel olmuş sitelerinden iletişim kurup türkçe için ayrıca teşekkür ettim firmaya. Türkçe ekleyen her firmaya teşekkür mesajı yazarım her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.