Şimdi Ara

I am Legend, The Book of Eli Tarzında Filmler Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki film tarzında film arıyorum. Konuları aynı değil ama filmlerdeki yalnızlık hissi güzel verilmiş. Zombi falan olmasına da gerek yok. Bu türlere yakın film arıyorum...

• Dawn of the Dead izlemedin mi daha
  • Into the Wild diyecekler şimdi benimde ilk aklıma bu geldi gerçi izlemişsindir.
  • District 9 izle.. 28 gün sonra izle.. 28 hafta sonra izle.. Crazies izle...
  • Into the Wild istediğin tarzda yalnızlık işlemiş bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Dawn of the Dead izlemedin mi daha

filmi duymuşdum ama her zombi filmini sevmem acaba filmde bi karakter üzerine yoğunlaşma varmı? yani biraz daha korkusuz biraz daha artis zombilerden korkmayan bi tip (umarım anlatabilmişimdir) ? yoksa genel olarak insanların hallerinimi anlatıyor?

• Into the Wild e bakıcam

Dawn of the Dead ölülerin şafağı galiba ? O ise aradığım tür tam değil...

@Darkchild

Hocam bahsettiğin filmlerde tam anlamıyla zombi-virüs kısaca post apocalyptic tarzında. Böyle filmler aramıyorum tam olarak. Tom Hanks in cast away i gibi bişeyde aramıyorum aslında. Bu I am legend falan türündeki tek örnek heralde benzer film bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 16 Şubat 2011; 1:43:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

filmi duymuşdum ama her zombi filmini sevmem acaba filmde bi karakter üzerine yoğunlaşma varmı? yani biraz daha korkusuz biraz daha artis zombilerden korkmayan bi tip (umarım anlatabilmişimdir) ? yoksa genel olarak insanların hallerinimi anlatıyor?

Bir grubu insanın yaşamını anlatıyor tabi aralarında güclü olanlarla olmayanlar var kesinlikle tavsiye ederim im legendde daha iyidir

• survival island
  • Dawn of the dead güzel filmdir.
  • dostum the road fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Into the Wild istediğin tarzda yalnızlık işlemiş bir film.

izlemek lazım
  • the road
  •  I am Legend, The Book of Eli Tarzında Filmler Arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Into the Wild e bakıcam

Dawn of the Dead ölülerin şafağı galiba ? O ise aradığım tür tam değil...

@Darkchild

Hocam bahsettiğin filmlerde tam anlamıyla zombi-virüs kısaca post apocalyptic tarzında. Böyle filmler aramıyorum tam olarak. Tom Hanks in cast away i gibi bişeyde aramıyorum aslında. Bu I am legend falan türündeki tek örnek heralde benzer film bulamadım...

Biliyorum ama aklıma onlar geldi... sorry..
  • mesajım bulunsun
    @darkchild eski avatarını istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

mesajım bulunsun
    @darkchild eski avatarını istiyoruz

Eski avatar benden 6 yaş küçük maalesef onu koyamıyoruz
  • Günümüzde geçen (yani herhangi bir felaket vs. yok) Into the Wild. Genç adam bütün paralarını kimliklerini yakıyor ve çantasını alıp yola çıkıyor, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde kendi başına yaşamaya çalışıyor. Gerçekten etkileyici film.

The Road; bu the book of eli'ye çok çok benziyor.
  • Into the Wild ile The Road u koydum listeye gece ikisinide çekicem. Teşekkürler...

The Road dediğiniz film bumu ? Guy Pearce varmış kesin indiriyorum.

I am Legend, The Book of Eli Tarzında Filmler Arıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

Bir grubu insanın yaşamını anlatıyor tabi aralarında güclü olanlarla olmayanlar var kesinlikle tavsiye ederim im legendde daha iyidir

izlicem ama Im legend gibi olamaz nedeninide şöyle anlatim dünyada tek kalmışlık başka insanları arayış bana inanılmaz çekici geliyor. dawn of the dead tarzı birden çok kahramanın olduğu filimlerde film sırasında herhangi bi karaktere ısınıyorum ama başkalarının derdini çekmelerinen nefret ediyorum 1-2 kişiyi kaldırıyor bünyemde insanlar çok olunca acayip kafam atıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.