Şimdi Ara

Hz. Muhammed 'in Sakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw dün sakal-ı şerif geldi demişlerdi bende merak ettim camiye gittim . ya böle bişey var mı yaimam sakalı aça aça bitiremedi. en az 100 tülbent var dı ya?? 50*50*40 ebatlarında küp vardı çıka çıka ~7cm yarıçaplı ufak bişey çıktı!

Evet sorum şu acaba niye bu kadar tülbente sarıyorlar?

• nasıl ki her ürünün bir saklama şartı var,kutsal emanetlerinde kendi has saklama usulleri var.
  • bilemiyorum ama belki havayla temasını kesmek için böyle ilkel bir şey yapmış olabilirler.
  • benim bildiğim 99 tülbent vardır...namaz tesbihinin tane sayısı kadar...ve her biri okunarak katlanır...
  • bu sakalın bütün camiilerde olduğunu duymuştum ben... 100,000 lerce camiye nasıl yetsin ki sakal?
  • yaw perpi bilmiyorum ama 100 yaklaşık vardı bide okunarak katlandığını da görmedim!

ayrıca cozb a gelince
    yaw olm zaten bi tane tel var bütün sakalını koyucak değiller ya!!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i>
    <br />bu sakalın bütün camiilerde olduğunu duymuştum ben... 100,000 lerce camiye nasıl yetsin ki sakal?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    neden yetmesin,bir insandan bir ömür boyu ne kadar saç yada sakal çıktığını,kesildiğini hesaplamak bile zor.
  • ne bileyim yine de bana yetmez gibi geliyo..
  • ya ben gidip görmedim ama saçma geliyor bana bunlar adam sakal uzatmış millet sakalı ziyaret ediyor biraz saçma yani
  • biraz değil baya saçma keramet sakalda değil Hz.Muhammed in kendisindeydi...
  • Phenone
    +1 sakalı bizim neyimize yararki
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by perpi</i>
    <br />benim bildiğim 99 tülbent vardır...namaz tesbihinin tane sayısı kadar...ve her biri okunarak katlanır...
    Puhahahaaa
    Bütün gece oku, dur onun başında
  • phenone bana da saçma geliyor ama insanlar hırkasını falan öpmek için birbirini eziyor biras saçma yani.! elinden gelse ona tapacak yani(bazıları için)!! ne bilim
  • Tek tel sakal var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinde sacma demeniz onlara sacma geliyor saygi duymaniz gerekir, ayrica abartilmadigi surece ziyaret etmek iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivil

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i>
    <br />bu sakalın bütün camiilerde olduğunu duymuştum ben... 100,000 lerce camiye nasıl yetsin ki sakal?
    neden yetmesin,bir insandan bir ömür boyu ne kadar saç yada sakal çıktığını,kesildiğini hesaplamak bile zor.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.