Şimdi Ara

Hz.Muhammed'in Annesinin Mezarı Bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son peygamber İslam Peygamberi Alemlerin Efendisi
    Hz.Muhammed'in annesi Hz.Amine'nin mezarı bulundu

kaynak :AAHazreti Muhammed'in annesi Amine Hanım'ın kabrinin son halinin resimleri Hulûsi Efendi Vakfı'ndan izin alarak yayınlandı.

Hazreti Amine miladi 577 tarihindeMedine’deki Neccaroğulları'ndan olan kardeşini ziyaretten dönerken Ebva köyünde vefat etmişti.

Hz. Âmine’nin kabri eskiden köy iken şimdi vadi halini alan Ebva Vadisi'nde bulunan bir tepede.

HAZRETİ AMİNE'NİN MEZARININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Osmanlı devrinde kabir, bir türbe içine alınmış, iki ucuna mezar taşları dikilmişti ancak burası daha sonra Suudi Hükümeti tarafından yıktırılmış, ziyaretler de yasaklanmıştı.

Malatya’nın Darende İlçesinden giden bir grup hacı Hz. Amine'nin kabrinin bulunduğu yere çok zor şartlarda giderek kaybolan mezarını taşlarla belirgin hale getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 10 Ocak 2008; 0:05:03 >

• Kaynak?Ayrıntı?
  • nasıL buLmşLar anLamadım :S
  • Nasıl anlamışlar o olduğunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

nasıL buLmşLar anLamadım :S
  • Eğer Gerçekten Doğruysa
  • Onun oldugunu nereden bilmişler?
    Eğer gerçekten Hz.Amine'nin ise sahip çıksınlar.Ama sanmıyorum Araplar mezarlara fazla düşkün değillerdir.Ziyaret ederler o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin müslüman olmandan şüphe ediyorum. İnsanların dua etmesini anlamayacak kadar .... Neyse...

quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

şimdide taşdan ördükleri yere mi tapınıyorlar
  • Arkadaşlar Konumuz Hz.Muhammedin annesi'nin mezarı lütfen yorumlarınızda
    daha da dikkatli olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Arkadaşlar Konumuz Hz.Muhammedin annesi'nin mezarı lütfen yorumlarınızda
    daha da dikkatli olalım

Kardeş sen konuda düzeltme yapmadan önce yapılan bir yorumdan dolayı tartışma var.Bu konuda bir not geçersen iyi olur.
  • evet @ata arkadaşımızın dediği gibi düzeltme konuda 3dk sonra oldu o yüzden konu dağıldı biraz
    hata bende kendi adıma özür dilerim
  • yani bu konuda da işi nerelere çektiniz hakikaten insanlarda hiç utanma, ar, haya kalmamış.bunları forum yönetiminin atmasını diliyorum forumdan..yetti artık..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

quote:

İstersen Anıtkabir'i de yıkalım.

Anıtkabirle ne alaka?

Farklı düşünceler için yiyin birbirinizi ,Yabancıların istediği de bu değilmi? ülkemizi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürün..

anlaması çok mu zor? yaşınız kaç ya? taşdan ördükleri yere mi tapıyorlar demiş. insanlar başında dua ediyorlar sadece. anıtkabir de taştan yapılmış biryer ne de olsa. öyleyse arkadaşın ona da karşı çıkması lazım. onu sordum. size noluyor onu anlamıyorum...

Sen tapın dua et biz çalışalım geliştirelim tmm mı büyük patron

komik bebe

• arkadaşlar Hz.Muhammed Efendimizin (s.a) annesinden bahsediliyor burda..ban, kes, bilmem ne gibi konuşmalar yapmayın lütfen..klavye tuşlarına basmaya para vermiyosunuz diye aklınıza geleni yazmayın, saygılı olun biraz..birbirinize yoksa konuya olsun bari..açın başka konu birbirimize ithamlar diye orda atışın, yada msn den ne yaparsanız yapın..ayıp oluyor cidden
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

quote:

İstersen Anıtkabir'i de yıkalım.

Anıtkabirle ne alaka?

Farklı düşünceler için yiyin birbirinizi ,Yabancıların istediği de bu değilmi? ülkemizi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürün..

anlaması çok mu zor? yaşınız kaç ya? taşdan ördükleri yere mi tapıyorlar demiş. insanlar başında dua ediyorlar sadece. anıtkabir de taştan yapılmış biryer ne de olsa. öyleyse arkadaşın ona da karşı çıkması lazım. onu sordum. size noluyor onu anlamıyorum...

Sen tapın dua et biz çalışalım geliştirelim tmm mı büyük patron

Sanane istedikleri yere taparlar saygılı arkadaşım ister Allaha taparlar ister başka bişeye hesap sorması sana mı kalmış sayın SAYGILI ARKADAŞIM!

• nasil bulmuslar merak ettim dogrusu kacyuz yil gecmis aradan,kazip bakmislarmi kemik dna testleri yapmislarmi?okadar gecen surede o topragin yapisi yeri konumu deismismi?bilimadamlarimi tespit etmis mezarin burda olduguna?
  • Nereden anlamışlar.DNA testi mi yapmışlar?
    Biri bunu açıklasın.Çünkü benim araplara hiç güvenim yok.Para için herşeyi yapar bunlar.Bu olayı da ticari amaçla çıkarmış olma olasılıkları var.
  • konuyu açan arkadaş nerden aldın bu haberi kaynak yazmamışsın sorulan sorularada bi cvp verirmisin

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

arkadaşlar Hz.Muhammed Efendimizin (s.a) annesinden bahsediliyor burda..ban, kes, bilmem ne gibi konuşmalar yapmayın lütfen..klavye tuşlarına basmaya para vermiyosunuz diye aklınıza geleni yazmayın, saygılı olun biraz..birbirinize yoksa konuya olsun bari..açın başka konu birbirimize ithamlar diye orda atışın, yada msn den ne yaparsanız yapın..ayıp oluyor cidden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.