|
Merhabalar, Arkadaşlar benim uzun süredir sıkıntısını çektiğim bir sorun var, Bu sorunu da şöyle açıklayım warzone oynarken Fps o an 140-150 ama oyunda yer yer sanki 60 fps altı çalışıyormuş gibi Hz problemleri yaşıyorum. RDR2 oynarken 70-75 Fpsleri görünce de erkanda anlık kasma problemlerini gözlemliyorum. Son zamanlarda popüler olan Lost Ark ı da oynarken 80-120 fpslerde ekranda yine Hz drop gözlemliyorum. En büyük sorunu warzone oynarken yaşıyorum, belki de oyun problemlidir, belki ben gözden bir şey kaçırıyorumdur. Yani oyunlar akması gereken fpsleri görüyor ama bir türlü Hz yenileme hızına yansımıyor bu durum. Bunun için denediğim çözümler şöyle:
Sistemim ise: 6700xt, 5800x, 16x2 3600mhz 18cl ram, iki adet 500gb m2 '' %50 dolular'', aw2521hf monitör, x570 a pro, rm 750 gold Ram 3600mhzde çalışıyor ve ramlar doğru slotlara takılı İşlemci stok hızda çalışıyor, oyun içi genelde 4,4 gibi hızlarda Sistemin Isı değerleri normal, normalin üstünde ısınan bir donanım yok. Sam: Açık Ekran kartı kullanımı: yüksek performans gerektiren oyunlarda olması gerektiği gibi yüksek. Sistemimde kurulu herhangi bir korsan uygulama yok, kaspersky ve malwarebytes gibi kabul gören programlar ile pc taramaları temiz. M2ler açılması gereken hızlarda çalışıyor. Bu sorunları gözlemlerken Erkan kartı, İşlemci ve monitörde değişikliğe gittim ama yine bu sorunlar ile karşılaşıyorum. Acaba sorun nerede? Oyunlarda mı yoksa ben bir şeyimi yanlış yapıyorum. Bios üzerinden bir ayarımı atlıyorum, çıkamadım bu durumun içinden oyunlardan aldığım keyfi baya baya baltalıyor bu durum. Sorunum hakkında yardımlarınızı bekliyorum, İyi forumlar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt