Şimdi Ara

HYUNDAİ YENİ ELANTRA AVENTE 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüzgârın havada oluşturduğu akımlardan ve heykellerin ince işçiliğinden esinlenilerek hazırlanan yeni Elantra’nın dikkat çekici özellikleri arasında Hyundai’nin yeni altıgen ön ızgarası, arka tarafa doğru uzanan xenon ön farlar, LED arka stoplar, kendi kendine park eden akıllı SPAS sistemi, segmentinde ilk kez sunulan araç stabilite yönetimi VSM, sekiz havayastığı, aktif koltuk başlıkları, ısıtmalı arka koltuklar ve gösterge tablosunda yeni tip renkli LCD bilgi ekranı bulunuyor.
    Yeni Elantra’da 1.6 litrelik Gamma serisi GDI (Direkt enjeksiyonlu benzinli) motor ve gücünü ön tekerleklere aktaran 6 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımana yer veriliyor. Hyundai, bu sayede dünyada 6 kademeli otomatik şanzımanı kendi bünyesinde geliştirip üreten üç üreticiden biri konumuna erişmiş. 140 HP maksimum güce ve 167 Nm maksimum torka sahip olan 4 silindirli yeni nesil motor, yeni şanzımanın da katkısıyla çok noktadan enjeksiyonlu bir motora göre yüzde 13 oranında daha fazla güç, 100 km’de ortalama 6 litre ile yüzde 8 daha düşük yakıt tüketimi, yüzde 15 daha iyi 0-100 km/s hızlanması (10,4 saniye) ve daha az emisyon salınımı sunuyor
    Türkiyeye ne zaman gelecek ve 1.6 gdi 6 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımanlının fiyatı vw golf 1.4 tsi dsg trendline dan pahalı mı olacak
    yoksa fiyatı i30 fiyatlarında mı olacak Paylaş:

• 1.4TSI'dan pahalı olacağını sanmam, en azından başarılı olabilmesi için daha pahalı olmaması gerekiyor. Kia Cerato'dan 2-3 bin TL daha pahalı olur bence.
  • mantıklı bence bu araç çok satar gibime geliyor
    doğru satış politakası izlerlerse
    gerçi ülkemizde satılıp satılmayacağı meçhul
  • kia ceratodan eğer 2000-3000 tl daha pahalı olacaksa şu kia cerato 6 ileri otomatikler 42000 tl civarında
    hyundai avente 2011 1.6 gdi 6 ileri otomatikler 45.000 tl civarında olur
  • Böyle bir aracı satmayacaklarsa dükkanı kapatıp gitsinler bence Daha önce Elantra'yla ilgili açılan bir konuda tasarımının bir b...a benzemediğini söylemiştim, ama Youtube'da ayrıntılı incelendiği bir video izledim ve gerçekten hoşuma gitti. Özellikle önden görünümü çok agresif. Saydığı donanımlar da bir o kadar etkileyiciydi. Fiyatı uygun olursa kesinlikle düşünülebilir.
  • youtube daki görüntüleri incelediğimde
    gerek honda civic ten gerek vw jetta dan kat ve kat daha iyi
    hem donanım hem de görsellik açısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Toyota Yaris 2012
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aracı sabırsızlıkla bekliorum donanımları harika gözüküyor gün gectikce hyundai a asık oluyorum arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.