Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.295
Cevap
247
Favori
1.095.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cep telefonu kamerası denedim onu göstermedi. Haftasonu diğer uygulamalara bakarım ins.
    (Cep telefonu kamerası ne alaka derseniz, otoparktan cikarken ön sağ köşeyi çok yakın geçiyorum, selfi çubuğuna telefonu takıp kamera açtım, sag camdan uzattım :) Hareket edince görüntüyü kapatiyor ama durup bakip ilerleyip işimi gördüm)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skd S kullanıcısına yanıt
    Yaratıcı bir çözüm tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm007

Tucson biliyosunuz full paket 19" janta sahip...
    Avantaji dezavantaji nedir bilgi sahibi olanlar anlatsalar tecrube paylassalar fena mi olurdu...

Cok tüketen bir araca böyle bir jant çapı gerekli mi.. Ayrıca, toplam işletme maliyeti olarak baktığınızda - kış lastiği almaya kalktığınızda veya düşük yanak kalınlığından dolayı her yıl en az bir lastiği Türkiye yollarında yaracağınızida hesaba katarak,.. Türkiye için doğru bir jant seçimi olup olmadigi ile ilgili guzel bir yazi. Bu konuda, bulduğum bir yazı şu şekilde :

http://www.forumpeugeot.com/archive/index.php/t-2945.html

Hocam tusconda kullanılan 19 jantın ölçüsü 245/45/19 lastik yani yanak kalınlığı 245 tabanın %45 ine denk gelir ki buda 11 cm yanak kalınlığıdır.Şehir içinde kolay kolay parçalayabileceğiniz azlıkta bir yanak ölçüsü değildir.Ancak aracın 245 tabandan ve 19 janttan dolayı fazla yakacağı aşikardır.Aracın 17jantlı versiyonu 225/60/17 ölçülerinde buda 225%60 na denk gelir 13,5 cm yapar.Arada çok abartı bir yanak farkı yok.Bu lastikle daha konforlu ve az yakıt yakarak gidersiniz,ancak iki lastik ölçüsü ve jant çapı arasındaki kozmetik fark bir hayli fazla.245 tabanla ve 19 jantla araba kaplan gibi dururken diğer lastik ölçüsü ve 17 jant çapıyla bir anda aracın heybeti sönüyor.Uzun lafın kısası 19 jantla bu araç gerçekten bir harika.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani, orta konsoldaki koca ekran, araba hareket ettiğinde kararıyorsa, sağa çekip öyle mi çalışacak...ben anlamadım sanırım...navigasyon nasıl çalışmaz, durup durup ekrana mı bakacağız?

Yok yok, ben anlamadım mevzuyu???
  • dalio D kullanıcısına yanıt
    Navigasyon kararir mi arkadasim..? Sadece video oynatma ekrani karariyor.test surusunde kontrol et,160km hiz yaptim naviyi surekli kurcaladim cadde sokak tahmini mesafe filan cok basarili...

• Yol güvenliği açısından,hareket halindeyken video oynatmaması gayet mantıklı..Olması gereken de bu zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alanyari -- 27 Ekim 2015; 22:22:50 >
  • skd S kullanıcısına yanıt
    video oynatmama olayı pek çok markada var. mesela bmw'de. güvenlikle ilgili sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Her ne kadar aracın içini ferah gösteriyor olsa da her zaman açık renk döşemeye karşıyımdır ve geçen hafta bir alışveriş merkezinde sergilenen Tucson'da bu görüntüyü gördüğüme üzüldüm gerçekten. Evet belki bu araca inip binen çok olduğu için böyle olmuştur ancak uzun kullanım sonrasında böyle bir görüntüyle karşılaşmamak için açık renk döşeme tercih edeceklere önerim mutlaka koltuk/döşeme koruma yaptırmaları olacaktır.

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)

bizim ix35'in de derisi bej, ama hiç böyle pislendiğini görmedim. temiz tutmak lazım, bej kirlendi mi resimdeki gibi çok kötü gözüküyor.

• Arkadaşlar video oynatmama var diğer markalarda da ancak isterseniz iptal edebiliyorsunuz. Defaultta kapalı olmasını anlıyorum ama "açılamaz" denmesini anlamadım. Belki resmi olarak yine yapmak istemezler ama bir sekilde yapilabilmeli. Hoş bir şekilde zaten yapılacak da :))

• İ20ciler demişki;

menüden :
    ayarlar/genel ayarlar
    şifre : 888888
    burada "hareket halinde video oynatma engelle" karşısındaki tiki kaldırıyoruz.

• Oo eyvallah deneyelim yarın ins.
    Daiichi imiş teknik servis, onları aradım onlar diğer modellerde yapılabiliyor ama Hyundai bunda istemiyor, öyle bir ayar bile yok dedi ama illa bi yolu vardır elbet :)

• Değer kaybına deyinmek istiyorum. On ay öndece eşim için aldığım 75000tl lik ix35 elit otomatik aracı tucson la takasa sokalım model yenilenmiş olsun dedim. Bana teklif edilen fiyat 58000tl. Kendi malını bu derece öldürüyor. tucson un yüzü 6 ay sonra eskimeye başlayınca gerçek fiyatları göreceğiz bakalım. liste fiyatı artabilir ama bayı satmak için şimdiye kadar nasıl indiriyorsa yine yapacaktır .
  • ÖN TANPONLARA KAMERA TAKMA GİBİ BİR OLASILIĞIMIZ VAR MI ACABA ? YANİ EKRAN ÖN KAMERA GEÇİŞİ SAĞLAR MI XTRAİL GİBİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

ÖN TANPONLARA KAMERA TAKMA GİBİ BİR OLASILIĞIMIZ VAR MI ACABA ? YANİ EKRAN ÖN KAMERA GEÇİŞİ SAĞLAR MI XTRAİL GİBİ ?

Güzel soru umarım cevap gelir Bende cevabı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skd

Oo eyvallah deneyelim yarın ins.
    Daiichi imiş teknik servis, onları aradım onlar diğer modellerde yapılabiliyor ama Hyundai bunda istemiyor, öyle bir ayar bile yok dedi ama illa bi yolu vardır elbet :)

Aklın yolu bir...Böyle saçmalık mı olur, sürücü seyretmez, yan koltuktaki seyreder, arkadaki yolcular seyreder...Default öyle gelse de, isteyen bunu değiştirebilmeli.

Bir de video oynatma derken, dvd vs her türlü video oynatımı dahil, bu görüntü karartma olayı varsa çok saçma olur...İlla ki bu default seçimin kalkabiliyor olması lazım.
  • 0-100hizlanma 8.1 saniye arkadaslar...9.1 degil.hyundaiclup ta orjinal test goruntuleri var.

Ayrica sizlere de hayirli ugurlu olsun john.wick

• mmm007 M kullanıcısına yanıt
    Link verebilirmisiniz

• Hyundaicluptr.com
    Yeni Tucson forum sayfasi var takip edip incelemenizi oneririm. Ayrica facebookta Hyundai Tucson 2015 grup sayfasi var guzel paylasimlar yapiyorlar..

Birde bi arkadas aliexpress.com' da (alibabanin sitesi) yeni hyundai chrome aksam ve parcalariyla ilgili link vermisti ben yaklasik 2 siparis halinde 8-10 parca siparis ettim...Turkiyeye kadar problemsiz geliyor.Alibaba alisveris hakkinda once bi arastirma yapmanizi onerrim tabii ki..

• Araçlardaki multimedia cihazlarında seyir halinde video oynatma özelliği 'fabrika çıkışı' olarak kapalıdır. Bu güvenlikle ilgili bir konudur ve dünyanın bir çok ülkesinde yasalarla bağlanmıştır. Ülkemizde konuyla ilgili yasal düzenleme, ya da trafik cezası uygulaması olup olmadığını bilmiyorum; ama önerim şudur:
    Trafik güvenliği açısından, bu kilitlemenin nasıl devre dışı bırakılacağını bilen arkadaşlar lütfen bu bilgiyi paylaşmasın!
    . Ayrıca, bu tarz bilgi paylaşımının yayınlanması da Forum'un ceza almasına neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msg34

Araçlardaki multimedia cihazlarında seyir halinde video oynatma özelliği 'fabrika çıkışı' olarak kapalıdır. Bu güvenlikle ilgili bir konudur ve dünyanın bir çok ülkesinde yasalarla bağlanmıştır. Ülkemizde konuyla ilgili yasal düzenleme, ya da trafik cezası uygulaması olup olmadığını bilmiyorum; ama önerim şudur:
    Trafik güvenliği açısından, bu kilitlemenin nasıl devre dışı bırakılacağını bilen arkadaşlar lütfen bu bilgiyi paylaşmasın!
    . Ayrıca, bu tarz bilgi paylaşımının yayınlanması da Forum'un ceza almasına neden olabilir.

Tamam haklısın ama peki yanımdaki kişi film izlemek istiyorsa ne yapacağız?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.