Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.295
Cevap
247
Favori
1.095.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben legal olsa bile izlenmemesini doğru buluyorum, yanımızdaki arkadaş da izlemek istiyorsa bu bizim dikkatimizi dağıtacağı için de ayrıca tehlikelidir. İlla bir film izleme ihtiyacı hissediyorsa ya cep telefonundan izlesin yada koltuk arkalıklarına monte edilen aparatlarla izlesin.
  • 1drader 1 kullanıcısına yanıt
    Benim kafamı kurcalayan temel sorun da bu. Sıfır almak yerine 15-20 binde temizini bulup almak daha mantıklı geliyor. Zarar nispeten daha tolere edilebilir seviyede olacaktır diye düşünüyorum. Bekleyip görelim bakalım.
  • Arkadaslar video cok sorun degil ama carlink uygulamasinda cepten bir uygulama da calistirtmiyor. Mesela baska bir navigasyon uygulamasi kullanmak istediniz, yapamiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha...avrupa standardıymış...alsın o ekranı, başka münasip bir yere taksın o zaman...her türlü navi var cep telefonlarında, o zaman ne gereği var koca ekranın...ayıca hem yan koltuk, hem de arka koltuktan seyrediebiliyor ekran...adam araç kullanırken film seyredecek kadar salaksa sen ne yapacaksın...ona bakarsan kemeri arkasından bağlayan bir toplumda yaşıyoruz...sonra güvenlik için ekran kararması, pehhh.
  • sonra niye ölüyoruz. zihniyete bak. arkadaşlar araçta telefon ile konuşmak bile yasak bırakın dizi film vs izlemeyi. biran ilginç bir şey için ekrana kayan göz yüzünden kaza yapabilirsiniz. yani olması gereken doğrusu bu. yandaki izler şuna baksana der, sonra güm.
  • Kafamda 3 araç almak vardı bunlardan birisi Tuscondu.Geçen hafta elmas otoya gittim aracı inceledim açıkcası netten gördüğüm araçtan farklı olarak içine oturduğumda bana kalite hissi vermedi.Kalkıp 110 bin araca vereceğim bu hissi vermiyorsa neden alayım. Birde satış temsilcisinin bu fiyat son fiyat lansman fiyatı demesi iyice soğutmuştu.

Tabi zevk meselesi bu bana öyle gelen başkasına kaliteli gelebilir.Adam full donanıma sardı kaliteye pek önem vermedi.Direksiyon bile sanki İ20 direksiyonu.Birde yakıt meselesi aractan caymama sebep oldu. Alanlara güle güle kullansın Allah kaza bela vermesin.
    Bugün 1.tercihim olan bu aracı sipariş verdim.Suv araç değil ama bu araçtan daha çok koltuk kapasitesi ve geniş hacmi var ve dizel ortalama yakıt 4.10.
    11 bin TL fazla verdim hediye olarak cam film,boya koruma kauçuk paspas hediye ettiler.Eminim 5 yıl sonra satsam aracı zararım %10 geçmez.Marka vs bişe yazmıcam kimse bilmem nerenin satış temsilcisi demesin.

• likapa_53 kullanıcısına yanıt
    Ustad sendeki savrulma araba begenmeme kalite muhabbeti filan degil.senin aradigin mpv sinifi aile araci imis suv'lara da bi bakiyim diyip gitmissin ama kafanda kararin hemen hemen belli olarak...daha once opel zafira 7k,grand scenic 7k kullanmis biri olarak yaziyorum..

bi ay oncesine kadar citroen grand picasso,seat alhambra,vw sharan bakan biri iken, en full donanimlari tabii....bende gittim suv aldim.bu arada aldiginiz arabaniz hayirli olsun...

Hyundai Tucson fiyatina gore piyasadaki alinanilecek en full donanimli en uygun en kaliteli arac...tabii gider bu donanimda 125bin verip nissan QQ alirim derseniz,yada 150bin verip CRV o zaman diyecek biseyim olmaz...ford kuga bile Tucson elite plus gibi donanim istersen 130binleri buluyor..

Hulasa; Tucson'u elestirirken alternatif gostermeniz gerekiyor sinifinda ve kalite/fiyat endeksinde...saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmm007 -- 29 Ekim 2015; 0:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm007

Ustad sendeki savrulma araba begenmeme kalite muhabbeti filan degil.senin aradigin mpv sinifi aile araci imis suv'lara da bi bakiyim diyip gitmissin ama kafanda kararin hemen hemen belli olarak...daha onca opel zafira 7k,grand scenic 7k kullanmis biri olarak yaziyorum..

bi ay oncesine kadar citroen grand picasso,seat alhambra,vw sharan bakan biri iken, en full donanimlari tabii....bende gittim suv aldim.

Hyundai Tucson fiyatina gore piyasadaki alinanilecek en full donanimli en uygun en kaliteli arac...tabii gider bu donanimda 125bin verip nissan QQ alirim derseniz,yada 150bin verip CRV o zaman diyecek biseyim olmaz...ford kuga bile Tucson elite plus gibi donanim istersen 130binleri buluyor..

Hulasa; Tucson'u elestirirken alternatif gostermeniz gerekiyor sinifinda ve kalite/fiyat endeksinde...saygilarimla

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Kafamda 3 araç almak vardı bunlardan birisi Tuscondu.Geçen hafta elmas otoya gittim aracı inceledim açıkcası netten gördüğüm araçtan farklı olarak içine oturduğumda bana kalite hissi vermedi.Kalkıp 110 bin araca vereceğim bu hissi vermiyorsa neden alayım. Birde satış temsilcisinin bu fiyat son fiyat lansman fiyatı demesi iyice soğutmuştu.

Tabi zevk meselesi bu bana öyle gelen başkasına kaliteli gelebilir.Adam full donanıma sardı kaliteye pek önem vermedi.Direksiyon bile sanki İ20 direksiyonu.Birde yakıt meselesi aractan caymama sebep oldu. Alanlara güle güle kullansın Allah kaza bela vermesin.
    Bugün 1.tercihim olan bu aracı sipariş verdim.Suv araç değil ama bu araçtan daha çok koltuk kapasitesi ve geniş hacmi var ve dizel ortalama yakıt 4.10.
    11 bin TL fazla verdim hediye olarak cam film,boya koruma kauçuk paspas hediye ettiler.Eminim 5 yıl sonra satsam aracı zararım %10 geçmez.Marka vs bişe yazmıcam kimse bilmem nerenin satış temsilcisi demesin.

Hayırlı olsun ne aldınız acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: combin

/excalibuf o araç 1380kg ve 10.6 saniye ve berbt bir değer 105lik golfler zaten 10.7saniye ve turbo dizeller belli devirlerin altında çok ölü o devirin üstü çok diri yani hiç düzgün süremezsin gibi birşey

Hocam bu T-GDI motorlara LPG takılıyor mu? Yıllık 20-25bin km yol yapılacak. Benzin maliyeti çok olur.
  • quote:

Ustad sendeki savrulma araba begenmeme kalite muhabbeti filan degil.senin aradigin mpv sinifi aile araci imis suv'lara da bi bakiyim diyip gitmissin ama kafanda kararin hemen hemen belli olarak...daha once opel zafira 7k,grand scenic 7k kullanmis biri olarak yaziyorum..

bi ay oncesine kadar citroen grand picasso,seat alhambra,vw sharan bakan biri iken, en full donanimlari tabii....bende gittim suv aldim.bu arada aldiginiz arabaniz hayirli olsun...

Haklısın 7 kişilik bir aile olduğum için Tuscon alternatif olabilirmi diye düşünüp bakmıştım.Tuscon enfull donanımlı olduğunu bende yazdım zaten ama kalite konusunda aynı fikirde değilim.
    bmw gran tourer 216D aldım bu arada.Nasip olursa salı günü teslim alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likapa_53 -- 29 Ekim 2015; 13:53:51 >

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Ama tucsondan daha fazla koltuk ve iç hacim olayını anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Ama tucsondan daha fazla koltuk ve iç hacim olayını anlayamadım?

Teşekkürler kardeşim.Allah herkesi kazadan beladan korusun. Bir arkadaşım mahkemece %100 kusursuz bulunmasına rağmen birisine çarpıp ölümüne neden oldu diye 3-4 yıl psikolojik tedavi gördü durup durup ağlıyordu. Allah bu tip durumlar yaşatmasında bisiklet bile binmeyelim.
    7 koltuklu olması, istenirse 2 koltuğu kaldırıp bagaj kısmının büyütülmesi 2. sıra koltuklarıda öne kaydırma olanağı olduğu için yazmıştım.
    Neyse Tuscon başlığında başka model araçtan bahsetmeyeyim bu konuda son mesajımdı.
    Yukarıda yazdığım gibi önce herşeyin hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

quote:

Haklısın 7 kişilik bir aile olduğum için Tuscon alternatif olabilirmi diye düşünüp bakmıştım.Tuscon enfull donanımlı olduğunu bende yazdım zaten ama kalite konusunda aynı fikirde değilim.
    bmw gran tourer 216D aldım bu arada.Nasip olursa salı günü teslim alacağım.

Gül güle kullanın.Güzel tercih.Bmw bmw dir.

Öncelikle arabanız hayırlı olsun, bmw ile tucsonu kalite farkını görmek için bayiye gitmenize inanın hiç gerek yoktu, yakıt konusuna değinmişsiniz bu aracın ne yakıtı hakkında nasıl bir beklenti içindeydiniz inanın çok merak ediyorum,her türlü yoruma saygım var ama biraz aklımıza hitap etmesi gerekir diye düşünüyorum sizin mesajını inanın 2 sefer okudum acaba bir yerde birşey mi anlamadım diye ama yok sizin kıyaslama yaptığınız araçta yakıtta sizin beklentilerinizde tucsonun,crvnin,xtrailin,kuganın yanından geçmiyor.içi bmw kalitesinde olacak ,4x4 177 beygir 1.6 vergi avantajıyla 5 litre yakacak araçta full+full bütün opsiyonlar olacak fiyatıda 113.000 tl !!! Tam bir gazoz ağacı beklentisi içerisindesiniz.Hocam bu şartlar içinde tucsonu beğenmedim deyip bmw aldım diyorsanız çok özür dileyerek sizin samimiyetinize inanmıyorum.burda çok kişi aracı eleştirdi çok kişi beğenmedi ama kendine göre haklı sebepleri vardı sizde böyle birşeyde göremiyorum.aracınız tekrardan hayırlı uğurlu olsun

• ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    Soylediklerinize katiliyorum...bizim genel olarak yaptigimiz hata elmayla armutu karistirmak...MPV sinifi ile SUV zaten iki farkli zumre...Arkadasin tercihini zerre kadar elestirmiyorum cunku bende benzeri bir dalgalanma yasadim...

7 koltuk, genis bagaj dizel yere yakin siradan aile araci mi?yoksa yerden yuksek offroad icin olmasa bile is gorur 4x4 jip havasi veren iyi kacan,heybetli bir suv'mu?

Mpv sinifi cok genisledi suan...bmw 2serisi,opel zafira,seat alhmabra,grand picasso,pejo 5008,Grand Scenic,vw touran,ford Smax,Galaxy...filan...
    Bu araclarin hangisini alirsan al tam donanim istedigin zaman fiyatlari hemen 100-120bin TL seviyesine gelir zaten.
    Ancak bmw nin bu fiyata ancak baz versiyonunu alirsin ki oda bos diye tabir etsen yeridir,paket ekledikce fiyatlar 150bin tl'ye kadar uzayip gidiyor..

Benim sadece rahatsiz oldugum nokta su idi, MPV sinifi arac bakip baz versiyon BMW de karar kilip, Tucson SUV forumuna girip bmw de ektra 30bin TL edecek donanimdaki 110 bin seviyesi fiyati olan araca kalitesiz demek HAKSIZLIKTIR...

ayrica gerek Turkiyedeki gerek Avrupadaki test eden profesyonel suruculer bile kalitesiz demediler...kisasa kisas kabilinden olmamakla birlikte sunu demeden gecemeyecegim;

kalitesiz olmakla elestirilen 110-113 binlik TUCSON, benzeri Suv'lardan hem guvenlik hem konfor anlaminda daha yuksek ovgu ve puan almis olmakla birlikte,cok kaliteli olan BMW den yalitim noktasinda x3-x1 den daha iyi, 520ile de mukayese etmis desibel olcerle test edip TUCSONA daha yuksek puan vermisler..

Hasili kelam; adetimdir biri yeni birsey alipta is bittiginde asla malini kotulemem,onu uzmemek icin...Amma aldigi mali anlatirken almadiklarina da goz ucuyla bakip bilgi sahibi olmadan laf atarsa Ozaman arkadasimi da uyarir ne aldigini hatirlatirim..
    TUCSON IYIDIR, BU PARAYA ALINABILECEK BU DONANIM SEVIYESINDE, %51'i celik, servis agi yaygin ve bakimi UCUZ, yedek parca sıkınısı olmayan, piyasasi olan bir SUV'dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmm007 -- 30 Ekim 2015; 0:20:28 >

• Dün elit beyaz düz vitesini 92.300 e aldım.Test sürüşünde araç çok hoşumuza gitti. SUV araç arayışımız vardı tasarımı ve performansı görünce yakıtı çok da dert etmedim.

• ak0968 A kullanıcısına yanıt
    hocam düz vites ile ilgili deneyimlerinizi yazarsanız çok iyi olur hiç düz vitesle ilgili değerlendirme yorum yok
  • Hocam aracı henüz teslim almasım bir hafta içinde gelecek test aracı otomatikdi.Fakat düz istedim alışık olmadığım için otomatiğe birde küçük bir şehirde yaşıyorum çok trafik yok gerekli görmedim.

• ak0968 A kullanıcısına yanıt
    Allah kazasiz belasiz gule gule kullanmayi nasip etsin,size ve siz gibi arac alan diger tum arkadaslara..guzel indirim yapmislar.4000tl iyi bi oran bence..Hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.