< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir . DH
Eski Üyelerin Mekanı... 2005 Üyesi. |
|
nasıl jantın içinde ? Yani oem yada çıkma ürün taksam bu durumda lastik basınç ölçer işi sorun yaratır mı ? Yada lastik değişiminde bu sensörün kırılma vb. sorunu olur mu ? çıkma tucson jant buldum cnc yapmışlar 25k istiyor nakit diğer türlü jant, kışlık yazlık değişimlerinde çok fazla hırpalanıyor çiziliyor zarar görüyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 28 Ekim 2025; 22:9:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 28 Ekim 2025; 23:58:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 29 Ekim 2025; 13:22:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Gercekten lastik değişimi mahvediyor jantları. Ucuz olsun diye mahalledeki lastikçide çoluk çocuğun elinde heba oluyor jantlar. Ankarada lastik degisim için ostim civari onerisi olan var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir . DH
Eski Üyelerin Mekanı... 2005 Üyesi. |
|
sokak arasındaki bilinmedik lastikçilerde ucuz olsun diye değişim yaptırmıştım mahvediyorlar balans ta tutmuyor. Sakın gitmeyin büyük yerlere gidin . Hatta bi tanesi civada düşürmüş lastik ile jant ın hava dolduğu bölüme, sesi bulmak için uğraştık Ata 'da da değiştirdim ama çok kalabalık oluyor. Yetkili serviste alan dar. Bütün gün orda yiyoruz. Şaşmazda dunlop'cu var Ümitköy istikametinden gelip batıkent sanayi yada ist yoluna doğru giderken, ilk şaşmaz köprüyü inerken sağ aşağıda kalıyor tabi köprüye çıkmadan aşağıdan girmeniz lazım. Orda değiştiriyorum yine iyi değişiyorlar. Yıpranıyor ya değişcekte o kaçınılmaz. Ek olarak modül lastik hankook cu iyi değişiyor ama yoğunluk olunca oda gelme diyor. O yüzden jant almak mantıklı geliyor da şimdide lastik+jant ağır olcak bakalım kararsızım da bilemedim. Almasak çizilcek, alsak ağırlık. Orjinal jantın tanesi 50.600 TL yetkilide %15 yardımcı oluruz dedi. 170k 'ya gidiyor 4 tanesi fena |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonu -- 31 Ekim 2025; 22:23:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |