Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.410
Cevap
221
Favori
1.006.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün evin camından bakarken gördüm aracı. Panaromik tavandı. Bekledigimden büyük gözüküyordu. Heybetliydi ve hakkaten şık geldi bana. Bakalım aracımı satarsam bu araca yö elebilirim. Benzinli olması ve fiyatının biraz pahalı olması düşündürüyor. Normal gdi alsak sıkıntı yaşarmıyım bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    Kaput amortisörü Duster aracımda var, inanın çok da elzem değil.
    Kimse demiyorki "of be kaput amortisörlü süpermiş" demiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Düz vites alacaksanız ve uygun fiyata binmek ise hedefiniz alınabilir. Fakat otomatik istiyorsanız turbo dct almanız daha mantıklı. Ben gdi kullanıyorum, bayırlarda ya çok basmak gerekiyor vites düşürüp yada sağ şeritten kamyon gibi takınıyorsunuz. Onun dışında bir sıkıntı yok düz yolda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay içinde Maltepe HUNKOya gelecek 30 araç içinde T-GDIlardan hariç,

    Kum beji Style GDI Manuel ve Otomatik araç olacak.

    Opsiyonlamak isteyenlere duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda bilemedin 2 kere kaput açarsın ama bagajı her hafta en az 1 kere kullanırsın. Bence kaput amortisörü eksiklik değil, otomatik bagaj eksiklik.
  • Böyle ufak tefek ayrıntılar bence marka algısı açısından çok önemli, sadece şoför camının tam otomatik olması gibi. bunlar gerçekten yüksek maliyet yaratacak şeyler değil. insanlar 100 bin tl üzerinde para ödedikleri bir araçta bu özelliklerin olmamasını yadırgıyor
  • Tucson test edip hemen yarın alırım şeklinde görüş beyan eden arkadaşlardan hiç alan oldu mu bilmiyorum. Alan olmadıysa bu biraz da yanlış fiyatlandırma ile ilgili sanırım. Ben de dahil olmak üzere bu fiyatlardan 10-15k daha aşağı bir fiyat bekliyorduk. Tiguan, Kuga gibi rakiplerinden daha fazla bir fiyata satması bence yanlış pazarlama taktiği. Ama Kuga ve Tiguan'ın full olanı bunun orta paketi kadar bile anca donanım sunuyor diyenler olabilir. Ama bence Tiguan, Kuga bir yer ettiler ve o konuma kadar Tucson, Doğuş otoculuk oynamayı bırakıp sıkı bir rekabet ile pazarda yer edinmeli, sonra ağır abi pozlarına girmeli diye düşünüyorum. Cin olmadan şeytan çarpmaya gerek yok.
  • Fiyatlar full modelde en az 10-12 yüksek dolayısıyla test edip beğenmem o fiyata hemen razı olduğum anlamına gelmiyor. Full donanımı 100k ve aşağısına alabileceğim zamanı beklerim şimdilik.
  • Merhaba,

    Elite Plus DCT Red Pack donanımını hala anlayamadım red pack olmayanla ne fark var arada?

    Bilen varsa anlatırsa memnun olurum.

    Tşk
  • copland37 C kullanıcısına yanıt
    Aynı paket, kırmızı deri döşeme var. Başka bir paket değişikliği yok.
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bayideki satış danışmanları zaten doğuş oto aşağı doğuş oto yukarı. Orada alabiliyor musun farklı fiyata vs. bık bık yapıyorlar. Ben de oranın önünden bile geçmiyorum, aynı hataya siz de düşmeyin dedim.
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    Tucson, tiguan ve kugadan Fiyat performans olarak daha iyi.Ayrıca full paket tiguandan daha ucuz.Tucson marka sembolü wv olsa arac bu fiyatlardan 10k daha pahali olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: index

    Yılda bilemedin 2 kere kaput açarsın ama bagajı her hafta en az 1 kere kullanırsın. Bence kaput amortisörü eksiklik değil, otomatik bagaj eksiklik.

    Detaylar detaylar....kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence T-GDI 4x4 Elite Plus'ın hakkı 100 bin TL, yıl sonu kampanya döneminde bekliyorum fiyata inmelerini. Bu hafta dövizde de geri dönüş oldu, eğer euro 3 ün altına inerse zaten otomatik olarak 100 bin'e revize etmeleri lazım fiyatı. en iyisi bekleyip görmek
  • Arkadaşlar, yukaeıdan bayilere, yeni model için +10bin TLlik bir fiyat artışının gayet makul olduğu empoze edilmiş.

    Yani İx35 Style Otm. için 75 isteniyorsa, aynı ayardaki Tucson için 85 tl uygun görülmüş.

    Belkide ix35 olayı btamamen bittiktrn sonra, Tucsonlar için biraz daha tolerans alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia 2010 yılında 49.900 Tl fiyatla Sportage modeliyle piyasaya girmişti ve fiyat gerçekten çok rekabetçi bir fiyattı. Eğer Kia o satış fiyatından 10.000 tl daha pahalı satsaydı inanın marka bu kadar tanınmaz ve yeni çıkacak araçları bu kadar çok merak edilip beklenmezdi. Daha önce 2 kere 0 km kia almış olmamız sebebiyle davet edilip gittiğim araç tanıtımında eğer sportage otomatik versiyonu olsaydı bugün bende bu markanın 3. aracını almış bir müşterisi olmuştum.

    Ben tamamen yenilenen bir modelin araçlarının ilk1 yıl içinde alınmayıp tüketicilerden gelen şikayet/öneri/yorumlara göre düzeltilmiş sonraki partilerinin alınması gerektiğini düşünürüm. Tabi kaçırılmayacak bir fiyattan giriş yapmadıysa, bence Tucson bu fiyatları kaçırılmayacak bir fiyat değil.




  • Bence de T-GDI 4x4 Elite Plus 100.000 TL olmalı.
    Sanırım döviz kurlarını orta vadeli düşünerek, seçimi de hesaba katarak fiyatları yüksettiler, haklılar da..
    Ama benim tek beklentim, düşündükleri satış rakamlarına ulaşamayarak fiyatları düşürmek zorunda kalmaları..
  • Yıl sonuna doğru piyasada bolca göreceğimiz Tucsonlar genelde böyle olacak.

    HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)
  • Fiyat yüksek deyip duruyoruz da neye göre yüksek onu da bir netleştirsek.

    Avrupa'da bizdeki en üst model 35.000 Euro civarında. 35.000x3.3=115.500 TL ediyor.

    Eski ix35'e göre mi yüksek. Evet doğru ama normali de bu zaten.

    Eski kasa Tiguan ve Kuga'ya göre mi yüksek. Evet doğru, ama onların yeni kasa ve aynı donanımlarla kaç TL ye satılacağını düşünüyoruz.

    Tiguan şu an Lounge paketli ve 4x2 DSG 107.500 TL. Üstelik bu fiyat büyük ihtimalle stoklarındaki araçlar için geçerli. Tucsonla aynı donanımla yeni kasa gelse fiyat kaç TL olur sizce. Bence 145-150k arasında olur. Yanlış mı?

    Kuga daha hesaplı. Selective paket üzerine opsiyonları koyunca 115k gibi bir fiyata alınıyor liste fiyatı olarak. Ama yeni kasa gelse o da 125-130k arası bir fiyata satılacaktır.
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinize katılıyorum.
    Kız Kardeşime QQ yeni çıktıktan 5 ay sonra aldık çıkardığı sorunlar başımızı cok ağrıttı çok uğraştık.Sinir hastası oluyorduk nerdeyse.
    Yeni Cıkan araçları dediğiniz gibi ilk önce kronik sorunları tespit edilip fabrika onları değerlendiriyor .1 sene falan geçtikten sonra o üretim hatalarını,kronik sorunları düzeltiyorlar.
    Bunun En Büyük Örneğini Reno araçlarında cok yaşadım.Nissan QQ aracındada bu hatalar vardı.Gerçi bilmiyorum şimdi QQ o hataları düzelttimi ama Tucson bence güzel bir araca benziyor.
    Bu arada arkadaşlar Hyundai Bursayı arayan varmı araç gelmişmi acaba Bursaya ? İncelemek için gidicemde . Bu Sıralar bi arayamadım Hyundaiyide o yüzden soruyorum iyi forumlar....
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.