|
Hyundai'nin 7 koltuklu yeni elektrikli MPV'si Neira ilk kez görücüye çıktı
-
-
en az 900 km menzil diye habere geldik 500 km bile gidemiyor. Bari yap şunu dizelde uzun menzil yol alsın insanlar. Bu kasaya böyle menzil hiç yakışmamış.
-
Suburban duy bunu 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
500 km şehir içi az değil adım başı şarz istasyonu var tasarruf dersen mazot benzin aldı başını gidiyor.kendimi amorti eder.
-
Bok gibi tipe bak. Araba yapamaz oldu firmalar.
-
Saçma sapan bir iş ve ürün konumlandırma uzun yol gidemeyen böyle hacimde MPV'i kim ne yapsın. Hem bazı ürünleri çok iyi hyundai ile kia kadar salak bir marka dünyada çok az. :)
Doldur şunu ailenle, eşyanla 350 km gidemez.. şehir dışına giden abd'liyle, türkün işini görmeyecekse bu koca arabayı şehirde ne yapsın. Yap şunu 2-2.5 motorlu hybrid bak nasıl yok satıyor dünyada. Bu sırf emisyona çalışan aptallar hybrid'i bıraktı diye küfürbaz olan o kadar insan var ki çünkü eski ürünleri çok tatmin edici, niye bırakır bi marka anlamlandıramıyorlar. Tutturmuşlar ioniq 7, 9 diye pazarı çok dar çöplere.
Bir de bizde yerli üretimi olan araçlar çok dandikler her zaman olduğu gibi. Ben de ital hyundai var bunun da sağı solu zangırdıyor ama yerli i20 den felan çok farklılar. Corolla'larda da aynı durum var yerli montaj kalitesi aşırı düşük bizim markalarla ilgili asıl böyle bir sorunumuz var.
_____________________________ Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine"Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler