|
5 farklı motor ve 845 km menzil: Beşinci nesil yeni BMW X5 resmi olarak tanıtıldı
-
-
Direksiyon olmamış. Toyota’dan sonra hidrojenli araba piyasaya sürmeleri iyi olmuş umarım yaygınlaşır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Menzil kötü değil tabi, ix3 ile de resmi rakama yakınlaştıklarını gösterdiler. Ama 140 küsür kw/h batarya sızıntısı çıkınca birazcık daha tavan menzil beklemiştim. Umarım kapı kolları da opsiyondur, düğme şeklinde olması bilemiyorum. Şahsi olarak tercihim olmaz. Opsiyon olursa herkes istediği gibi alır ama bakalım.
-
Yanlışım yoksa Toyota ile hidrojen yakıt konusunda işbirlikleri var hali hazırda. Toyota tabi daha önceden piyasaya sürdü, tabi daha çok markanın son ürün çıkartması güzel bir adım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
fiyatı 120.000 euro'dur.
bir mühendis bu arabayı 2800 euro maaşı ile nasıl alacak?
şekil desen berbat tasarım tabi muhtemelen lgbtq bireylere tasarlatıyorlar.
fiyat desen 120 bin euro.
sonra soruyorlar "çin bizi nazıl geçiyya".
bu hansları gözünüzde çok büyütmeyin. işi yapanlar eski kafa Müller dayılardı. Hans gen Z işe şu anda dedelerinin bıraktıklarının üstüne etmekle meşguller.
_____________________________ -
varmısın lan en kötü tasarımlı aracı yapıcaz diye iddaya girmişler aralarında tamam ilk g 20 çıktıgı zaman farklıydı ve güzeldide bu ne abi ya xiaomi elektirikli olmasına rağmen tasarimi çok hoş bmw severim ama çok çirkin be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Özellikle X5 olarak bu tasarıma onay veren BMW yöneticilerinin gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Bir marka nasıl bu kadar vizyonsuz olur aklım almıyor. Her şeyiyle çirkin bir araç. Zaten X şeklindeki far tasarımı markanın öldüğüne delalet ediyor!..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Peugeot 3008 GTline -
Eski kasa daha güzeldi. _____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...
ELEKTRİKLİ ARAÇ KASKODA ARAÇ DEGERİNİN %1'İNE KASKO 🚗⭐️⭐️ TESLA -TOGG KASKODA 16.000₺ - 25.000₺ ARALIĞINDA OZEL FİYATLARLA....
FORUM KONUMUZ... -
özürlü bir tasarım
_____________________________ -
Açık konuşmak gerekirse aracın tipini ne sevdim ne sevmedim. ix3'e bile gözüm alıştı. Yani tasarımları güzel değil ama kabul edilebilir noktasına geldim diyelim :)
Ancak teknik açıdan yaklaşınca 0.28cd sürtünme katsayısı, 141kW'lik bataryası ve 22 dakikada full şarj sınıfı için iddialı değerler. Öyle ki uzun yol anksiyetesini tamamen yok edecek nitelikte. Ancak uzun yolda bırakın 800V istasyonları, 400V 180kW istasyon sayısı bile yeterli değilken, bu bataryayı 22dk'da doldurabilmek pratikte pek olası görünmüyor bana, en azından yakın gelecekte. O nedenle alacak kişi 45dk şarjı göze alarak bu yola çıkmalı. Ha o sorun mu derseniz sadece istasyona uğrama sıklığınız yarıya indiği için (141kW olduğundan) bile tercih edilebilir. Kapasiteye göre 45dk'da iyi bir süre bence.
Bir diğer konu ise aracın 3 tona yakın olması. Hani yoğunluklu olarak şehir içi kullanacak birisi bu dev bataryayı ve ağırlığı istemeyebilir. Şehiriçi tüketim konusunda özellikle de İstanbul gibi yoğun trafikli ve bol dur kalklı metropollerde 25kWh civarında bir tüketimi olur diye düşünüyorum. Diğer taraftan 22kW AC şarj ile 7.5 saat de yine makul bir süre bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 1 Temmuz 2026; 11:01:14 >
En Beğenilen Yanıtlar
|
fiyatı 120.000 euro'dur. bir mühendis bu arabayı 2800 euro maaşı ile nasıl alacak? şekil desen berbat tasarım tabi muhtemelen lgbtq bireylere tasarlatıyorlar. fiyat desen 120 bin euro. sonra soruyorlar "çin bizi nazıl geçiyya". bu hansları gözünüzde çok büyütmeyin. işi yapanlar eski kafa Müller dayılardı. Hans gen Z işe şu anda dedelerinin bıraktıklarının üstüne etmekle meşguller. |
|
varmısın lan en kötü tasarımlı aracı yapıcaz diye iddaya girmişler aralarında tamam ilk g 20 çıktıgı zaman farklıydı ve güzeldide bu ne abi ya xiaomi elektirikli olmasına rağmen tasarimi çok hoş bmw severim ama çok çirkin be
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi