Şimdi Ara

Hyundai matrix tasarımında değişklikler yapalım diyoruz içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar peder bey saolsun istediğim arabayı almadı gene kafasına takıldı aile arabası olsun bzim olsun misali bu sene 2008 hyundai matrix aldık araba iyi hoşta biraz tipi kayık gibi.. bi sitede bulduğum matrix çok hoşuma gitti ama tam arkadn fln görüntü olmayınca yapıcağım spoiler konusunda pek bişey seçemedim bana ufakta olsa resimdeki spoilerın robot resmi lazım bende anlamayacağımdan size danışayım dedim yardımcı olursanzz sevinirim.Birde araba biraz yüksek şimdi performans lastik takıcam ama yükseklik sorun olucak lastiklerde ve süspansiyonlarda nasıl bir değişklik yapmalıyım ki hem yükseklik korunsun hemde şekle girsin arabayı pek yere çekmek de istemiyorum ne tür bişey yapılabilr fikrlerinizi bekliyorum...

• Buda olmasını istediğim şekil spoiler tam gözkmüyor bu konuda bilgisi tecrübesi olanlardan arkadaki spoilerın şekli hakında yardımcı olmasını rica ediyorum ...Alttaki arabanın rengide benim aracın rengi ile aynı gece mavisi ama hiç dokunulmadı araca şimdi ilk iş olark spoiler sonrada teker ve jantları düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saeroz -- 16 Eylül 2008; 0:19:10 >

• buda matrixden başka bir görünüm kafanzda inşş tasarımlar başlamıştırHadin arkadşlar bişeyler bekliyorum sizden kendi arabamın fotosunu da koyucam gün aydınlanınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.