Bildirim
Hyundai Matrix ile yıldırım aşkı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
abi git i30 al yaw.. -
Değer tabi! Matrix şahinden sonra sana Mercedes gibi gelir
quote:
Orjinalden alıntı: mn.dede
Hyundai Matrix hastaneye ilaç yazdırmaya gitmiştim otoparkta karşılaştık. Bir anda etkiledi beni . Ama 93 model şahinim bu aşkı anlarsa ne olur bilemem. Ne dersiniz şahinimi aldatmaya değermi.
-
Aile arabası olması benim için cazip tarafı. -
tipine ve konsoluna alışabilirsen araç güzel 2007 nin başlarında test sürüşüne gitmiştik
tipi derken aslında güzel ama arkası pek uymamış gibi -
görünüm olarak aynı sınıfta Roomster daha bi güzel.onuda düşünebilirsiniz ayrıca -
hocam aşk gözünü kör etmesin daha sakin ol hızlı başlyan aşklar erken biter ona göre -
Güzel aile arabası,
Sorunsuz ve güçlü Hyundai motor,
Şahinden sonra sana Mercedes gibi gelecek donanım
ve çok cazip fiyat.
Sorunun olacak tek şey bazılarının hoşuna gitmeyen arka yan cam tasarımları,
Bunu dert etmeyeceksen ihtiyacını ve konforunu sağlayacak bir aile arabası. -
şahin bence onu bırakman için yalvarıyor
emeklilik onun da hakkı.
matrix çok daha güvenli en azından,sanırım Türkiye'de üretiliyor.Parçası da ucuzdur. -
ya hyundai matrixi, skoda romstar ı felan dizayn edenler hiç arabaya şöyle 10 metre geriden bakmadılarmı acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: yuci
ya hyundai matrixi, skoda romstar ı felan dizayn edenler hiç arabaya şöyle 10 metre geriden bakmadılarmı acaba
O nedemek şimdi... -
quote:
Orjinalden alıntı: westbam
hocam aşk gözünü kör etmesin daha sakin ol hızlı başlyan aşklar erken biter ona göre
Güzel ve bir o kadarda doğru bir tespit -
sorunsuz güçlü hyundai motor süper ekonomik hyundai otomatik şanzımanıyla birleşince araba mahkeme konusu oluyor. alacaksan manuel al ama hiç tavsiye etmiyorum. arkadaşın babası almıştı şehir içi 15 litre gibi bir tüketimle karşılaştılar. servise başvurup neden bu kadar çok yaktığını sorunca tüketim normal cevabı aldılar. teknik tablodan %50 fazla yaktığı içinde soluğu tüketici mahkemesinde aldılar. 6 ay sonunda haklı bulundular ve aracı aldıkları fiyattan bayiye geri verip dizel corolla wagon aldılar. bence aşık olmak için başka arabalara bak.
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
Güzel aile arabası,
ve çok cazip fiyat.
Bunu dert etmeyeceksen ihtiyacını ve konforunu sağlayacak bir aile arabası.
-
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
sorunsuz güçlü hyundai motor süper ekonomik hyundai otomatik şanzımanıyla birleşince araba mahkeme konusu oluyor. alacaksan manuel al ama hiç tavsiye etmiyorum. arkadaşın babası almıştı şehir içi 15 litre gibi bir tüketimle karşılaştılar. servise başvurup neden bu kadar çok yaktığını sorunca tüketim normal cevabı aldılar. teknik tablodan %50 fazla yaktığı içinde soluğu tüketici mahkemesinde aldılar. 6 ay sonunda haklı bulundular ve aracı aldıkları fiyattan bayiye geri verip dizel corolla wagon aldılar. bence aşık olmak için başka arabalara bak.
quote:
Güzel aile arabası,
ve çok cazip fiyat.
atma kardeş din kardeşiyiz bak
ya senin arkadaş araba kullanmasını bilmiyor yada servise derdinizi anlatamadınız
bugün benzinli bmw x5 bile ne kadar yakıyorki matrix 15 litre yakacak
al bak
http://www.bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html?ez_ref=narrowband
bmw x5 6 silindir
Yakıt tüketimi / CO2 emisyonu
Kombine yakıt tüketimi: 10,9 lt/100 km CO2 emisyonu: 260 gr/km
-
amma sallamışsın ha biraz destekli at 15 lt ne demek yaww hummer mı bu araç naapp tın sen
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
quote:
Güzel aile arabası,
ve çok cazip fiyat.
-
ben sevemedim o arabayı. Zaten kasa değişecekmiş. -
ağustosta "0" aldım matrix'i..2008 model türkiyede ilk üretilenlerden 110bg dizel..arabayı kör mühendis yapmış diye düşünenler olabilir amaaa;
yakıt,performans,özellikle konfor ve rahatlık 10 numara bir MPV..TAM BİR AİLE ARABASI...acayip memnunum şiddetle tavsiye ederim..arka koltuklar ve sırtlıklar bile ileri geri kaydırılabiliyor..arabayla 5 kişi birde bebek tam yük ankaraya gittik (3 kişi 1.90cm üstündeydi) inanılmaz konforlu bir yolculuktu..era,corsa,megane,civic vb.. hiçbirinde bu kadar yaşam alanı yok.. -
İstanbul Ankara nekadar yaktın. -
Araba 1380kg olmasına rağmen bir depo mazotla 1000km yapıyorum,tam yükle!! -
quote:
Orjinalden alıntı: nouma35
Araba 1380kg olmasına rağmen bir depo mazotla 1000km yapıyorum,tam yükle!!
55 litre deposu var bildiğim kadarıyla, o zaman 16 ykr yakıyor, öyle değil mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X