< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 1 Temmuz 2024; 18:8:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (50. sayfa)

-
-
Tavsiyem TMK yı ve şarj aletini öndeki bagaja koymanız başka birşey sığmaz zaten.
Run flat lastiklerin boyut yük ve hız endeksine göre alırsanız sıkıntı olmaz. Elektrik için rolling resistance değerleri önemli ama çok fark etmeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obenturk -- 1 Temmuz 2024; 18:20:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı akşamlar arkadaşlar perşembe günü İstanbul'a aracımı teslim almaya gidicem de satış temsilcisi aracı kredi ile aldığımız için kaskoyu bizden yaptırmanız lazım dedi bana ama böyle bir zorunluluk var mı dışardaki kaskolardan yaklaşık 3 buck 4 bin fazla fiyat verdiler de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kasko trafiği hyundia den yaptırdım başta öyle konuşmuştuk. Trafik sigortası 3900 kasko full imm herşey var 18 bin tuttu. 4. Yıl %60 indirim hasarsızlık indirimi. Sigortam netten sorgulattığımda aşağı yukarı aynı fiyatlar çıkıyordu. Şase no ile sorgulayın aşırı fark yoksa yapsınlar. Yanda her türlü yaptırın sonra iptal edip yeniden istediğiniz yerden yaptırın.
Bende perşembe teslim alıcam babada öyle dediler öyle anlaştık :) yapacak bişi yok dedik artık .
Hocam ben de şaseden sorgulattim sigortaci arkadaşa ful kasko 13500 fln çıkardı Hyundai sigorta da 17500 fiyat verdi baya fark var
Hayırlı olsun size de hocam kazasiz belasız kullanın 🤲 vallaha ben dışardan aldığım teklifi ileticem bu kadar fark var diyicem eğer diretirse hediye bir şeyler isticem artık ne verbilirse paspas mı verir şarj hediyesi verir isticem artik
Bende Buğün paspas diye direttim bakalım ne olacak :) benim hiç kaskım. Olmadı oyüzden korkuyorum çok çıkar mı diye :/
Hocam ben de esim üzerine aldım aracı onun ilk aracı buna rağmen dışarıdan çok aşırı yüksek gelmedi kasko teklifleri bana sigorta baya yüksek çıktı 8300 verdim sigortaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torres71 -- 1 Temmuz 2024; 22:55:9 >
Oooo çok iyi :)) ben 30-40 çıkar diyordum :))) 15-17 ucuz geldi akşam akşam iyi geldi
Yok hocam 17500 teklif ettiler Hyundai den kasko için o kdr çıkmaz
Şase varsa sorgulatın sigortamnet den fikriniz olur
Yarın isteyeyim şaşe yi. Daha bende yok sorgulatayım bakalım birde plaka için proforma istiycem
-
Sizin ki hangi renk olarak geçiyor hocam farklı bir tonmus güzel görünüyor benim ki lucid blue diye geçiyor
Havuz paspas kullanan varmı varsa memnun mu memnunsa link alabilir miyiz
Elegant Yeşil Sedefli gölgece mavi oluyor güneşte yeşil oluyor hoacm
-
Benimki de elegant yeşil hiç böyle gözükmedi gözüme:) bakalım plaka yetişirse bugün alacağım yoksa pazartesiye kalacak.
hocam bu seramik kaplamalı kirli ve kaplamasız gördüyseniz okadar parlak gelmemiştir. bende kirli gördüm mesela alakası yoktu :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X