|
Evet hem fiyat avantajı, hem kredi desteği var hem araba kaliteli. Her iki model de bu dönemde araç alacaklar için iyi bir tercih olabilir. Buradaki problemler dediğim gibi, distribütörün bir takım işlerle uğraşmamak adına internet bağlantısı olan bir aracı internet bağlantısız getirmesi, kâr marjından kısmak yerine donanımdan kısması olarak öne çıkıyor. İnternet bağlantısı olmadığı için güncelleme için servise gitmek gereksiz uğraşı maalesef. Bir de tabi nasıl kullandığınız önemli. Ben doktorum sabah nöbetten çıkarken kışın otopark buz gibi yazın da çok sıcak, bunun için çıkmadan Tesla'sı olan arkadaşım açıp arabayı hazırlıyor, büyük konfor, bende eski araba ile 5 dakikada istediğim kıvama getiriyorum ama ne gerek var ki? Özellikle plajdan dönerken yazın müthiş bir şey. Sanırım diğer araçlarda saat kurmak lazım. Mesela bazen nöbetten hemen çıkamıyoruz işler uzuyor vs, şimdi 2-3 saat araç boşuna açık kalacak gibi gibi şeyler var. Yeni Tesla konfor olarak güzel, ama sanırım Hyundai için biraz daha iyi diyebilirim. Dediğim gibi Tesla bir teknoloji markası, Hyundai bir otomobil markası. Benim kamera ihtiyacım yok, (sadece geri görüş yeter, gerekirse DVR kendim takarım diyenler.) İnternet de çok önemli değil, yıllık servise de gideceğim diyenler için Hyundai gerçekten güzel araba üretmiş, premium kalitesini veriyor. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt