Şimdi Ara

Hyundai inster (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Inster Advanced ile aranızdayım 1 ay oldu 3000km yol yaptım. Evin 2. aracı evden şarj ediyorum 20bin tl de zes ücretsiz şarj verdiler uzun yolda onun ile şarj ediyoruz. Kendi aracım Golf 7.5 bazen vitesi koldan değiştirmeye çalışıyorum alışkanlık yaptı :).

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evden şarj etmeniz şarj değil isterseniz hiç etmeyin. Biz sürekli DC kullanıyoruz. Planlama için de özel bir çabamız yok max 45dk da fulluyor hafta bir illa bir market vs ihtiyacı oluyor hanım dolduruyor. Bazen de hazır önünden geçerken 15dk lik kısa bir alışveriş yaparken ara dolumlar yapıyor..
    Hiç "eyvah araci şarj etmemiz lazım ne yapacağız şimdi, nasıl plan yapalım" diye düşünmedik.. Bu Tabi şehir içi kullanım için geçerli.

Etrafımızda hic Yoksa 50 tane istasyon var..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nemesis kullanıcısına yanıt

Nisan ayında kampanya yapmışlar ona denk geldik. Uzun yolda sürekli ZES istasyonlarından şarj ediyoruz ortalama 20 dakikada %80 oluyor gayet güzel. Fabrika 120 kw dese de Şarj hızı 80 kw üzerine çıkmıyor.

120 kW anlık tepe Nokta ve ideal şartlar. Ülkemizdeki altyapı, Şarj cihazı, kablo vs bir çok erken var. Bunları da koyunca ortalamada 70-80kW arasi düz bir şarj hızı göreceksiniz. 120kw lik şarj cihazında 90-92kw görüp Şarj ettikçe 80i değerler de stabil gidiyor bir süre. Sonra zaten doğal olarak azalarak devam ediyor.. Burada zaten anlık hız değil toplam şarj süresinr bakmanız gerek üreticin verdiği.

Bu da %10-%80 arası 29-30 dakika..

• Kışın yada yazın aracın içini ısıtmak ya da soğutmak için binmeden 10-15 dk önce kumandadan hold tuşuna basmak gibi bir özellikten bahsediliyor. Bende çalışmıyor sizde böyle bir özellik var mı?

Aracı uzaktan çalıştırma tuşu o. Bir kaç saniye basılı tutuyorsunuz. En son klima hangi ayarda kaldıysa o ayarda 10-15 dakika çalışıp sonra yine kapanır. Telefonla uzaktan erişim olmadıktan sonra pekde işe yarar bişey değil. Aracın anahtar menzilinde olmanız gerekiyor.

Direkt basmıyorsunuz. Önce aç kapa ya da tam tersi sonra holda bir kaç saniye basıyorsunuz. Ancak aracın klimasını açık bırakmış olmanız gerekiyor.

Umarım herkes iyidir.

İlk araç olarak ilk kez bir elektrikli araç almayı düşünüyorum. Genel olarak ikinci el bakıyorum ve Hyundai marka araçlara bakarken Inster'ı oldukça beğendim. Hem İstanbul gibi kaotik bir şehirde küçük hem de şehir içi için yeterli. Ancak şikayetvar.com gibi web sitelerinde kronik bazı (ısı pompası sorunu gibi) sorunlardan bahsetmişler ve marka bunları çözmeye genelde pek yanaşmıyor gibi bir algı oluştu. Sizin yaşadığınız, kronik sorun, marka ile yaşadığınız iletişimsizlik vs gibi deneyimler oldu mu? Sonuçta çok uygun bir araç da değil ve ikinci el fiyat bandında alternatifleri de mevcut.

Teşekkürler.

Aralık ayından beri kullanıyoruz, 10 bin km ye yaklaştık son derece memnunuz. İstanbul için ideal. Düşük tüketim, ihtiyaca göre hareketli koltuklar, yarı otonom sürüş dahil güvenlik sistemleri (rakiplerinde yok), ısı pompası (En ucuz rakip ec3 te yok, ec3 hacim olarak da küçük özellikle arkaya sigmak zor önce ona niyetlendik, arkadaşta vardı biraz onda test ettik, sarmadı, menzili de özellikle kışın düşük geldi ec3 te)
    Yaptığımız en iyi tercihti o dönemde clio nun bomboş donanım 1.0 motorunu alabiliyorduk, inster hayat kurtardı.
    Ivmelenmesi çok iyi bu arada, keyifli bir sürüşü var

Dynamic boş donanım ona hiç girmeyin. Advance yeterli. Cross olan da görsel farklar geliyor.

Sikayet sitelerine Genel olarak Cok takılmayın. Oraya bakarsanız Maserati dahi alamazsıniz :)
    Zira bir sorun yaşayan "bu kronik" yazıyor.. Kronik kelimesinin ne anlama geldigini dahi bilmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Temmuz 2026; 21:58:53 >

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim, vakit ayırıp bilgi paylaştığınız için. Evet, piyasada birçok alternatif olabilir ama ciddi anlamda kompakt bir araç olması benim tam aradığım şeydi. Umarım ben de aranızda katılırım yakın zamanda. Tekrar teşekkürler.Hyundai inster 

5 gün önce ilk kez servise girdim 3300 tl bakım ücreti ödedim. 11000 kmlerde pompa arızası yaşadım, garantiden 8. günde pompa değişti. Araç 14000 kmyi geçti evin ikinci aracı olsun diye eşime almıştık ama şuan evin ilk aracı olarak kullanılıyor memnuniyet üst seviyede.

Biz de sizin gibi ikinci araba eş kullanımına aldık, saga sola inster ile gidiyoruz :) az yakar çok kaçar her yere sığar model. Özellikle park sorunu olan bölgelere gideceksek İstanbul da direk inster ile gidiyoruz. Ana aracımız ioniq 5 e geçtik Mayıs ta ondam da çok memnunuz ama pratiklik anlamında inster tam bir şehir içi canavarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Temmuz 2026; 23:34:50 >
  • Bayilere araç geliyor mu? Birkaç bayide araçların 2025 olduğu ve ellerinde sadece showroom aracı kaldığını söylediler. Almaya niyetlendim ama maddi durum sebebiyle birkaç ay sonra ancak alabileceğim gibi araç kalmama durumu olur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralıkta aldık aracı 2026 güncellemesini yapmamıştık.

• 2026 güncellemesini yapmamıştık. Bilginzie.

Hyundai inster Hyundai inster

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.