|
şehir içinde çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. |
|

|
şehir içinde çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 8 Ocak 2026; 12:39:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Ocak 2026; 17:54:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Ocak 2026; 9:5:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Harika olmuş, elinize sağlık. 3D yazıcı ürünü mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Ocak 2026; 23:35:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2026; 15:47:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2026; 15:47:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Telefona indirdiğim uygulamadan kayıt yapabilmiştim, şasi numarası vs. bilgileri istiyor. Tabi ben kayıt yapalı 5 ay kadar olmuştur, arada bir değişiklik olduysa onu bilemem. Gönüllü geri çağırma için sordunuz sanırım, yapılan işlemler araba için çok önemli, geri çağırma görüyorsanız muhakkak yaptırın. Bu arada bende Eskişehir de sadece kendi aracım hariç bir tane inster gördüm. Türkiyede arabanın dışarıdan küçüklüğünü görüp pek rağbet etmiyorlar sanırım, ama avrupada çok fazla kullanıcısı var. Şu forumda araçla ilgili çok güzel fikirler ve bilgiler paylaşıyorlar, bilginize. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2026; 17:30:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
3d baskı çok güzel gözüküyor, güzel günlerde kullanın. Arabamızda çok harika bir özellik var onu kullanıyormusunuz? Bu özellik "Smart regenaration system" I-PEDAL dan çok daha verimli, açıkcası arabamda en sevdiğim özellik bu. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2026; 18:19:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|