Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.957
Cevap
54
Favori
1.183.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Hyundai'nin resmi sitesinde 1,6 CRDI TEAM için iki fiyat var:

i30 1.6 CRDi TEAM EURO V 41.250 TL
    i30 1.6 CRDi 90PS TEAM 37.950 TL

Bu iki TEAM modeli için aradaki 3,300 TL'lik fiyatın sebebi nedir? Sitesinde açıklama göremedim..

Orijinalden alıntı: ibrahimsu

Merhaba Dostlar,

Bu iki TEAM modeli için aradaki 3,300 TL'lik fiyatın sebebi nedir? Sitesinde açıklama göremedim..

115 beygirlik euro 5 motor, 6 ileri vites, arka camlar elektrikli.

Orijinalden alıntı: ozzy_s

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimsu

Merhaba Dostlar,

115 beygirlik euro 5 motor, 6 ileri vites, arka camlar elektrikli.

Himm,anladim. Tesekkur ederim yanitiniz icin.

Orijinalden alıntı: onattr

s.a arkadaşlar bende i 30 almayı düşünüyorum arkada oturanlar için diz mesafesi nasıl yol tutuşu ve olumsuz yönleri varsa söyleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Sırasıyla 2 sözcükle yanıtlayayım. Çok iyi, mükemmel

benim boy 1.94 arkası benim için çok önemli ondan dolayı biraz daha açıklama yaparsanız sevinirim aldığım arabanın iyi olmasını istiyorum 10 değiştirmemen gereken bi araba olması gerekiyor

Koltuk arası genişliği gayet rahattır. 2007 de ilk çıktığında sınıfının en uzun dingil mesafesine sahipti. Ancak arka taraf tavan alçak. Arka kısım alçalarak iniyor. Bir de sunroof varsa ki bende var, o zaman 194 boyda kafa sürter tavana.

• arkadaşlar dizel için yakıt tüketimi nasıl acaba litre bazında söylerseniz sevinirim 115 bg 1.6 motor şimdiden teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: xuye

quote:

benim boy 1.94 arkası benim için çok önemli ondan dolayı biraz daha açıklama yaparsanız sevinirim aldığım arabanın iyi olmasını istiyorum 10 değiştirmemen gereken bi araba olması gerekiyor

Koltuk arası genişliği gayet rahattır. 2007 de ilk çıktığında sınıfının en uzun dingil mesafesine sahipti. Ancak arka taraf tavan alçak. Arka kısım alçalarak iniyor. Bir de sunroof varsa ki bende var, o zaman 194 boyda kafa sürter tavana.

Aracı alırken Auris ve 308 ile kıyaslamıştım, onlara göre daha geniş diz mesafesi vardı.

boyum 1.81, Arka koltukta kenarda otururken Linea ve Insignia'da kafam tavana-cama değiyor, oysa i30'da böyle bir sorun olmuyor.

Ama 1.94'lük boyda içine binip emin olmak gerek.

Edit:
    imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 18 Eylül 2011; 1:15:44 >

• quote:

arkadaşlar dizel için yakıt tüketimi nasıl acaba litre bazında söylerseniz sevinirim 115 bg 1.6 motor şimdiden teşekkür ederim

Kardeş ben 1.6 Crdi manuel İ30 la bir depo ile 1175 km. yol yaptım ve kalan menzil 125 gösteriyordu.
    Toplamda 1300-1350 km. daha giderdi . 100 km de ortalama 4.2 lt. yi yakalamıştım...
    Normal kullanımda şehir dışı 900-1000 km. civarında şehir içi 750-850 km. yol gidersin.
    Ama güçlü bir araç olduğu için yolda bazen o gücü hissetmek istiyorsun,o zamanda yakıt tüketimin artabiliyor...
    bugün denedim harika bir araç
    4 ay önce 2008 dizel otomatik i30 aldım. bugün temde giderken (sanırım vites atarken) araba birden sarsılmaya başladı, ayağımı gazdan çekince sarsılma kesildi. sağa çektim arabayı. geri vitese takılmadığını farkettim. aradım yol yardımı çektirdim arabayı. şanzıman problemi sanki dediler. ne olduğu sanırım yarın anlaşılır. aracın garantisi devam ediyor ama yarın servisten duyacaklarımdan korkuyorum açıkçası. böyle bir problem yaşayan var mı?
  • merhabalar arkadaşlar ben de bugün i30 umu aldım , beyaz renk 37bin km de 2009 model 1.6 cvvt select donanım , aracı yarın teslim alıcam , zamanla çelik jant body kit ve dörtlü egzos çıkışı gibi modifiyeler düşünüyorum , beni de kulübe eklerseniz sevinirim , yalnız bir sorum olacak , 1.6 cvvt select versiyonun havayastığı vb. donanımlarını detaylı olarak nereden bulabilirim? çünkü bazısı 6 bazısı 10 havayastığı diyor tam anlayamadım
    2 adet yan(sürücü ve ön yolcu)
    2 adet perde(sağda ve solda boydan boya): Bazen buna fazladan 2 ekliyorlar 8 oluyor.
    olmak üzere 6 hava yastığı var.

detaylı ve resimli bilgi için : (sayfa 3-33'teki resimde gösteriyor.)
    http://www.hyundai.com.tr/pdf/i30.pdf

kulüp üyeleri artık burada tutulmuyor, google'da "google i30 türkiye" diye aratırsanız i30 kulübü gelecek. Burada başka forum linki vermek yasak olduğu için tam adresini yazamıyorum.

bu arada hayırlı olsun. bende de sizin aracın(select) 2008 modeli var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

merhabalar arkadaşlar ben de bugün i30 umu aldım , beyaz renk 37bin km de 2009 model 1.6 cvvt select donanım , aracı yarın teslim alıcam , zamanla çelik jant body kit ve dörtlü egzos çıkışı gibi modifiyeler düşünüyorum , beni de kulübe eklerseniz sevinirim , yalnız bir sorum olacak , 1.6 cvvt select versiyonun havayastığı vb. donanımlarını detaylı olarak nereden bulabilirim? çünkü bazısı 6 bazısı 10 havayastığı diyor tam anlayamadım

Hayırlı Olsun.

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • arkadaslar bugun gidip 1.6 dizel otomatik 115hp primo paket bir i30 aldim' arac bembeyaz renkte cok hosuma gitti sizden ricam benide eklermisiniz listeye? bugun parayi verdim cumartesi veya pazartesi araci teslim alacagim cok heyecnaliyim gercekten,ilk aracim olucak

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

merhabalar arkadaşlar ben de bugün i30 umu aldım , beyaz renk 37bin km de 2009 model 1.6 cvvt select donanım , aracı yarın teslim alıcam , zamanla çelik jant body kit ve dörtlü egzos çıkışı gibi modifiyeler düşünüyorum , beni de kulübe eklerseniz sevinirim , yalnız bir sorum olacak , 1.6 cvvt select versiyonun havayastığı vb. donanımlarını detaylı olarak nereden bulabilirim? çünkü bazısı 6 bazısı 10 havayastığı diyor tam anlayamadım

Hayırlı Olsun.

Hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.