Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.957
Cevap
54
Favori
1.183.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • 1 - Alpercan hoşgeldin,nasıl tek depo bodruma gidip-gelmeye yetti mi merak ettim?aracın tüketim değerleri nasıl,bizi bilgilendirirsen seviniriz.
    2 - Uçar tesisleriyle bir görüş bakalım.Açık büfe yapmışlar ama fiyatta biraz artmış, daha uygun fiyat (15 gibi)alabilirsen i30 kullanıcıları ve katılımcılar minnettar olacaktır
    3 - CR box lar yetişecek mi hocam buluşmaya,vallahi dört gözle bekliyorum.
     <<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>
    quote:

Orjinalden alıntı: mavi sır

alpercan arkadaşım hoşgeldin.bodruma gitmiştin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: xuye

Teşekkürler. Darısı en kısa zamanda senin başına. Valla bende bilmiyorum bu boya koruma işini. Bilenlerden dinlicez artık

ben aracı aldığımda plaka beklerken boya,koltuk,motor koruma yapıldı camlar 3M filim kaput solarguard filim geçenki yumurta olayından sonra iyiki yaptırmışım dedim boya korumanın ve kaput filminin yararı oldu
    1.6 CRDİ TEAM - KRİSTAL BEYAZ
    http://forum.hyundai-i30.org/
  • Hoşbulduk yok yetmedi,çünkü giderkende gelirkende feci hızlı gitmek durumundaydım ayrıca oraları biliyorsun bodrum-turgutreis-yalıkavak arasında devamlı gidip geldim yaklaşık 2000km yol yaptım. 2 depo yaktı.
    tamam tesisleri ararım , yardımcı olacaklardır.
    Crbox lar yetişmeyecek ne yazıkki, gümrüğe takılma ihtimalini engellemek için adamla yazışıyorum şuanda. Malum 4 tanesi 440euro yapıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: frekans76

1 - Alpercan hoşgeldin,nasıl tek depo bodruma gidip-gelmeye yetti mi merak ettim?aracın tüketim değerleri nasıl,bizi bilgilendirirsen seviniriz.
    2 - Uçar tesisleriyle bir görüş bakalım.Açık büfe yapmışlar ama fiyatta biraz artmış, daha uygun fiyat (15 gibi)alabilirsen i30 kullanıcıları ve katılımcılar minnettar olacaktır
    3 - CR box lar yetişecek mi hocam buluşmaya,vallahi dört gözle bekliyorum.

• arkadaşlar ben bu araç hakkında bazı şeyleri merak ediyorum cevaplayabilirseniz sevinirim
    öncelikle i30 3 farklı donanım tipine sahip bunlar select-style-style plus bunların özelliklerini de inceledim ama bazı yerlerde de team-mode-prime şeklinde 3 e ayrılıyor bu noktada kafam karıştı. birbirinden farklı bu iki sınıflamanın nedeni nedir acaba? saygılar.
    Ayrıca özelliklere bakınca mesela style mantık olarak mode a karşılık geliyor ama özellik olarak bazı farklılıklar var deri direksiyon simidi ve metal vites topuzu style de var gözükürken mode da yok. sunroof style da yok iken mode da opsiyonel olarak sunuluyor. bu farklılığı açıklayabilirseniz sevinirim. yani mesela ben şimdi bayiye gitsem style modelini ya da mode modelini ayrı ayrı mı sunuyorlar.
    Ama yakıt alırken dikkat
    quote:

Apercan o ekran nedir birde İ30 larda dizel partikül filtresi var mı ne işe yarar?:))
  • hoşgeldin arkadaşım select style kaldırıldı şu an model olarak team, mode ve premium var.bunlar satılıyor.elde kalan select style varsa bayilerde onun fiyatı.ama ne mümkün bulmak keşke değişmeseydi.
  • çok şey öğrendim bu forumda. emeği geçen başta alpercan olmak üzere herkese teşekkürler.bir daha ki buluşmaya gelmeyi çok isterim.14 hazirandan sonra uygunum ancak. Bu haftaki buluşmaya katılamayacağım.Aracı gelecek hafta alacağım inş.

quote:

hoşgeldin arkadaşım select style kaldırıldı şu an model olarak team, mode ve premium var.bunlar satılıyor.elde kalan select style varsa bayilerde onun fiyatı.ama ne mümkün bulmak keşke değişmeseydi.
    style ile mode arasındaki donanım farkına gelince:

kendiliğnden kararan iç dikiz aynası style de var mode da yok.
    ısı korumalı ön cam style de var mode da yok.
    mode yan aynalarda sinyal var style de yok.
    diğer özellikler aynı.

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-paspas-5-parca-havuzlu-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otev6754001
    quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

Evet dostum çok zevkli bir seyahatti. Dönüşteki feci fırtına ve yağmuru saymazsak.
    Silecekler biraz yetersiz kalıyor şiddetli yağmurda ama dizel motor şahane dağ keçisi gibi maşallah.
    Yolda yine i30 lar beni buldu, uzun süre 3 i30 yol aldık otobanda.
     <<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>
    quote:

alpercan arkadaşım hoşgeldin.bodruma gitmiştin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: zm1911

alperen ben aracı erdenden aldım, salı günü teslim aldım... aracım ankara plaka olacaktı ama 10 günde çıkaramadılar... bende pazartesi ankaraya gittim kendim aldım geldim, firmayla sorun yaşadık ama i30 için değer bunu gördüm... ama tekrar hyundai alacak olsam ordan alırmıyım bilmiyorum, çok üzdüler beni....
    şu an 120 kmdeyim ve iyiki almışım...

dostum haklısındır inanırım onlar daha önce ford bayisiydi aynı zamanda.ford alırken de bizi üzmüşlerdi babam aslında hayatta almam ordan diyordu ama işte aldık yani tek sorun yaşayan sen değilsin anlıyorum seni.

quote:

Orjinalden alıntı: ylcnaydn

Alpercan sen de geri park kamerasıda varmı? Navigasyonda sanki iki kablo var gibi geldi bana?

arkadaşlar şu paspas i30 a nasıl olur bi bakın önerirmisiniz. Sizler hala orjinal i30 halı paspası mı kullanıyorsunuz bu nasıl olur sizce?

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-paspas-5-parca-havuzlu-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otev6754001

Ben izmit carrefourda satılan kauçuk paspaslardan aldım. Siyah renkli olandan. Aracın içi ile uyumlu. Arka koltuk orta taraf biraz küçük gibi sadece, ama iş görüyor. Fiyatı 60TL den 50TL ye düşürmüşler. Bence paspas alacaksan önce birebir gözle görmende fayda var. Ya da ilandaki paspası araba aksesuarı satan yerlerde gör, incele, sonra al.
    Saygılar.

• dostum kusura bakma seni yoruyorum ama bikaç sorum daha var
    donanım olarak farklar bu kadarmı diyosun cidden bi yerde mode da deri direksiyon ve metal vites topuzu da yok diye okumuştum
    bu yazdıklarına bakılırsa fazla bi fark yok. neden en başta keşke style bulsak dedin acaba onu merak ettim.

quote:

style sıfır bulamazsın 2. el ancak.
    teknik özellikler de 1.6 benzinli motorda 122ps 126 ps oldu.

diğer özellikler aynı.

• Unnamed soldier forumda 99. sayfaya bak orda team odelinide anlatıyor. Donanım listesi halinde oraya da bak mutlaka 99.syf. Ama şunu söyliyeyim güvenlik ekipmanları hyundai i30 da tüm donanım seviyelerinde standart. Mesela bende i30 team var 8 hava yastığı var arabada. Örneğin elektrik destekli direksiyonde standart. Sadece en full modelde esp var. Diğer modellerde esp eksik.
    quote:

Orjinalden alıntı: unnamedsoldier

dostum kusura bakma seni yoruyorum ama bikaç sorum daha var
    donanım olarak farklar bu kadarmı diyosun cidden bi yerde mode da deri direksiyon ve metal vites topuzu da yok diye okumuştum
    bu yazdıklarına bakılırsa fazla bi fark yok. neden en başta keşke style bulsak dedin acaba onu merak ettim.

quote:

diğer özellikler aynı.

• eyvallah saol

quote:

Unnamed soldier forumda 99. sayfaya bak orda team odelinide anlatıyor. Donanım listesi halinde oraya da bak mutlaka 99.syf. Ama şunu söyliyeyim güvenlik ekipmanları hyundai i30 da tüm donanım seviyelerinde standart. Mesela bende i30 team var 8 hava yastığı var arabada. Örneğin elektrik destekli direksiyonde standart. Sadece en full modelde esp var. Diğer modellerde esp eksik.
    quote:

Orjinalden alıntı: unnamedsoldier

dostum kusura bakma seni yoruyorum ama bikaç sorum daha var

quote:

diğer özellikler aynı.

• Doğrudur o civarlarda yapıyorlar. cruise controlün yokluğu Türkiye yollarında bence çok da sorun değil. Özellikle otomatik kullanıcıları için.
    quote:

Orjinalden alıntı: aa.aslan

xuye hayırlı olsun güle güle kullan bende eskişehirdenim gittim baktım i30 a. almakta istiyorum ama dizel araba yok haliyle otosarda siayah benzinli vardı tabi dizel istediğim için sadece baktım. birşeyt sormak istiyorum sakıncası yoksa , liste fiyatından ne kadar indirim alabiliyoruz? bana 500 civarı gibi dediler ama tabi araba olmadığı için pekte konuşamadık fiyat konusunda. ama i30 çok hoş araba gerçekten tek ekiği cruise control bana göre onun dışında 10 numara tam istediğim araba. bende mode esp sr istiyorum dizel metalik açık gri bakalım kısmet olacak mı?

-------------------------------------------------------------------
    Kaput filmin kaç santim? Sayı artarsa böyle yakında bi de eskişehir buluşması yapacağız sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: sessiz1896

quote:

Orjinalden alıntı: xuye

Teşekkürler. Darısı en kısa zamanda senin başına. Valla bende bilmiyorum bu boya koruma işini. Bilenlerden dinlicez artık

ben aracı aldığımda plaka beklerken boya,koltuk,motor koruma yapıldı camlar 3M filim kaput solarguard filim geçenki yumurta olayından sonra iyiki yaptırmışım dedim boya korumanın ve kaput filminin yararı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 20 Mayıs 2009; 23:42:37 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.