Şimdi Ara

Hyundai i30 1.6 CRDI VS Audi A3 1.2 TFSI ( İddia içerir ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
1
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hyundai i30 1.6 CRDI VS Audi A3 1.2 TFSI ( İddia içerir )

(En Son Oy Tarihi: 29.1.2020)
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 tabiki eski bir i30 kullanıcısı olarak bana kalsa her türlü passat😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi Audi'dir

• Audi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi valla. Hyundai diyen var mı gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Model önemli değil.

Ne olursa olsun bir Audi varken, Hyundai tercih etmem.

A3 son kasası güzel ve kaliteli olmasa da, tercihim A3 olurdu.

Ancak İ30'da iyi araba, dizelleri güzel gidiyor.

11 küsür saniye 0 100 var nasıl güzel gidiyor?

Yokuşlarda Golf'ü madara ediyor, bence yeter.

Yokuşu bilmiyorum lakin düzde golf madara ediyo fabrika verilerine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: reddemons

ben Blue kullanıyorum zaten . Hyundai sitesinde 1255 ruhsatta 1275 yaziyo ondan böyle dedim. ben yakıt tüketiminden gayet memnunum. yabancı kaynaklarda GPS ile ölçüldüğünde golfün hızlanması 11.2 saniye. neyse yarın is var münakaşa için teşekkürler iyi geceler

GPS ile ölçersen tahminimce her aracın süresi normalden uzun sürer çünkü kadranlar gps den daha fazla gösteriyor hızı.

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım da ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama otomobil yayıncılık diye bir kanal GPS ile ölçüyor. i30 11.1 saniyede, golf 11.5 saniyede çıkıyor. İkisi de iki kere denenmiş iyi çıkan değerleri yazdım. Üstelik i30 128lik 6 ileri şanzıman. 7 ileri DCT ve 136 hp olsa daha da iyi gider.
  • 3kisiden 1i hyundai demis bu kamera sakasi mi ben de %90a 10 falan cikar diyordum

• Audideki 1.2 tsi işi bozuyor.
    Daha güçlü motor olmaliydi.
    Yoksa Audi tabiki.

1.2 nedir yaw

330 cc lik 4 kutu cola koladan daha kucuk bir motor.

1.2 tsi degilde 0.9 tsi olsa gene Audi mi diyeceksiniz. Sizin sınırınız ne ki ? Gitmese bile genr Audi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 3 Ağustos 2016; 15:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

3kisiden 1i hyundai demis bu kamera sakasi mi ben de %90a 10 falan cikar diyordum

Hyundai mi kaliteli audimi daha kaliteli diye sorulmadi. Alacak olsanız hangisini alırsınız diye soruldu.
    Tabi şu da var 75k paraniz olsa seçenekler sınırsız olsa kolay kolay kimse 1.2 tsi Audi almaz ama azda olsa Hyundai alanlar çıkar. Forumlarda bu para civarında 1.2 Audi öneren hiç görmedim duymadım. Yanlış mıyım?

• Hatta şöyle söylim. Geniş bi liste olsa 75k bandında. Listede golf astra focus leon a3 i30 falan seçenekleri arttırabilirsiniz. Böyle bi listede 1.2 Audi kaçıncı sıralarda olur ve böyle bi listede 1.6 crdi i30 u geçebilirmi. Bence gecemezde hadi geçti diyelim böyle bi fark da olmaz.

• Audi bak yazması bile daha güzel audi

• Hyundai

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

3kisiden 1i hyundai demis bu kamera sakasi mi ben de %90a 10 falan cikar diyordum

Hyundai mi kaliteli audimi daha kaliteli diye sorulmadi. Alacak olsanız hangisini alırsınız diye soruldu.
    Tabi şu da var 75k paraniz olsa seçenekler sınırsız olsa kolay kolay kimse 1.2 tsi Audi almaz ama azda olsa Hyundai alanlar çıkar. Forumlarda bu para civarında 1.2 Audi öneren hiç görmedim duymadım. Yanlış mıyım?

Zaten kaliteden bahseden adamin agzina kurekle vurmak lazim..

Bir kere soru sacma o zaman. Gidin bakin hangi arac daha cok satmis o kazansin bu iddayi senin mantigina gore.. hangisini tercih ederdiniz diye birsey olmaz ? O zaman reno clio da audiyi ezer gecer satin alinma mantigina bakilirsa

• Forum forum olalı böyle zulüm görmedi.

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Mesele Hyundai değilki hocam. Mesele Hyundai diyenlere garip gözle bakılması. Soruda kriter olmadığı için herkes kendi kriterine göre cevap veriyo. Bende kendi kriterime uyan modeli söyledim. Hal böyleyken birileri çıkıp Hyundai diyenlere garip garip laflar söylerse tercihlere saygısızlık yapmış olmuyomu.
    Neyse hocam idda bitti zaten birbirimize laf yetiştirmenin anlamı yok. Ama şu tezimi yinelemek istiyorum 75k 1.2 audiye veren kolay kolay çıkmaz

• hytundai ne be.. dalga mı geçiyor? arkadaşın buna inanmış mı? AUDi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Mesele Hyundai değilki hocam. Mesele Hyundai diyenlere garip gözle bakılması. Soruda kriter olmadığı için herkes kendi kriterine göre cevap veriyo. Bende kendi kriterime uyan modeli söyledim. Hal böyleyken birileri çıkıp Hyundai diyenlere garip garip laflar söylerse tercihlere saygısızlık yapmış olmuyomu.
    Neyse hocam idda bitti zaten birbirimize laf yetiştirmenin anlamı yok. Ama şu tezimi yinelemek istiyorum 75k 1.2 audiye veren kolay kolay çıkmaz

ben verdim hocam cok da mutluyum

• Audi A3. Acik ara alir goturur. Yakitlari da benzer seviyede ve ayni kategori araclar, neden hyundai olsun ?

Satarken de binerken de bir audi satmak var bir de hyundai.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.