Şimdi Ara

Hyundai i20 mi Yeni Linea mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

ne yapacaksın hocam i20 yi hem dar hem dandik hem 2.elide malum
    maceraya gerek yok bence kendini kanıtlamış motoru servis olanakları vs her yönden linea alır
    varsın cc de olmasın

+1

Orijinalden alıntı: Skayn

ne yapacaksın hocam i20 yi hem dar hem dandik hem 2.elide malum
    maceraya gerek yok bence kendini kanıtlamış motoru servis olanakları vs her yönden linea alır
    varsın cc de olmasın

gerçekten linea i20 nin yanında bir mercedes bir bmw kalitesine sahip resmen asalet akıyor araçtan tam bir premiyum!!! . :) neyse bu arada crdi de kendini kanıtlamış bir motor ayrıca 5 yıl garanti de var hyundai de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukfruk -- 13 Kasım 2012; 22:18:18 >

Orijinalden alıntı: kesbi

İkisinin avantajlarını birleştiren "malum aracı" neden düşünmüyorsunuzki?

hocam aveo gerçekten güzel ama 38000 ağustosta alınan aracı şimdi 40 üzerine almayı gerçekten yediremiyorum mylink eklentisiyle. şahsen bir de o fiyata clio4 de alternatif olarak göz kırpıyor.

Orijinalden alıntı: frukfruk

quote:

hocam aveo gerçekten güzel ama 38000 ağustosta alınan aracı şimdi 40 üzerine almayı gerçekten yediremiyorum mylink eklentisiyle. şahsen bir de o fiyata clio4 de alternatif olarak göz kırpıyor.

Ağustostaki fiyatını koruyan araç var mı? Ayrıca mylink sonradan gelen çok güzel bişey. Siz bilirsiniz ama en az zammı chevrolet yaptı bence. Zammın bir kısmı da vergiden dolayı biliyorsunuz. Hala rakiplerine göre çok büyük avantajları var. Clio4 için benzer motor ve donanımda fiyat alın derim. Liste fiyatından çok daha yüksek fiyat veriyorlar. Ayrıca trafik sigortası filan da size kalıyor sanırım onlarda. iyi bir değerlendirme yapın derim.

• quote:

quote:

quote:

Ağustostaki fiyatını koruyan araç var mı? Ayrıca mylink sonradan gelen çok güzel bişey. Siz bilirsiniz ama en az zammı chevrolet yaptı bence. Zammın bir kısmı da vergiden dolayı biliyorsunuz. Hala rakiplerine göre çok büyük avantajları var. Clio4 için benzer motor ve donanımda fiyat alın derim. Liste fiyatından çok daha yüksek fiyat veriyorlar. Ayrıca trafik sigortası filan da size kalıyor sanırım onlarda. iyi bir değerlendirme yapın derim.

Ağustos'tan beri fiyatı değişmeyen araçlar var. Örneğin Jetta, i30 (Fiyat düştü bile), Lancia Delta. Sanırım Bravo da Ağustos'a göre daha ucuza satılıyor. Honda Civic bu ay sadece 660TL zam yaptı. O da bildiğiniz gibi ÖTV'den dolayı.
    B sınıfı araçları takip etmiyorum ama eminim B sınıfında da fiyatları değişmeyen, hatta aşağı yönlü hareket eden araçlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master
    Ağustos'tan beri fiyatı değişmeyen araçlar var. Örneğin Jetta, i30 (Fiyat düştü bile), Lancia Delta. Sanırım Bravo da Ağustos'a göre daha ucuza satılıyor. Honda Civic bu ay sadece 660TL zam yaptı. O da bildiğiniz gibi ÖTV'den dolayı.
    B sınıfı araçları takip etmiyorum ama eminim B sınıfında da fiyatları değişmeyen, hatta aşağı yönlü hareket eden araçlar vardır.

Sizin de dediğiniz gibi bahsettiğiniz araçlar C sınıfı. Jetta zaten 10 bin lira düşerse normal fiyata gelir. i30 satışları çok kötüydü delta zaten hiç satılmıyor, bravo ise üretimden kalkıyor artık. B sınıfında ben en alınası araçlar olarak swift, yeni aveo ve clio4ü görüyorum. Dediğim gibi iyi değerlendirin öyle karar verin.

• i20 öneririm , ama genişlik için linea , her ikisinide istiyorsan 2. el bir hyundai i30 bakman lazımki bütçeye göre plan yapıyorsan i20 derim olmadı tavan bagajı satın alın çok yük talıyorsanız. yada iki kişiyseniz arka koltuklarıda A şehrinden B şehrine giderken kullanabilirsiniz.

i serisi segment ve emsallerine göre aynı fiyat aralığında donanım , konfor ve güvenlik olarak öndedir. ama i10 tavsite etmiyorum.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

quote:

quote:

haklısınız güzel ama bu ekranı ekleyip fiyatı 2500 tl civarında arttırmak çok saçma. ben ltz almak istiyorum ama hb lerde bu opsiyon zorunlu kılınmış şimdi. sedan almanın benim açımdan mantığı yok zaten alınca da ekonomik olmuyor. r.

• quote:

haklısınız güzel ama bu ekranı ekleyip fiyatı 2500 tl civarında arttırmak çok saçma. ben ltz almak istiyorum ama hb lerde bu opsiyon zorunlu kılınmış şimdi. sedan almanın benim açımdan mantığı yok zaten alınca da ekonomik olmuyor. r.

Şuan HB dizel LTZ fiyatına baktım 42.667 TL görünüyor. 800 civarı vergi zammı dersek fiyatı hiç artmamış gibi bişey. Zaten 38 değildi, 38e iniyorlardı. Son 2-3 aydır 40-41 civarına veriyorlardı. Şuan değişen bişey yok gibi. Şuan 40a verirler bence HB olanı. Üstelik geçen yılkilere göre ekran farkıyla. Sonradan 1750 liraya necvox ekranlı teyp gps takıyorlar şuan serviste. 40 bine alabileceğiniz diğer araçları da motor, yakıt, güvenlik donanım, iç hacim, yol tutuş, vs. vs. aklınıza ne gelirse değerlendirin ve karar verin. İnşallah Allah pişman etmez ve severek bineceğiniz bir aracınız olur. Alternatif fazla yok. Clio 4 var dizel diyorsanız başka da pek bişey yok. Diğerlerini tam güvenli vs. alayım deseniz 45-50yi buluyor. Jazz gibi araçların benzinli hali bile 40'ı geçiyor.

• kia rio i20 den biraz daha uzun, yeni yılda 1.1 dizellerden alırsınız, şu an yeryüzündeki en az yakan dizelmiş kendileri

Geçenlerde araç kiralayım dedim

lk baş linea kiraladım araç boş olduğu için şöför koltuğu nu bile ayarlamadım önü başı çok acayip geldi bana

2 tur attım ısınamadım araca gittim iade ettim

i20 kiraladım

Gözlenimlerim

1.2 motor çok tutumlu 30 tl benzinle 100km yakın yol yaptım

bagaj ufak

araçta cd usb aux vardı

boy 1.86 koltuğu kendime göre ayarladım arkadaki arkadaşlar rahatsız olmadı

yani beklediğimden fazla çıktı araç
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.