Şimdi Ara

Hyundai i20 İncelemem Ve Yorumum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önünde Yıldız var diye her şeyi mükemmel olacak diye bir şey yok.A-180 basık ve spor araç.Ben yalıtımlarını karşılaştırdığım arabaları ayrı olarak yazdım.Siz mercedesi gözünüzde büyütüp toz kondurmamazlık yapıyorsanız daha çok üzülürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wormos

birader eşşeklede 50 saat yol yaparsın bahsettiğim şey yorar sıkar bıktırır.

Bi astra golf vs ile uzun yol yaptığında rahat giderken i20 de bunalırsın

ne değişik bi forummuş arkadaş arabadan anlamayan cümle içinde anlatılanı anlamayan herkes doluşmuş.

Biri arabayı övmüş biri yermiş diyor

birisi hergün saatlerce kullandığım fiesta ya geniş diyor

biri i20 nin kalitesi çok iyi bakmamışın diyor bende sınıfın en iyi 2 nci arabası demişim işte dünyanın en iyi arabası mı diyecektim

Astra golf B degil C segment HB araclar.. Ustelik c nin en iyi 3 modelin 2 si fln kabaca.. Sen b hb ye biniyorsun beklwntin c ve ustu.. Bi dur orda.. İ30 var golf astra ayarinda.. Ayrica i20 b hb segmwntin en genis ic hacime sahip modeli buna bile dar diyorsan bilemiyorum..

Ayrica yakit ortalamasi 10.5 rodajdan sonra 8.5 9 a duser en fazla ki bu bile benzinli kore araci alinmamamsi icin tek basina gecwrli bi sebep.. Benim 1.2 turbo benz otomatik clionun ortalamasi 6 iken bile zar zor bu devirde.. :)

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına bi dönün de ne yazdım bir daha okuyun!

Araba daha ferah dedim.Daha iyi yol tutuyor demedim, daha sessiz demedim, daha kaliteli yada daha zevkli vs demedim.Fiziksel olarak daha ferah iç hacmi daha büyük dedim.

Daha hala mercedes şöyle diyorsunuz, ben bir şeyi abartmıyorum.Fiziksel olarak bir özelliği söylüyorum.hesap bile yapıyorum

Mercedes A'nın En*boy*yükseklik verileri=1780*1433*4299 mm^3.

İ20 için 1734*1474*4035 mm^3.

Sayısal olarak eğer ferahlığı m2 başına düşen hacim olarak tanımlarsam , Mercedes A 0.254 m2/m3 değeri verir , i20 ise 0.255.

Sayıları yorumlarsam, aralarında 30 cm uzunluk farkı olan iki arabanın hacimleri arasında 0.06 m3 fark varsa , bu kısa olanın daha yuvarlakca yani iç hacminin daha ferah olduğunu gösterir.Karşı teziniz varsa bekliyorum.

Matematik fanboyluk yapmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 9 Temmuz 2017; 2:45:32 >
  • 2 aylık i20 1.4 otomatik kullanıcısıyım , aracım 1000 km oldu . Sürekli ist içi kullanıyorum.

-Yakıt tüketimim 8.9 Lt Ortalama hızım : 24 Km/h,
    -Aracın gidişatı ile ilgili bir problemim yok , benim için ş.içi hızlanışı yeterli,
    -Ortalama 160 gibi bir sürate çıktım , o sürate çıktığımı hissetmedim yola fena oturmuyor,
    -Şanzıman eski tip olduğundan dolayı 100 hp lik motoru biraz törpülüyor fakat öldürmüyor,yeterli,
    -Almak isteyen arkadaşlara tavsiye Cam Tavanlı almaları hoş bir görüntü ve seyir keyfi oluyor,

- Keşke olsa dediğim olay 6 ileri daha farklı bir şanzıman olabilirdi illa ki turbo ya gerek yok..
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.