Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavercanturk

Hayırlı olsun ama anlayamadığım bir nokta var;
    şimdi adamlar astra sedan edition plus gibi c sınıfında güvenlik, yol tutuş ve konfor anlamında harika bir aracın sıfırını 62 bine bırakırken neden c sınıfı almak isteyipte alamayan birisi gidip 70 küsür verip i20 alsın onu anlayamadım? Ver mı beni aydınlatıcak olan birisi?
    İ20 dizel olsa neyse ama dizel de değil.

Bi teker bi direksiyondan ibaret çakma alman tankı alacağıma donanımlı ve otomatik i20 aldım,lpg yi de çaktım şimdi dizel araçlardan daha uyguna dolaşmanın keyfini sürüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

4 ileri otomatik şanzıman nasıl hocam? Vites aralıkları uzun mu? 4 ileri şanzıman yetersiz gibi geldi bana

Uzun hocam , şöyle söyleyeyim 100 km/h 2400 devir 4.vites..

Ne baş ağrısı yapar

Uzun yolculukta yorar sizi bu motor ve şanzıman.

Şehir içi ise fena yakar. Bende 6 ileri otm. Aveo vardı 11-12 lt. yakıyordu 100 hp. Yani ağırlık, motor, şanzıman, boyutlar, segment olarak bakarsak çok benzer. Demek ki benim ltz yi bedavaya vermişim.

• i20'ler çok şık duruyor, bakıp kalınacak cinsten. Ama çok pahalı, kazasız belasız kullanın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kadın Doğum Uzmanı

70 bin ₺ verilir mi diyen arkadaşlar hangi araçlara biniyor çok merak ettim açıkcası. Verilir hocam niye verilmesin. Kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun

Sizde ateca vardı sanırım. Süperb ve Passat için fiyat teklifi almaya giderken bide seata gidip atecaya bakalım dedim. Bir yerde 140k fiyat görünce neremle güleceğim diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Adiniza sewindim hocam gule gule kazasiz belasiz kullanin.

Ama 70k ya i20 vicdansizlikdir soygunculuktur zorbalikdir !!!

Allahdan 2012 de 56k verip dizel nissan juke 1.5 sport pack almisim yoksa sifir arac isi hayal olucakdi.

Allah belanizi versin diyorum bizi bu hallere dusurenlere.. Elbet cikar biyerden ..

Bende tekna paketi 50k ya aldım. Nissanda sizi öpmüş

Yaziyi arabada yazmisdim sonra merak ettim alim belgelerine baktim torpido gözündeydiler 46k imis. Yanlis hatirlamisim... 2012 araba trafige cikisi 2013 yil sonunda iyi almisdim. Bi temiz kufrettim sonra. 46 ya clio yok suan. himmina ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 5 Haziran 2017; 23:13:20 >

• B sınıfı araç arıyorum 3 Aydır.
    Benimde aklıma yatan araçlar fiesta ile i20

Adam panoramik cam tavan istemiştir almıştır

Tasarımı çekici gelmiştir almıştır

Çift kavramanın pimini kucağında taşımak istememiştir almıştır

Gayette yakışıklı ve optimal bir araç aldınız.

Hayırlı olsun.

70 bin diye dalga geçenler firmaların sitelerine girip güncellenmiş fiyatları kontrol etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 5 Haziran 2017; 23:11:35 >

• Youtube da Murat özün diye bir adam var. Almanya daki alim gücüyle türkiye yi karşılaştırıyor . o kanalı izledikçe daha da farkına varıyorum nasıl soyuldugumuzu ne kadar kötü yonetildiğimizi .

Arkadaşlar açın da bir sitelere bakın bakalım fiyatlar ne durumda? 1.4 motor 8 Lt ş. İçi hem de tam otomatik araç için bence gayet normal. Aksini söyleyinin araç bilgisinden şüphe ederim..

O 12-13 lt yakar diyenlerin inadına sürekli bilgi vericem

4 yıldız almış araç. Kötü.

Hayırlı olsun yine de. Keşke demenin anlamı yok.
  • Gecen Kasim ayinda opel astra k 1.4 150 hp turbo tam oto araci 71.500 lira ya veriyorlardi. 72.500 de dizel manuel falan di ki fiyat fayda olarak makul gelince dizel manuel i bu fiyattan aldim gitti. O zaman ki fiyatlar dahi benim icin cok zorlayici olmustu acikcasi ama i20 icin veya muadili icin odenen 70 bin li paralar akil almaz paralar. Artik alan arkadas kemiksiz 6 7 yil binmesi lazim. Akil almaz zarar eder baska turlu... Herseye ragmen tasarimi ve dolu opsiyonlari ile sahibini uzmeyecek bir otomobil. Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

Bizde uzun arastirmalar sonucu 2 ay önce i20 aldık. Hatta bazen şupheyede dustuk fakat aldik. Biz Elite paketi 67.000 e ekstra olarakda 900 liralik arka gorus kamerasi ve 1500 liralik 6 parça body kit ile birlikte 67K.

Sehir ici evet cok yakiyor şuan 11.3 Litre ortalamamiz var ama araç daha 1000 KM de. Ayda 500 KM yapmisiz. Bizim icin cok problem degil, ama araci karalamayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

60 kusurlere astra, megane, corolla, elantra varken akil isi degil. donanimi olsa kac yazar. i20 yani.

1.4 motor cok yanlis secim olmus, 1.2 hem daha az yakio hem yillik 400 lira vergi avantaji var. hem de performans anlaminda uzmuyor.

not: 2011 1.2 i20 kullanicisiyim.

Hocam biri otomatik biri manuel. Diğer kısımlar önemli değil. Manuel golf yerine her türlü otomatik i20 tercih edilir. Otomatik bütün donanımlardan daha değerlidir.

istanbulda degilsen otomatigin hic bi degeri yoktur.

Orijinalden alıntı: NeCo67

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

ayni arac 9 500 euro almanyada
    bedava verseler almam o ayri konu ama buna 70 000 tl bayilmak soygundur

ama türkiyede ehonomi coh eyidir sonucta

Bu aynisi degil kardesim, 1.2 olani ve Manuel benzin olani. Paketinide anlayamadim. Ha evet, yurtdisina gore tabi ki 5 kat daha fazla aliyoruz o dogru.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

60 kusurlere astra, megane, corolla, elantra varken akil isi degil. donanimi olsa kac yazar. i20 yani.

1.4 motor cok yanlis secim olmus, 1.2 hem daha az yakio hem yillik 400 lira vergi avantaji var. hem de performans anlaminda uzmuyor.

not: 2011 1.2 i20 kullanicisiyim.

Hocam biri otomatik biri manuel. Diğer kısımlar önemli değil. Manuel golf yerine her türlü otomatik i20 tercih edilir. Otomatik bütün donanımlardan daha değerlidir.

istanbulda degilsen otomatigin hic bi degeri yoktur.

ehliyeti aldığımdan beri yaklaşık 20 yıldır araba kullanırım. Bu süre içinde hep manuel araç kullandım. Istanbul da yaşamıyorum ama artık büyükşehir olan çoğu ilde trafik çok yoğun durumda. Sabah/akşam saatlerinde manuel çok büyük dert. Otomatik vites sadece istanbul için değil trafik olan her şehir için gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayla Hyundai markasını kötüleyenler var yok bu paraya hyundai verilir mi gibi Hyundai bence şuanda sektör ve segmentlerine göre kaliteli araç üretiyorlar bende de i20 var çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 6 Haziran 2017; 0:5:13 >
  • 2015 i20 benzinli otomatik 50bin civarinda almistik ozaman hic ovulcek bir yani yok arabanin yajit tuketimi levorgumda var onla ayni yakio araba basion basion gitmio 2012 clio vardi bin kat iyi gidiodu yol tutusu illaki basta iyi gelio ama soyle 15bin kmden sonra her tarafi ayri oynuo arabanin iç kalireside ii degil o klasmanda alinabilcek tek araba skoda fabia

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.