Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinli 70 lira ohhhh maaşallah hayirisli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Muhalefete muhalif olana güldüğüm kadar başka bir şeye güldüm mu bilmiyorum. Hahahaha.

Tabiki tercih meselesi ama ben 70 bin lira 0 fakat gitmeyen ölü bir arabaya para vereceğime babalar gibi giden tarzı olan ve doluluk istiyorsam da klasında dolu olan daha iyi bir segmente para veririm.

Mesela 70e i20 alana kadar 50ye mito qv alırım bari yaktığına değsin derim ya da daha farklı olsun dersem mini 1.6 s cabrio falan alırım ama yine i20 almam.

Donanım fetişlerini de anlamak zor cidden. Arabada motor namına bir şey yok, atmosferik motora 2000 ccden azsa binmek saçma gel gör ki savunuyorlar işte şöyle iyi böyle iyi diye.

Tamam herkesin araba ihtiyacı farklı, ben şehiriçi kullanırım dur kalk trafikte otomatiği rahat ettirsin az yaksın derim ama ne sanzımanı sanzıman ne de motoru motor.

Hiç olmazsa git a1 al en azından daha farklı bi tecrüben olur. Benim gözümde i20 kadınlar veya yeni öğrenenler işte 30 bin liraya alsın tecrübe edinsin sonra satsın arabası olduğu için biraz farklı karşıladım. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın. Ama hakkım olduğu kadarıyla eleştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 5 Haziran 2017; 23:48:12 >

şimdi fiyatıta kalınlaşmış

bu tarz işlerde alana da satana da hayırlı olsun demek akıl vermekten çok daha iyidir bana kalırsa. birde şu boyutu var, siz araba inceleme yakıt tüketimi içmekan vs konulara değinmişsiniz adam tutmuş size cebinizdeki paranın yorumunu yapıyor. boş işler bunlar. parayı beraber mi kazandınız hey allahım nedir bu hadsizlik
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • Hayirli olsun hocam kazasiz belasiz kullanin

70bine i20ye verilir mi diye kendi kucuk akillariyla dalga gecenler acinacak halimize guldugunun farkinda degiller heralde.

i20 bu ulkede 70bine aliniyorsa bence guleceginize aglayin.

A1 ne arabası

mito çok mu kaliteli tartışılır....

hayırlısı olsun kardeş sen millete bakma mito a1 önerenler sadece hava peşindeler emin olabilirsin....

• Öncelikle alan arkadaşa hayırlı olsun. Benim yorumum şudur: Şu anki piyasa fiyatlarına göre değerlendirirsek fiyatına göre alınabilecek en iyi b sınıfı araçlardan biridir Hyundai İ20. O yüzden alan arkadaş yorumları okuyup kendini üzmesin.

Gerçekçi yaklaşırsak da Hyundai İ20 değil, şu an hiçbir b sınıfı araç bu fiyatların karşılığı araçlar değildir. Ama şartlar böyle maalesef. Ülkemizde satılan B sınıfı araçların hiçbiri fiyatına göre olması gereken performans, güvenlik ve donanımda değil!

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

Hayırlı olsun ama anlayamadığım bir nokta var;
    şimdi adamlar astra sedan edition plus gibi c sınıfında güvenlik, yol tutuş ve konfor anlamında harika bir aracın sıfırını 62 bine bırakırken neden c sınıfı almak isteyipte alamayan birisi gidip 70 küsür verip i20 alsın onu anlayamadım? Ver mı beni aydınlatıcak olan birisi?
    İ20 dizel olsa neyse ama dizel de değil.

Bi teker bi direksiyondan ibaret çakma alman tankı alacağıma donanımlı ve otomatik i20 aldım,lpg yi de çaktım şimdi dizel araçlardan daha uyguna dolaşmanın keyfini sürüyorum.

Güvenlik donanımlarının bir çoğu var. Ağzınıza dolanan tek şey donanım. İki tane sensörü var diye her şeyi es geçiyorsunuz araçta. Ama bilmiyorsunuz ki o çakma alman dediğiniz araba i20 oyuncağının içinden geçer. Binmeseniz bile bakınca biri oyuncak biri araba duruyor. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum sizin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 6 Haziran 2017; 0:17:27 >

• metay51 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

12-13 litre diyenlere bakmayın siz.

40 gün önce otomatik style paket aldım,1400 km kullanım sonrası yakıt ortalaması 43 kuruş civarı bende.Çok fazla durk kalk trafikte kullanmadım ama 300-400 km klima açık kullanmışımdır.

Ortalamayı sıfırlayıp otobanda 100 km kullanım sonrası gösterge 6.3 civarı gösterdi. Karışık kullanımda 7.5-8 arası gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 13 diyenlere bakma diyorsun da annem kullaniyor 1 aydir araç 11 12 litre arasinda geziyor :)

Şimşeklerin Kaynağı Göktür, Bendeki Gök İse Gökyüzümü Umut Mavisine Boyayan O Gökçen'dir! ATSIZ.
  • 2013 yılının sonunda vergi zammı gelmeden almıştım ben rio 2013 1.25 85 bg 35 bin vermistim o zaman şimdi 60 bin olmuş aynı arabanın yeni modeli. 49000 e geldi fiyatlar böyle giderse 10 sene daha kullanacağım. Hem ekonomik aldığımdan beri hiç sifirlamadim ortalam 5.4 l de istanbulda kullaniyorum arabayı memnunum. Bence 70 bin c segmenti arabaya verilmez.

param olsa cidden araba alır bekler üç yıl sonra satarım bu ne lan? evden çok değer kazanıyor.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    3 yıl sonra kâr etmeyeceksin, kâr ettigini sanacaksin maalesef

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.