Şimdi Ara

Hyundai i20 Android Multimedya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 model makyajsız kasa Hyundai i20 Style üzerine sıfır alınırken bayide takılarak satılmış Multimedya android orjinal kasalı içerisinde NECWOX etiketi bulunan cihaz var.


    Cihazı internete bağlayınca Google Play Store üzerinden bir takım güncellemeler olduğunu söyledi. Youtube, Google Haritalar gibi uygulamaları güncelledikten sonra "Google" isminde güncellemeyi yaptık ve cihaz açılmaz oldu. Ana sayfada Android yazısı dönüp duruyor cihaz hiç açılmıyor. Saatlerce açıkta bıraksak aynı ekran da takılı kalıyor ve cihaz açılmıyor. Cihaz da resmen hata var.


    Cihazın alındığı ve uygulandığı yetkili bayiyi(İnciroğlu Otomotiv Kayseri) arayıp problemi ilettiğimde garantisinin dolduğunu ve sadece arıza tespit ücretinin 1000 TL olduğu, onarıma ilişkin masraf ortaya çıktığınca yapmadan önce masrafını bildirip onay alacaklarını razı olmamam durumunda 1000 TL arıza tespit ücreti alacaklarını söylediler.


    Resmen güncelleme sonrası yazılımı çöken ve orjinal diye satılan bu dandik cihazın onarımı kanaatim o ki haksız yere fahiş ücretler alınan bir rant haline dönmüş durumda.


    Araştırdığımda ne cihazı recovery mode a geçirmenin bir yolunu ne de yazılımını tekrar kurmak için gerekli rom dosyalarını bulabildim. Yine 1000 TL karşılığında cihazın uygulamalasını kurtaracağını söyleyen teknik servis var.


    Siz siz olun sakın NECVOX marka böyle cihazlara paranızı kaptırmayın. Necvox'u aradığım da yine 1000 TL ücret mukabili yazılım atılacağım Cihazaşağıdaki gibi;


    Bu cihazı makul bir şekilde nasıl ayağa kaldırabilirim? Doğru yazılımı temin edersem yükleyebileceğimi düşünüyorum. Bu konuda yardımı dokunabilecek bir arkadaş var mı.



    Hyundai i20 Android Multimedya Sorunu


    Hyundai i20 Android Multimedya Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 2 Ağustos 2022; 3:52:51 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.