Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (951. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.591
Cevap
209
Favori
2.015.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tods

bu sabah servise gidip kapı kilit yazılımını yüklettim. artık hız 40 km yi geçince kapılar kilitleniyor. kontak kapatıp anahtarı çıkarıncada açılıyor :)

bu arada 15000 bakımı içinde 1.4 benzinli araca 270 tl fiyat verdiler...

hangi serviste yaptınız yazılım yükleme olayını ben kendi servisime gittim yapamadılar.

ayrıca usb diskten sorunum devam ediyor arkadaşlar arabayı kapatıp tekrar çalıştırdığımızda bazen bazen diyorum şarkı kaldığı yerden devam etmiyor. usb diskin içindeki ilk mp3 den devam ediyor. serviste diğer i20 lerde hatta sıfır olan i20 ler de de usta ile denedik aynı sorun var çözemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misilti -- 4 Kasım 2012; 9:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP&FUR

anlamadığım konu şu aracın kapısı orjinal kapı hundai yapan servis kalınlık aynı neden değer kaybı kapıda tamirde risk daha fazla değilmi?

Hocam Allah korusun kapı büyük bir hasar almış olsaydı Ok değiştirsin servis..siz 20 cm lik yani yaklaşık 1 karışlık alanın hasar görüğünü belirttiğiniz için boya işleminin daha doğru olacağını düşündüm..İyi bir usta 20 cm lik alanı çok iyi bir şekilde eski haline gitirebilirdi...Aracı satarken, aracı alan kişi aracı kaportacıyada gösteriyor..Kaportacılar cin gibi:) nerde ne var çok iyi biliyor..Değişen olduğu zaman değişen parçanın olduğu yerde aracın büyük bir darbe aldığı izlenimi oluyor..Bir arkadaşımın aracındada benzer bir durum olmuştu, parça değişmeden önce, hasarlı bölgenin resimlerini çekmişlerdi, satarken alıcıya hasarlı haldeki resimlerini filan göstermişlerdi....Birde benim bildiğim kadarıyla orijinal kapı boyasız geliyor ve burda boyanıp monte ediliyor. Aracın rengine bağlı olarak yandan bakıldığı zaman ton farkı olabiliceği için sırıtabiliyor...Neyse artık olan olmuş. Allah hiçkimseye böyle durumlar yaşatmasın...Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: misilti

quote:

bu sabah servise gidip kapı kilit yazılımını yüklettim. artık hız 40 km yi geçince kapılar kilitleniyor. kontak kapatıp anahtarı çıkarıncada açılıyor :)

hangi serviste yaptınız yazılım yükleme olayını ben kendi servisime gittim yapamadılar.

ayrıca usb diskten sorunum devam ediyor arkadaşlar arabayı kapatıp tekrar çalıştırdığımızda bazen bazen diyorum şarkı kaldığı yerden devam etmiyor. usb diskin içindeki ilk mp3 den devam ediyor. serviste diğer i20 lerde hatta sıfır olan i20 ler de de usta ile denedik aynı sorun var çözemedi.

istanbul-ekol de ytüklettim yazılımı

ayrıca usb içinde şöyle bir çözüm önerebilirim size. usb yi bilgisayara takıp formatlayın. ondan sonra takın. bende daha önce başka bir markanın usb belleğini kullanırken her seferinde ilk klasörden başlıyordu. bende bunun normal olduğunu düşünürken başka belleği boyutundan dolayı değiştirdim. yeni aldığım belekte son kaldığım şarkıdan devam edincede çok şaşırmıştım...

• Merhaba

Az önce ilanda görülen rüzgarlıkdan siparişi verdim.Uzun zamandan beri araca tam uyumlu mugen rüzgarlık bakıyordum.Satıcı ile 2-3 sefer görüşme yaptıkdan sonra ürünün stoklara girdiğini bugün haber aldım ve alımı gerçekleştirdim.Satıcı elinde 10-15 adet olduğunu ve her birisi için tek tek ilan açdığını bildirdi.Ürün elime geçdikten sonra montaj yapıp resimleri buraya yükleyeceğim fakat bekleyemeyecekler için aşağıda ilan numarasını görüp ordan da bakabilirsiniz.Satıcı ile görüşmek isteyenler pm atarsa telefonunu verebilirim.Sanırım buraya yazmamız yasak.Öyle hatırlıyorum.

Not: Link yapıştırmak yasak mı onu bilmediğimden yaptım artık kusura bakmasın kimse

İyi Günler dilerim herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceo41

Herkese Merhabalar;

Bende bugün Hyundai yeni i20 1.2 D-CVVT JUMP modelinden satın aldım. Konu Güncelse beni listeye eklerseniz sevinirim. Şu an konunun sayfalarını gezme şansım olmadı ama yeni bir araç için önerileriniz var mı? Almam gereken yapmam gereken gibi???

Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.

monster konusundan da sizi hatırladım paylaşımlarda bulunmuştuk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: misilti

quote:

istanbul-ekol de ytüklettim yazılımı

ayrıca usb içinde şöyle bir çözüm önerebilirim size. usb yi bilgisayara takıp formatlayın. ondan sonra takın. bende daha önce başka bir markanın usb belleğini kullanırken her seferinde ilk klasörden başlıyordu. bende bunun normal olduğunu düşünürken başka belleği boyutundan dolayı değiştirdim. yeni aldığım belekte son kaldığım şarkıdan devam edincede çok şaşırmıştım...

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba,sizden bir tavsiye alacağım.
    Cumartesi Hyundai Bayii ne Gittim. Yeni i20 1.2 D-CVVT JUMP Modelini 28.250 TL ye Anlaştım
    + olarak PArksensörü ve Motor katkısı verecek,Servis bakımlarında %25 indirim dedi.
    Pazartesi günü gitmem gerekecek nasıl almam iyimi olur,ayrıca Direksiyondan kumandalı müzik kumandası taktırsam ne kadar olur,Jantlar Alaşımlı değil.
    iyi günler.
  • ayrıca 4 kişi %10 rampalarda sorun olurmu,kusura bakmayın çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scil

Arkadaşlar merhaba,sizden bir tavsiye alacağım.
    Cumartesi Hyundai Bayii ne Gittim. Yeni i20 1.2 D-CVVT JUMP Modelini 28.250 TL ye Anlaştım
    + olarak PArksensörü ve Motor katkısı verecek,Servis bakımlarında %25 indirim dedi.
    Pazartesi günü gitmem gerekecek nasıl almam iyimi olur,ayrıca Direksiyondan kumandalı müzik kumandası taktırsam ne kadar olur,Jantlar Alaşımlı değil.
    iyi günler.

Hayırlısı olur İnşallah..Fiyat ve sundukları alternatifler güzel...bayii lerde 700 tl ye çelik jant satıyorlar..Ben geçen ay başında bayii de test sürüşünü 1.2 benzinliyle yapmıştım..arabada toplam 3 kişiydik 30-40 derecelik rampada 4. vitesi zor görmüştü 3. vitesle çıkmıştı..Bayii deki o araba kaç km.diydi rodajı tamamlanmışmıydı bilmiyorum..

Ben oldu bitti dizel kullandığım için 1.4 crdi 90 hp lik motoru tercih..zaten i20 yi tercih etmemin en büyük nedeni 1.4 90 hp 220 torkluk motoru olmasıydı..Fizikçi olduğum için benim için sayısal veriler çook önemli:) aracı ilk aldımda gaz çok az tepki veriyordu nerdeyse araba hiç yürümüyordu..Şimdi 1500 km deyim, aracın içinde 4 kişi dik rampada 4. ve 5. viteste araç banamısın demiyor zıpkın gibi çıkıyor...Bu adamlar CRDİ motoru iyi yapıyor...Hyundai de gaz tepkisini almak için, gaz pedalına biraz asılmak gerekiyor...rodajını tamamlamış 1.2 benzinli nasıl bir performance verir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Herkese Merhabalar;

Bende bugün Hyundai yeni i20 1.2 D-CVVT JUMP modelinden satın aldım. Konu Güncelse beni listeye eklerseniz sevinirim. Şu an konunun sayfalarını gezme şansım olmadı ama yeni bir araç için önerileriniz var mı? Almam gereken yapmam gereken gibi???

Teşekkürler, Hoşbulduk :)

Evet Bilgisayar konusunda da bana çok yardımcı olmuştun hatta senin sayende yanlış takılan parçayı bulmuştuk :) Hemen servise gönderip düzelttirmiştim :) İnşallah araba konusunda da şans güler :) Yine yardımlarını alabilirim :) :) :)

• quote:

quote:

quote:

Herkese Merhabalar;

Evet Bilgisayar konusunda da bana çok yardımcı olmuştun hatta senin sayende yanlış takılan parçayı bulmuştuk :) Hemen servise gönderip düzelttirmiştim :) İnşallah araba konusunda da şans güler :) Yine yardımlarını alabilirim :) :) :)

Monster sürekli yeni model çıkardığı için bizim o konu artık öldü sayılır yazan yok.
    2009 yılından bu yana araç hakkında iyi kötü her bilgiye sahip konuda yardım eden ben ve sfzb67 (serkan) arkadaşımız kaldı, kimi sattı, kimisi işten güçten zaman ayıramıyor, konuyu takip etmiyorlar. inşallah bir sıkıntı olmaz ama olursa da yardımcı olmaya çalışırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese Merhabalar;

Monster sürekli yeni model çıkardığı için bizim o konu artık öldü sayılır yazan yok.
    2009 yılından bu yana araç hakkında iyi kötü her bilgiye sahip konuda yardım eden ben ve sfzb67 (serkan) arkadaşımız kaldı, kimi sattı, kimisi işten güçten zaman ayıramıyor, konuyu takip etmiyorlar. inşallah bir sıkıntı olmaz ama olursa da yardımcı olmaya çalışırız

Evet Monsterde her ay yeni birşeyler çıkıyor neredeyse i20 hakkında da zamanla soracaklarım çıkar mutlaka :) daha cumartesi sabahı aldım deneme durumundayım Genelde arabadanda fazla anladığımı söyleyemem zamanla öğrenicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceo41 -- 5 Kasım 2012; 0:27:25 >

• benide listeye dahil edin aile bende katılıyorum. yarın akşam hyundai i20 jump 1.4 benzinli otomatik arabamı teslim alıcam kısmetse. benim ilk arabam. ikinci ele çok baktım ama yüksek km. ler ve yüksek fiyatlar beni 0 km. yöneltti. araç satanların söyledikleri ve şase nu. araştırmalarım sonucu gözüm korktu nereye el atsam elimde kaldı. aracımı izmitten alıcam. 33.250 tl. peşin. indirim yaptıramadım zaten kampanyalı fiyatı buymuş. ancak arabama 1 numara film çektirip park sensörü takıcaklar. donanımı biraz daha iyi olsun isterdim ancak bu rakam bile beni borçlandırdı fazlasını kaldıramazdım. allah herkese kazasız belasız sürüşler versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKREP.78

benide listeye dahil edin aile bende katılıyorum. yarın akşam hyundai i20 jump 1.4 benzinli otomatik arabamı teslim alıcam kısmetse. benim ilk arabam. ikinci ele çok baktım ama yüksek km. ler ve yüksek fiyatlar beni 0 km. yöneltti. araç satanların söyledikleri ve şase nu. araştırmalarım sonucu gözüm korktu nereye el atsam elimde kaldı. aracımı izmitten alıcam. 33.250 tl. peşin. indirim yaptıramadım zaten kampanyalı fiyatı buymuş. ancak arabama 1 numara film çektirip park sensörü takıcaklar. donanımı biraz daha iyi olsun isterdim ancak bu rakam bile beni borçlandırdı fazlasını kaldıramazdım. allah herkese kazasız belasız sürüşler versin.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Benimde ilk aracım, inşallah memnun kalırız

• quote:

Orijinalden alıntı: AKREP.78

benide listeye dahil edin aile bende katılıyorum. yarın akşam hyundai i20 jump 1.4 benzinli otomatik arabamı teslim alıcam kısmetse. benim ilk arabam. ikinci ele çok baktım ama yüksek km. ler ve yüksek fiyatlar beni 0 km. yöneltti. araç satanların söyledikleri ve şase nu. araştırmalarım sonucu gözüm korktu nereye el atsam elimde kaldı. aracımı izmitten alıcam. 33.250 tl. peşin. indirim yaptıramadım zaten kampanyalı fiyatı buymuş. ancak arabama 1 numara film çektirip park sensörü takıcaklar. donanımı biraz daha iyi olsun isterdim ancak bu rakam bile beni borçlandırdı fazlasını kaldıramazdım. allah herkese kazasız belasız sürüşler versin.

• Mobilden bir deneyelim bakalım.

HYUNDAİ i20  ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyondan selamlar,kürkçü dükkanına döndük
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Afyondan selamlar,kürkçü dükkanına döndük

Arkadas sen senede kac kere izin yapiyosun? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Afyondan selamlar,kürkçü dükkanına döndük

Arkadas sen senede kac kere izin yapiyosun? :)

Bayramlar dahil 2-3 izin ancak yapıyoruz fazla değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

Mobilden bir deneyelim bakalım.

HYUNDAİ i20  ANA KONU

Maşallah nice 40.000lere

• 
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.