Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.499
Cevap
213
Favori
1.992.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cem

telefonda android 9 yüklü, sanırım sorun yaşayacam.

İmkanlar elveriyorsa Android 11 yüklü yeni bir telefon almak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Kablosuz bağlantıda sorun yaşayabilirsiniz. Kablolu bağlantı için de android auto uygulamasını kurmanız gerekir muhtemelen. Konunun uzmanı değilim, çeşitli yerlerde okuduklarımdan aklımda kalan bu.

• Bayon i20 altyapısını kullanııyor sanırım,, almayı düşünüyorum ama fikri olan varsa seviniri.

• merhaba arkdaslar, 2012 otomatık i20 aracım var.aracımda gazdan ayağımı çekince 20-30 km hızdayken ön taraftan patpat diye hafif bir ses geliyor. gaz basıp hızlanınca ses kayboluyor.bıkac yere,servıse sordum,şanzımandan kaynaklanıyor,açıp bakmamız lazım şanzımanı dediler.burda benzer sorun yaşan oldu mu acaba yada şanzıman konusunda istanbul da götürebileceğim usta veya öneriniz var mı?

teşk

• Merhaba arkadaşlar. Sıfır i20 1.0 DCT Style sizce alınır mı? Bayiinin elinde başka donanım paketi yok fakat güvenlik donanımı (yan ve perde hava yastığı yok) ve bazı donanımları çok eksik kalıyor. 362 bine yakın fiyat verildi. Bayon 1.4 otomatik style'da varmış ellerinde, i20'ye göre daha donanımlı ancak, çok yakıt tükettiğinden ve performansından şikayetçi kullanıcılar. Fiyatı da 372 bin. Hepsi 2021 modelmiş.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    372 bin TL bayon için bayinin verdiği fiyat mı acaba? Ben 400 den aşağı bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinany37 S kullanıcısına yanıt

S.A. Müdür naptın stopu tamir mi yoksa sıfır mı aldın bi arkadaş gravür makinesiyle epoksi yapalım dedi uyar mı?

• emir1002 E kullanıcısına yanıt
    Yaptırdım, aynısı oldu valla 200tl, esenyurtta far tamirciye girdim rastgele

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Evet bayii fiyatı. 1.4 otomatik Style donanım için.

• İ20 de dahil hyundai navigasyon güncellemeleri. Kasım 2021 resmi güncellemeler. İndirme link mevcut.
    update.hyundai.com
    Bildirim | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.hyundai.com/TR/TR/updateNoticeView/354#

Not araç uyum kontrolü yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Şubat 2022; 21:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2021 model i20 periyodik bakım ücreti ne kadar?

• eşime i20 alacağım genelde kapı önünde yatacak...

1,4 motor mu yoksa 1,0 turbo motormu önerirsiniz...

birde yokuşlarda kalkışlarda 1,4 motorlarda titreme falan oluyor mu?

323,000 lira 1,4 motor style paket 360,000 lirada 1,0 turbo motor için fiyat aldım...

40,000 lira fark vermeye değer mi?

yıllık 5,000 km bile yapılmayacak bir kullanımdan bahsediyoruz ona göre cevap verirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar başına gelen oldu mu geçen hafif bir kaza yaşadım arkadan biri çarptı tampondan iki parmak kadar çatladı aracın garantisi devam ediyor yıllık bakıma götüreceğim sizce ben istesem bile parçayı değiştirip bana faturalandırırlar mı yada garantiden çıkar mımaraç böyle verirsem.

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    2021 1.4 manuel araç 15bin km bakımı için Ankaradaki bayiler 1800 tl fiyat veriyor. Özel serviste 650lira.

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Size sormadan parça değişimi yapılmaz,ufak bir hasar varsa garantiyi etkilemez ola ki serviste onayınız dahilinde parça değişimi olursa garanti yine bozulmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• recak R kullanıcısına yanıt

Şanzıman farkı da var hocam. 1.4 tam ömürlük bu konuda. Tam otomatik, az arıza çıkarır. Motorun-şanzımanın bakım maliyetleri, uzun yıllar sonra bile 1.0'a göre düşük kalır. 1.4 çok yakar, az kaçar, MTV'si yüksek. 1.0 sizin için daha iyi olur, çünkü az kullanacaksınız ve arabadan keyif almanız gerekiyor, çift kavramalı şanzıman, turbo motor, yüksek tork da bunu destekler bana göre. 1.4'e göre çok kaçar, az yakar, MTV'si düşüktür. Fakat Style Plus paket bulabilirseniz, daha memnun kalırsınız.Yan ve perde hava yastıklarınız, sunroofunuz gibi bir kaç özelliğiniz daha olur.

• Fatic kullanıcısına yanıt

Dış plastik garantili değil zaten. Yani birisi gelip vurduğunda oluşan hasarın garanti ile bir ilgisi yok. Ufak bir hasar varsa ve servis yüksek fiyat verirse bildiğiniz güvendiğiniz daha uygun bir servise onartmanızı tavsiye ederim.

Rutin bakım sırasında servis orayı size sormadan onarıp sonra parasını isteyemez zaten. Mutlaka onayınızı isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 14 Şubat 2022; 7:50:32 >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt

Sanırım style plus pakette yan yastıklar yok. 1.4 otomatik i20'de style plus pakette airbag sayısı 2. Elit ve üzerinde ise 6 adet airbag var. 1.0 motor için durum farklı mı bilmiyorum.

• 6 ileri otomatik i20 lerde 4 ileriye göre yakit tuketimi konusunda bir farklılık var mı? Sıfır araçlarda yakit tuketimi zamanla fark edilir derecede azalıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.