Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.591
Cevap
209
Favori
2.015.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link Çalışmıyor..
  • özelden attım hocam
  • jjjoookkkeeerrr J kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığım araç 2014 sense. Geçen hafta aldım en dolusu sense paketmiş. Bu pakette kamera olmasa bile dikiz aynası ekranlı mı geliyor ?
  • İstanbulda hasarsız,boyasız i20sini satacak olanlar varsa talibim.
  • Aynen hocam haberdar ederim paylaşırım sizlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Hocam aldığım araç 2014 sense. Geçen hafta aldım en dolusu sense paketmiş. Bu pakette kamera olmasa bile dikiz aynası ekranlı mı geliyor ?

Şimdi usta bu adamlar 2012 de jump-sense-elite paketler çıkarmıştı...elite paket ağzına kadar dolu sanrufu-digital-kliması-deri direksiyonu-geri görüş kamerası filan aklııza ne gelirse vardı..2013 te elite kalktı, sense en dolu paket gibi göründü..2013 ün 2.yarısında sense'e ledli sis farı be navigasyon eklediler...görüntüyü full'e çevirmeye çalıştılar ama elite gibi olmadı..Hatta o zamanki elite şimdiki yeni kasanın elitindende daha doluydu nerdeyse..

ben sense te geri görüş kamerası olmadığını biliyorum, eğer sonradan eklerlerse arka plakanın orta ufak bir plaka koyuyorlar, tesisat çekip öndeki lcd ekrandan görüntüyü sağlıyorlar..

• Yeni kasa i20 de esp var fakat asr donanımda yazmıuor. Bazı araçlarda asr espnin içinde oluyor. İ20 de de öylemi acaba? Asr yi deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscaper

quote:

Orijinalden alıntı: knopix2626

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

quote:

Arkadaşlar benim araç 2012 model i20 sense aracımı çok seviyorum özellikle donanımı benim tam istediğim gibi... gel gelelim aracın bagajı senelik tatillerde çocukta olunca yetmemeye başladı... sorum şu ki; hyundai İX20 1,4 crdi prime sizce nasıl... ben biraz araştırdım bagaj kapasitesi bizim araçlara göre %50 daha geniş ve donanım olarak fazlası var eksiği yok i20 den, 2 el fiyatları 40.000 tl civarı... şöyle 2. el temiz bir İX20 alsam sizce nasıl olur?

Muhakkaki ix20 de güzel araçtır ama 2. elinin iyi olacağını sanmıyorum...ben çevremde yıllardır belki 1-2 tane ix20 görmüşümdür..bayiilerde beya serviste bile ix20 hiç görmedim...2015 te yeni i20 nin station wagon'unu çıkaracaklarmış.. sw yeni i20 sizin içi daha iyi olacaktır.

Aynen bende dünya gözüyle hiç ix20 görmedim üstad 2. elde anladığım kadarıyla bayağı yerlerde... Malum bizde toplum olarak kendi istediğimiz arabaya binmeyip çok satılan arabaya binen bir toplum olduğumuz için... herkesin istediği değilde benim içime sinen bir araca binmek istiyorum... araştırdığım kadarıyla 90 beygirliği güzel... birde 77 beygirlik var eski kasa... tercihim 90 beygirlik tabiiki...

Station wagon'a gelince oda bana çok kaba geliyor... zaten kararsızım değiştirip değiştirmek konusunda... bakalım nasıl olur hakkımızda hayırlısı...

dün 2012 dizel ix20 1,4 90 beygir aldım, 2. eli iyi olmayan araçları severim.
    mevcutta 2006 benzinli nissan note 1,4 88 beygir araç sahibiyim. insanımız MPV tarzı araç sevmiyor, sevmesin varsın :)
    dün araçla 200 km uzun yol yaptım, ilk kez dizel araç sahibi oluyorum. aracım en üst paket, cam tavan v.s full
    aracı daha tanıyamadım ama ilk izlenimlerim çok olumlu, çok sevdim, umarım birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder :P

hayırlı olsun hocam güle güle kulanın... bu arada kaça aldınız kaç model?... bende sizin kafadanım içime sindikten sonra piyasada ne tutuluyor bakmam... bende cam tavanlı olsun diyorum olmuşken.. biraz daha test edip aracın artısını eksisini benimle paylaşırsanız çok sevinirim... hayırlı kazasız belasız sürüşler...

2012 hatasız 42000'e aldım. İşyerim çok kalabalık bir yer, aracı görüp özellik ve fiyatını duyanların ağzı açık kalıyor :)
    Araç çok şık, mutlaka cam tavanlı olan full versiyonunu düşünün. Ben Kia venga ile ix20 arasında kaldım, servis durumundan dolayı ix20 tercih ettim.
    Servis fiyatları biraz pahalı gibi, garanti devam etsin diye mecbur gidip geleceğim. Balataların hepsini değiştireceğim 400 TL gibi bir fiyat veriliyor!
    Sanki 1.4 değilde 1.6 dizel olsaymış tadından yenmezmiş gibime geliyor, ayağımın altında güç olsun ben kontrol edeyim isterim.
    Araca binen herkes hayran kalıyor, inmek istemiyor, ben de şimdilik çook memnunum.
    Malum sitelerde gördüğünüz fiyatlardan 2000 TL aşağı alabileceğinizi düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knopix2626 -- 5 Aralık 2014; 23:59:46 >

• quote:

quote:

Şimdi usta bu adamlar 2012 de jump-sense-elite paketler çıkarmıştı...elite paket ağzına kadar dolu sanrufu-digital-kliması-deri direksiyonu-geri görüş kamerası filan aklııza ne gelirse vardı..2013 te elite kalktı, sense en dolu paket gibi göründü..2013 ün 2.yarısında sense'e ledli sis farı be navigasyon eklediler...görüntüyü full'e çevirmeye çalıştılar ama elite gibi olmadı..Hatta o zamanki elite şimdiki yeni kasanın elitindende daha doluydu nerdeyse..

ben sense te geri görüş kamerası olmadığını biliyorum, eğer sonradan eklerlerse arka plakanın orta ufak bir plaka koyuyorlar, tesisat çekip öndeki lcd ekrandan görüntüyü sağlıyorlar..

Cevap için teşekkürler hocam. Bana kamera tesisatı döşeli sadece bagaj tutamağı ile birlikte takılıyo dedi ben de tamam dedim. Eğer delecekseniz kablo çekecekseniz hiç ellemeyin dedim. Bakalım bekleyip görcez eğer dediğiniz gibi olursa aracı teslim almam...

• Arkadaşlar elimde sıfır ayarında i20 jantı var.
    Jump paket sahipleri veya yaz-kış ayrı takım yapmak isteyenler ilgilenebilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-i20-orjinal-jant-sifir-ayarinda-190911653/detay/

HYUNDAİ i20  ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 6 Aralık 2014; 16:07:57 >

• knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun... tam tahmi ettiğim gibi yazmışssınız herşeyi... yavaş yavaş ix20 bakmaya başlayayım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Arkadaşlar elimde sıfır ayarında i20 jantı var.

HYUNDAİ i20  ANA KONU

Fiyat ne düşünüyorsunuz?
    Bir de kaç inch?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunguler -- 6 Aralık 2014; 13:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

12 aylık ve sadece 7bin km deki 1.4 benzinli otomatik aracımı senesi dolduğundan dolayı bakım yaptırmak için servisi aradım. İndirimli fiyatı 380 tl dediler.

Neler yapılacak dedim:

Yağ ve yağ filtresi + polen filtresi + hava filtresi + tekerlerin balans ayarı ve ön arka yer değiştirilmesi + balataların kontrolü ve balata spreyi ile temizlenmesi.

Telefonda 20 dakikaya kadar konuşma ve ısrarlarıma rağmen hiç bir şekilde fiyat kırmadılar.

Sanayide yaptırmak istiyorum. Garantisi bozulursa da bozulsun umurumda değil.

Bugün sanayide bir özel serviste yıllık bakımımı yaptırdım.

5-30 motor yağı 3,5 lt
    yağ filtresi
    hava filtresi
    polen filtresi

değişim işçilik dahil 120 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Arkadaşlar elimde sıfır ayarında i20 jantı var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-i20-orjinal-jant-sifir-ayarinda-190911653/detay/

HYUNDAİ i20  ANA KONU

Merhaba,

Bu jantlar ile ilgileniyorum ancak jantların ağırlıklarını merak ediyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

• laleoglu L kullanıcısına yanıt
    i20 üzerindeki jantlar kaç kgsa o kadardır.
    8 kg olması gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir şey soracağım. Aracım haftaya gelecek merak ettim. Aracıma i20 2014 (bir önceki kasa) Geri görüş kamerası hediye ettiler. Sanırım bagajı açma mandalının ordaymış kameranın yeri... Burayı delip de mi kamerayı takıyorlar yoksa komple kameralı göbek mi takıyolar ??

Sonrada takılan geri görüş makerasının parmak ucu kadar olan kamerası arka plakanın orya gizlemeye çalışıyorlar, kablo tesisatıyla teybin ordaki monitöre görüntü veriyorlar diye biliyorum..

Orijinal fabrika çıkışı geri görüş kamerasında; bagaj kapağındaki hyundai ambleminde bir bütün olarak duran kamera oluyor..görüntü dizik aynasından oluyor..Bu daha sağlıklı bir sistem bence..

Yok hocam bana hediye ettikleri de orijinal fabrika çıkışlı dediler de onu merak ettim. Sonradan takılma deldirme istemem zaten. Bana tampona takılmıyor, sizin de dediğiniz gibi bagaj kapağındaki hyundai ambleminde bir bütün olarak oluyor dedi. İnş öyle olmuştur bana da böyle dedi. O zaman bi bakıma görüntüyü dikiz aynasına verirse de çok daha orijinal durur.
    Bekleyip görcez

Sanırım böyle hocam ?

HYUNDAİ i20  ANA KONUHYUNDAİ i20  ANA KONU

Evet orijinali aynen böyle oluyor..zaten doğru olanıda bu bence..dikiz aynasına bakarken gözünüzün ucuyla ön kısmıda kontrol edebilirsiniz..ama diğer şekilde ortadaki lcd monitörde görüntü olursa pek kullanışlı olacağını sanmıyorum..Bu resmini gönderdiğiniz sistem 2012 de çıkan i20 nin elite paketinde vardı..

bana, yapabilirsek aynı resimde olduğu gibi bagaja logonun oraya takacağız demişlerdi. eğer olmazsa delecekler öyle takacaklar çünkü orijinal donanımda kamera yok. görüntü ise navigasyon ekranına düşecek, aynada olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir şey soracağım. Aracım haftaya gelecek merak ettim. Aracıma i20 2014 (bir önceki kasa) Geri görüş kamerası hediye ettiler. Sanırım bagajı açma mandalının ordaymış kameranın yeri... Burayı delip de mi kamerayı takıyorlar yoksa komple kameralı göbek mi takıyolar ??

Sonrada takılan geri görüş makerasının parmak ucu kadar olan kamerası arka plakanın orya gizlemeye çalışıyorlar, kablo tesisatıyla teybin ordaki monitöre görüntü veriyorlar diye biliyorum..

Orijinal fabrika çıkışı geri görüş kamerasında; bagaj kapağındaki hyundai ambleminde bir bütün olarak duran kamera oluyor..görüntü dizik aynasından oluyor..Bu daha sağlıklı bir sistem bence..

Yok hocam bana hediye ettikleri de orijinal fabrika çıkışlı dediler de onu merak ettim. Sonradan takılma deldirme istemem zaten. Bana tampona takılmıyor, sizin de dediğiniz gibi bagaj kapağındaki hyundai ambleminde bir bütün olarak oluyor dedi. İnş öyle olmuştur bana da böyle dedi. O zaman bi bakıma görüntüyü dikiz aynasına verirse de çok daha orijinal durur.
    Bekleyip görcez

Sanırım böyle hocam ?

Evet orijinali aynen böyle oluyor..zaten doğru olanıda bu bence..dikiz aynasına bakarken gözünüzün ucuyla ön kısmıda kontrol edebilirsiniz..ama diğer şekilde ortadaki lcd monitörde görüntü olursa pek kullanışlı olacağını sanmıyorum..Bu resmini gönderdiğiniz sistem 2012 de çıkan i20 nin elite paketinde vardı..

bana, yapabilirsek aynı resimde olduğu gibi bagaja logonun oraya takacağız demişlerdi. eğer olmazsa delecekler öyle takacaklar çünkü orijinal donanımda kamera yok. görüntü ise navigasyon ekranına düşecek, aynada olmayacak.

Hayırlısı olsun kamera kameradır kameralı sistem kullanmadım bilmiyorum ama orta lcd monitörde görüntü olması kullanışlı olurmu bilmiyorum...Birde bu tarz geri görüş kamerasını devre dışı bırakılabiliyormu; veya şunu merak ediyorum, radyo-cd-usb de şarkı çalıyor vb bir durum var ise görüntü lcd ekrana geldiğinde diğer çalışan öğeler normal şekilde çalışmaya devam ediyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

quote:

quote:

quote:

quote:

Bekleyip görcez

Sanırım böyle hocam ?

Hayırlısı olsun kamera kameradır kameralı sistem kullanmadım bilmiyorum ama orta lcd monitörde görüntü olması kullanışlı olurmu bilmiyorum...Birde bu tarz geri görüş kamerasını devre dışı bırakılabiliyormu; veya şunu merak ediyorum, radyo-cd-usb de şarkı çalıyor vb bir durum var ise görüntü lcd ekrana geldiğinde diğer çalışan öğeler normal şekilde çalışmaya devam ediyormu

Yani aynada olsa daha iyi olur muydu bilmiyorum o şekilde bende kullanmadım hiç . ancak hondalarda göstergelerin orada yer alıyor kamera ekranı sorun oluşturmuyor kullanımda. ben yine aynalarımı kullanıyorum ama ne kadar yanaştığımı anlamak için kameraya bir bakıyorum o kadar. sorun olacağını düşünmüyorum.

• Merhaba,
    Kasım 2014 çıkışlı 1.4 otomatik sense aracımızı fazlalıktan satıyoruz. 700km de. 39.950 tl.

sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://sahibinden.com/187390473

• 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.