Şimdi Ara

Hyundai i20 1.4 elite AT mi Seat Ibiza yeni 1.0 ecotsi style dsg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki araç arasında kaldım hangisini önerirsiniz?Bu fiyat civarında farklı önerilere de açığım.

• İ20 Daha fazla yakıyor ama ben i20 alırdım.Daha konforlu ve sessiz.
  • Lpg düşünmüyorsanız i20'nin yakıtı üzer, ha lpg olur derseniz i20 derim.

Öneri olarak da kia rio olabilir. 1.4 benzinli otomatik concept donanım, liste fiyatı 69.400, bayiye gittiğinizde iyi indirim almanız olası. Güncel kasası ve geniş iç hacmi ile o da iyi bir alternatif bu sınıfta.
  • +güncel kasa

+ vergi avantajı

+ turbo

+ bu liste uzar gider her türlü ibiza alınır iki sene i20 kullandım sevemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 otomatik kullanıyorum.

Benzinde binecekseniz hiç bulaşmayın.lpg takarım derseniz alınabilir.

Süspansiyonu serttir.haliyle konforu azdır ama virajlara iyi girer,güven verir.

Yere yakındır.4–5 kişi ile birlikte kasislerden geçerken biraz sıkıntı yaratır.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Tartışmasız İbiza. Yakıt tüketimi ve motor farkı yeter seçim için. Test sürüşü yapın zaten kolayca karar verirsiniz. O fiyat için Fabia da güzel bir seçenek hatta İbiza’dan iyi bana göre. Ama İbiza daha sportif kalıyor Fabia’nın yanında.

• Kesinlikle İbiza diyorum.

İ20'nin daha iyi olduğu tek nokta tasarım.

İbiza ledsiz biraz kötü gözüküyor.

Motor, şanzıman, platform vb. her konuda İbiza daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbiza'yı garanti süresince kullanıp, daha sonra satacaksanız seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

Ancak, DSG riskini hiç bir zaman göz ardı etmeyin. Garanti süresi içerisinde arızalanıp değişse bile, ilk hali gibi olmadığını kullanıcıları belirtiyor. Forumlarda DSG sorunları diye aratın. Okuduktan sonra zaten kararınız netleşir.

İ20, neredeyse tamamı yerli üretiliyor. Hyundai, bu araca yedi sene garanti veriyor. Bu kadar uzun garanti veren başka firma var mı bilmiyorum. Ayrıca, yedek parça ve bakım maliyetleri de hesaplıdır.

Tam otomatik dört ileri şanzımanı yakıt konusunda biraz müsrif. Ancak, motoru LPG uyumludur.

Vites geçişlerinde sarsma veya kararsızlık yaşatmaz. Ayrıca tork konventörlü bu şanzımanlar sorunsuzdur. Periyodik bakımları yapılırsa, sorun çıkarmadan arabayla birlikte hurdaya ayrılır.
  • Sadece sınıf olarak aynı olan ancak karakter olarak tamamen farklı iki araç

Benim tavsiyem ikisi de değil

Yerli Renault Clio 1.2 turbo edc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.