Şimdi Ara

Hyundai İ20 1.2MPI/1.4MPI Style vs VW Polo 1.2 TSİ Lounge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım. Doluluk olarak İ20 daha önde. Cam tavan, soğutmalı torpido, led farlar vs var. Polo da iç mekan kalitesi ve 1.2 TSI motoru ile avantajlı.

Polo 54 bin, İ20 1.4MPI otomatik cam tavanlı 56 bin. 1.4 MPI çok yaktığı için 1.2MPI düşünüyorum o da çok zayıf motor.

İ20 nin led farları, cam tavanı beni cezbediyor. Polonun da iç mekan kalitesi ve motoru

• Hocam, sunroofu bilemem ama gerisi icin direk polo der gecerim. Ic mekan kalitesi cok hos. Ayrica lounge donanim oldukca basarili. Hyundai'ye daha once binmedim ama gorunus olarak da polo daha guzel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luminator L kullanıcısına yanıt
    Polo çok daha kaliteli hissettiriyor hocam. Bide motoru hem çok performanslı hem de çok ekonomik İ20 ye göre. Led far bari olsaydı şu Polo da
  • LPG zorunlu değilse ve otomatik olmayacaksa Polo. Otomatik olacaksa başka alternatiflere yönelin.

Edit: 1.2 TSi Fabia ,incelediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 23 Mayıs 2016; 20:38:10 >
  • şu karşılaştırmada gider de Hyundai i20 alırsan hayatının hatasını yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 24 Mayıs 2016; 21:01:39 >
  • Hayret daha leoncular gelmenis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    Fabia hoşuma gitmiyor hocam. O yüzden bakmıyorum ona
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    VW Polo diyorsun yani
  • Fordçularda gelmemiş

• :)
    Bu karşılaştırma da atmosferik mi aşırı beslemeli mi almalıyım sorusunu degerlendirin ve kararınızı verin. ben i20 nin ic mekan genişliğini çok begendim. Motoru da çok güçsüz değil. Gecen hafta 5 Yetişkin 2 çocuk bagaj dolu aktık şehiriçinde banamısın demedi

• Bu fiyatlara çıkınca b segmenti mantıksız oluyor leon varken.

• Kullandigim arabanin Lounge Polo olmasiyla ilgisi alakasi yok yazacaklarimin, basta bunu belirteyim.

Eger Polo Comfortline olsaydi, hic bulasmayin derdim. Ancak Polo Lounge en basta donanimiyla, daha sonra detaylarinda ki ayrintilariyla i20 den daha oturakli/kaliteli bir arac. Ozellikle yalitimi kesinlikle bircok C segmenti araci cebinden cikarir.

Seciminiz ne olursa olsun, araciniz hayirli olsun.

• Dostum beklentiler farkli olmakla beraber arabada bol oyuncak mi tercih edersin yoksa basit ama kaliteli ic mekan mi ki keza i20 poloya kalite olarak yaklasamaz. Burada tercihler kisiseldir, bana kalirsa polo al döviz almis gibi olursun:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle polo diyorum.Cam tavan ekletin poloya.Isterseniz opsiyon u led far alin.Yada daha sonra gti fari alin ortalama 2.000 lira.
  • Donanıma değil de arabaya para verin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 manuel alacaksanız elite alın 3'e katlar poloyu. Hem donanım, hem ic dizayn, hem dış görünü, hem de genişlik olarak.

• 54'ler 56'lar gırlar gidiyor polo ve i20'ye de, madem öyle leon alınır o paraya yahu. style katalog fiyatı 58700, iyi kötü pazarlıkla 56'ya gelmesi lazım. hadi onu geçtim az km'de temiz ikinci elleri bile var. Polo ve i20 dizel olsa neyse de benzinli alıyorsan, leon aynı parayken boş olsa da ben olsam leon alırdım.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Leon da cam tavan yok hocam. Onun ile birlikte 60 a geliyor. İndirim de yapmıyorlar doğru dürüst. Hem o fiyatlara çıkılınca Sıfır 1.2 TSI Golf alırım. Benim bütçem max 55 bin.
  • o paraya leon alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.