Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba Van'dan Ankara'ya 6 lt/100 km yaktı.klima açık,hız 90 -165 arası,motor yagı ve filtresi ile hava filtresi yeni ayrıca yağa bor katkısı eklemiştim.yani gene benzini içti bizimkisi
    5 lt/ 100 km ye razıydım ama olmadı.
    klima etkilemiş olabilir mi?
  • hız 165 mi? 5 lt/100km mi?
    pek uyumlu bi ikili gibi gelmedi bana..
    :)

quote:

Orijinalden alıntı: aesca

merhaba Van'dan Ankara'ya 6 lt/100 km yaktı.klima açık,hız 90 -165 arası,motor yagı ve filtresi ile hava filtresi yeni ayrıca yağa bor katkısı eklemiştim.yani gene benzini içti bizimkisi
    5 lt/ 100 km ye razıydım ama olmadı.
    klima etkilemiş olabilir mi?
  • genelde 90-130 arası gittik.165'i otobanda yaptım bir kez o da.yalnız yokuşlarda 3. vitesle çıkabildiğim yerler oldu.uzunyol aracı değil.çok yoruyor insanı.
    selamlar
  • quote:

genelde 90-130 arası gittik.165'i otobanda yaptım bir kez o da.yalnız yokuşlarda 3. vitesle çıkabildiğim yerler oldu.uzunyol aracı değil.çok yoruyor insanı.
    selamlar

kesinlikle uzun yol aracı değil. ben çok nadir otoban gibi yollara çıksam dahi max 100 yapıyorum. şehir içinde ne kadar rahatsa, şehirler arasında o kadar huzursuz oluyor insan
  • ne demek uzun yol aracı değil. bilmeyen denemeyen konuşmasın lütfen
  • ben bu yaz yozgattan afyon, manisa, fethiye, afyon, edirne, afyon ve yozgat yaptım... toplam 5250 km... araç tık demedi. ortalama km'de 220 ile 240 arası yaptım...yük neredeyse fulll.... otobanada çıktım. otobanda 150'yi de gördüm... gayet rahattı...
  • Bizim i10 şehir içi kullanımda km de 30 kuruş yakıyor.Bi servise göstermek gerek sanırım.Yakıt tüketimleriniz ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • şehir içi oldukça zor şartlarda (yolların bozukluğu, ağır kış vs...) km'de 250-280 arası yakıyo. tabii benimki team otomatik
  • şehir içi oldukça zor şartlarda (yolların bozukluğu, ağır kış vs...) km'de 250-280 arası yakıyo. tabii benimki team otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: fındıkkk

ne demek uzun yol aracı değil. bilmeyen denemeyen konuşmasın lütfen

yaklaşık 10 bin km dir bu aracı kullanıyorum. her araç her yolda tabiki kullanılır. istersen bisikletle bile şehirler arası yol yaparsın, veya jiple mahalle arasında gezersin.. önemli olan aracın yola uygunluğudur. 1.1 motor ve a sınıfı bir aracın sehir içi için üretildiği herkesçe malumdur.

ayrıca yazarken kullandığın uslüp konusunda lütfen dikkat !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashiba -- 18 Ağustos 2010; 11:44:59 >
  • @ pashiba
    aynı ses benimkinde de var.hatta yolda birkaç kez durup lastikleri kontrol ettim.sanki lastik havası iniyormuş gibi bir sesti.aynı ses diyorum ama aynı olmayabilir de.egzosdan ( yanlış yazmış demeyin ttk bile bu kelimeden muzdarip ) şüphe ettim.çünkü ses alt ortadan geliyor.
    enteresan.
    @ fındıkkk
    1300 km yol yaptım.başkalarının deneyimlerini anlatmıyorum yani.belki de 1,1 lt motora alışık olmadığımdan öyle gelmiştir.sonuçta şehiriçi aracından çok şey beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 19 Ağustos 2010; 0:38:44 >
  • pashiba:
    kullandığım üslüpta bi sıkıntı yok...küfür yok.. hakaret yok.. nedir bu sanal alemde herkes bir incedir gidiyor... bu aracı almadan önce araştırma yapmıştır herkes... özellik ortada... anlayamadığım şey sonradan yok şöyle yok burası böyle. gitmiyo... yok vs.. uzun yolda işin varsa bu aracı almazsın olur biter...
  • quote:

@ pashiba
    aynı ses benimkinde de var.hatta yolda birkaç kez durup lastikleri kontrol ettim.sanki lastik havası iniyormuş gibi bir sesti.aynı ses diyorum ama aynı olmayabilir de.egzosdan ( yanlış yazmış demeyin ttk bile bu kelimeden muzdarip ) şüphe ettim.çünkü ses alt ortadan geliyor.
    enteresan.
    @ fındıkkk
    1300 km yol yaptım.başkalarının deneyimlerini anlatmıyorum yani.belki de 1,1 lt motora alışık olmadığımdan öyle gelmiştir.sonuçta şehiriçi aracından çok şey beklememek lazım.

büyük ihtimalle aynı ses. benzin pompasından geliyor. serviste arka koltuğu kaldırıp pompaya kulağımızı dayayınca emin olduk. sök tak yaptılar şimdi yok artık. aslında bi sıkıntı daha var. ama herzaman olmuyor. aracı sabah ilk çalıştırıp vitesi D konumunda ve ayağım frende iken motordan değişik bi ses geliyo. ayağımı frenden çekince kayboluyo. basınca tekrar geliyo. yaklaşık 30 sn sonra tamamen kayboluyo. servise bahsettim ve tabiki görmeden anlamaları imkansız. göstermek de mümkün değil tabi.. oraya gidince araç düzeliyor sanki..

• arkadaşlar benim bi sorum var.. 15 bin bakımını martta yaptırdım. şu an 26500 km oldu. hyundai'nin bakım ve yağ değişim süreleri değişti mi? bilgisi olan var mı acaba???
  • hepsini okumadim ama son 2-3 sayfada cevabi goremedim

otomatik vites modelinde ortalama yakit tuketimi nedir? km basina kac kurus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

hepsini okumadim ama son 2-3 sayfada cevabi goremedim

ben yaklaşık 0,23 krş/km ile kullanıyorum. 10 bin km dir hep aynı..
    max 100 km sürat + sakin + trafiği çok olmayan yollarda.
  • ortalama 23 kurus iyi gercekten tesekkurler.
    quote:

Orijinalden alıntı: pashiba

quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

hepsini okumadim ama son 2-3 sayfada cevabi goremedim

ben yaklaşık 0,23 krş/km ile kullanıyorum. 10 bin km dir hep aynı..
    max 100 km sürat + sakin + trafiği çok olmayan yollarda.
  • Selamlar

Sizce bu araç nasıldır, kazası var ama büyük ihtimalle, servis toplamış belli. Öndeki plastik gibi görünen tampon orjinalde öyle mi? Web sitesinden bakıyorum hep araçla aynı renkte...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberjack

Selamlar

Sizce bu araç nasıldır, kazası var ama büyük ihtimalle, servis toplamış belli. Öndeki plastik gibi görünen tampon orjinalde öyle mi? Web sitesinden bakıyorum hep araçla aynı renkte...

Team donanımda tamponlar gövde rengi değildir. Yani boyasız siyah renktir. Yalnız bu araç gri renk olunca tampon rengi daha bir belirgin olmuş. Hiç gri team görmemiştim doğrusu. Ayrıca aracın tomponu dışındada estetik açıdan bazı bölgelerde siyah bant ile kaplanmış gibi geldi bana.

• Arkadaşlar eşimin kullandığı 2009 model 15 bin km de 1.1 team düz vites versiyon aracımız satılıktır..sıfır gibidir.

fiyat 16 bin tl acil olduğundan dolayı ilgilenen olursa bana ulaşabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.