|
|
2000 FORTWO PULSE -2004 FORTWO CABRIO - 2004 ROADSTER - 2005 FORFOUR 1.1 PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 DCI PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 PASSION -2005 SMART ROADSTER MAT BLACK PASSION - 2006 FORTWO PULSE- 2008 FORTWO BLACK EDITION
SMART HAKKINDAKI TURKIYEDEKI EN BILGILI INSAN . |

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
i10 özellikle ailenin 2. aracı olmaya aday. Ancak ben bir yılda katettiğim kilometrenin %90 ı şehir içi ve çok benzin parası vermek istemiyorum diyorsanız, kalabalık bir aileniz yoksa, vergisi de az diyorsanız ve bu seçeneklerden en az biri size uyuyorsa düşünmeden alınabilecek bir otomobil. Tabi ki i10 alanlar performans için almıyorlar. Ama bazı sitelerde gördüğüm gibi yok dik yokuş çıkamıyor falan gibi hyundai önyargısı olan palavracılara da inanmayın. Bunu görünce ben bizzat denedim. i10'um 1.1 otomatik vitesli motor ve 1030 kilo olmasına karşın ve araçda 4 kişi varken oldukca dik bir yokuşda durdum. Hiç kaçırma yapmadı. Kalkışı da çok zorlanmadı. Hatta araç rodaj döneminde olduğu için bende zorlamadığım halde sorunsuz kalktı ve yokuşu çıktı. Diyeceğim odur ki Hyundai sınıfının en geniş ve sorunsuz aracını yapmış. Zaten Hyundai'nin kaliteli bir tüketici kitlesi var. Marka bağımlısı gözü kör olmuşlardan değil. Araştırıyoruz; donanımını motorunu inceliyoruz. Test ediyoruz ve yapılan test sonuçlarını inceliyoruz. Öyle karar veriyoruz. Ve bencede çok iyi yapıyoruz...
Ne akla hizmettir ki elektirikli ayna koyacaksın, hatta otomatik vites konsolunda hangi vitesde olunduğunu gösteren lambayı bile sensörlü yapacaksın ama çok ihtiyaç duyulan ısıtmalı aynayı en üst versiyona bile koymayacaksın... Anlamış değilim. Getz deki alışkanlığımdan her sabah aynaları silmeyi unutuyorum ve yolda sorunla karşılaşıyorum. Kaza yaptırabilecek bir ihmal bu bence
sen + ben = 2