Şimdi Ara

Hyundai Getz ve Peugeot 307 Kaza (Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kazayı ben değil teyzemin eşi yaptı. Kendisi yaşlı olduğu için kaza yerinden hemen beni aradı, bende yanına gittim. O esnada trafik sigorta vs. gibi işlemler için fotoğraf çektim.
    Kaza sonucunda iki taraf anlayış içerisinde, polis gelmesine rağmen kaza tespit tutanaklarını doldurduk. O konuda bir sıkıntımız olmadı çok sükür.
    Benim dikkatimi çeken ve sizinle de paylaşmak istediğim nokta, hyundai getz aracı biz o halde yürütemedik. Arka tamponun içindeki büyük şasi demirleri tekere çok sıkı temas ediyordu.
    Sanayiden usta çağırdık. Levye gibi demirlerle uğraştık, en azından aracı sanayiye kadar yürütmek istedik ama başaramadık. Araç arka tekerden dolayı yürümüyordu. Sonunda hyundai getz için çekici çağırdık, o şekilde kaportacıya gitti araç.
    Sizlerde görüyorsunuz, peugeot ise tam tersi far bile kırılmamış. Dün sahibiyle görüştüğümde iç aksamda herhangi bir sorunda olmadığını, sadece tamponun işlem göreceğini söyledi. Masrafı 150tl yi geçmez.
    Kaza; Peugeot'un hyundai getz'in düz yolda dönmek için yavaşlamasından ötürü arkadan çarpması şeklinde oluşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 19 Kasım 2012; 1:01:14 >

• oysaki getz de darbeyi en sert bölge olan köşeden almış ama nedense hasar daha büyük gibi gözüküyor

geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun öncelikle.

Garibime giden getz nasıl yürümez ufak bir kazada :S Bence çok şansız bir kaza olmuş getz için yoksa ufak darbelerde böyle sorunlar çıkacağını sanmam. Peugeotların tamponları sağlamdır kendimden biliyorum :D
  • Geçmiş olsun.Peugeot'un tamponu gerçekten sağlammış getzin tamponu bu hale geldiğine göre.
  • Hakikaten aracin yurumemesi cok ilginc olmus.cok yuksek bir hizla vurdugunuda sanmiyorum peugeot'nun ama hakikaten ilginc bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde çarpan daha çok hasar görür ama ilginç bir kaza olmuş,neyseki yaralanan olmamış geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı o hale getiren pejo'da nerdeyse hiçbir şey olmaması tekerin dönmemesinden daha enteresan bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i30 kaza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.

Teker dönüyordu ama çok çok zor , muhtemelen o şekilde gidilse lastiği parçalardı. Biraz yürütelim dedik olmadı.
  • 307'de de masraf var, tampon-tekerlek mesafesi kısa olan hatchback otomobillerin arka köşelerden aldıkları darbeler sonucunda bu tarz durumlarla karşılaşılması olağandır. Geçmiş olsun, önemli olan can sağlığı.
  • 2-3 sene önce 307'me park yerinde renault kangoo çarpmıştı.
    kangoo'da çekici ile götürülmüştü.

bazen hiç umulmadık çarpışmalarda çok farklı sonuçlar oluyor.
    dolayısı ile ''bir vurdum karşı taraf dağıldı'' dememek lazım
  • Muhtemelen sola doğru döndüğü için Getz'in sol arka tarafı fren artı direksiyonun kırılmasıyla havaya kalktı. Şanş tam o noktaya Peugeot denk gelince böyle olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.